Još ove utakmice uz Marjana

ma malverzacije ako budu ovi htjeli sa HRT-a mislim da ih mogu fino tuzitiZeman je napisao/la:Može li mi neko objasniti ovu situaciju: Na MojaTV se ne može gledati sport na HRT2 jer "vlasnik programa nije obebijedio prava za distribuciju na prostoru BiH". Eh sad, večeras ima previše sporta gdje hrvatski timovi učestvuju, pa je tako vaterpolo utakmica Hrvatska-Italija prebačena na HRT1 i, za divno čudo, utakmica se može gledati, nije blokiran program. Kako to? HRT1 i 2 su ista televizija, isti je vlasnik programa, kako na jednom može, a na drugom ne može da se gleda?
Nikad vise oni nece imati taj luksuz da prenose toliki broj utakmica.StevieG je napisao/la:Kao što znate bliži se Premiership, a mene zanima da l' će BHT ponovo prenosit' samo jedan susret il' će se vratit' na onaj format dvije utakmice - subota ; dvije - nedjelja? Hvala na odgovoru.
kak crna gora prenosidon_burza je napisao/la:HRT nema pravo prenositi OI na teritoriji BIH
Samo ova tri hebena javna emitera BHT FTV i RTRS imaju.
Nemaju oni novca da daju koliko Premiership traži za tv - prava, mnogo puta kada sam pratio Premiership na BHT - u se žale oni komentatori kako su poskupila tv - prava dvostruko ili trostruko za Premiership, te da će iz godine u godinu, kako vrijeme bude odmicalo tražiti sve više i više.StevieG je napisao/la:Kao što znate bliži se Premiership, a mene zanima da l' će BHT ponovo prenosit' samo jedan susret il' će se vratit' na onaj format dvije utakmice - subota ; dvije - nedjelja? Hvala na odgovoru.
Ne, ne.. Ništa od sporta sa HRT2 ovi neće da puste na MojaTV, a sinoć vaterpolo bio na HRT1 i to (greškom ili ne) pustili. Zbog toga mi nema logike.. Biće da je @bob u pravu:don_burza je napisao/la:HRT nema pravo prenositi OI na teritoriji BIH
Ili su sinoć greškom pustili HRT1 ili je malverzacija...bob je napisao/la:ma malverzacije ako budu ovi htjeli sa HRT-a mislim da ih mogu fino tuzitiZeman je napisao/la:Može li mi neko objasniti ovu situaciju: Na MojaTV se ne može gledati sport na HRT2 jer "vlasnik programa nije obebijedio prava za distribuciju na prostoru BiH". Eh sad, večeras ima previše sporta gdje hrvatski timovi učestvuju, pa je tako vaterpolo utakmica Hrvatska-Italija prebačena na HRT1 i, za divno čudo, utakmica se može gledati, nije blokiran program. Kako to? HRT1 i 2 su ista televizija, isti je vlasnik programa, kako na jednom može, a na drugom ne može da se gleda?
Kod nas u Visokom samo kada je liga sampiona i ako to prenosi BHT,RTRS,FTV onda blokiraju HRT.Isto se odnosi i na RTS i NOVA tv.Sada dok traje olimpijada nisu nikako ukidali navedene programe.Ovo se odnosi na lokalnog kablovskog operatera.Zeman je napisao/la:Ne, ne.. Ništa od sporta sa HRT2 ovi neće da puste na MojaTV, a sinoć vaterpolo bio na HRT1 i to (greškom ili ne) pustili. Zbog toga mi nema logike.. Biće da je @bob u pravu:don_burza je napisao/la:HRT nema pravo prenositi OI na teritoriji BIH
Ili su sinoć greškom pustili HRT1 ili je malverzacija...bob je napisao/la:ma malverzacije ako budu ovi htjeli sa HRT-a mislim da ih mogu fino tuzitiZeman je napisao/la:Može li mi neko objasniti ovu situaciju: Na MojaTV se ne može gledati sport na HRT2 jer "vlasnik programa nije obebijedio prava za distribuciju na prostoru BiH". Eh sad, večeras ima previše sporta gdje hrvatski timovi učestvuju, pa je tako vaterpolo utakmica Hrvatska-Italija prebačena na HRT1 i, za divno čudo, utakmica se može gledati, nije blokiran program. Kako to? HRT1 i 2 su ista televizija, isti je vlasnik programa, kako na jednom može, a na drugom ne može da se gleda?
Nazalost,BHT je vec otkupio prava za revans.legenda reala je napisao/la:Hoće li je ubaciti u ovu Moju Web Tv![]()
![]()
Kaže Senad večeras, nakon rekordne gledanosti utakmica Sarajeva i Željezničara na njegovoj televiziji, sad se i ostale televizije uključile u borbu za prenos uzvrata, samo da ne bi oni prenosili, ali kaže svim silama će se boriti da obezbjede i prenos revanša![]()
Valjda neće BHT otkupiti, a i gdje će u istom terminu im igraju domovine Srbija i Hrvatska ipak je to preće
Ovo odo Arenesport me je pravo obradovalo.Nadam se da ce u buducnosti taj ArenasportBiH polahko preuzimati primat.legenda reala je napisao/la:Ma bili su oni otkupili i Čelik-Borac pa su ih Crnogorci nešto zajebali, a ovi bili i u program stavili utakmicu![]()
Gledam na BHT-u tenis danas i ne vidim ni rezultat, kolko je nešto mutno, prebacim na bilo koji strani i slika, zato i ove utakmice Sarajeva, Face Tv to radi na nivou više u odnosu na BHT, koliko god i oni bili loši
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.