OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

irh
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la irh » 04 avg 2012, 21:37

Benjo_AFC86 je napisao/la:
irh je napisao/la:Kaže frajer na BHR1: Na tribinama je 200 apača. Izgleda da je množio sa 4.
70-80 je bilo sigurno.. mozda se cini ovako, ali kad bi ih uzeo brojati xD

a kakvih 200..
ne znam koliko je bilo na ovoj crvenoj tribini otprilike , zna li neko? :D

Prebrojano - Ukupno 50. Koji gore ili dole.

Mada svaka čast za odanost.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 05 avg 2012, 01:01

pozz raja da i ja dam kom na danasanju utakmicu...dolazim pred stadion prvi put u gradacu i vidim prekrasan objekat tribine i sve ono oko stadiona rasporedjenost,organizacija na nivou,svaka cast,zavidim vam al u pozitivnom smislu...kao drugo nisam misli oda ce onako bit posjecenost na tribinama zaista nas je doslo pun oda podrzimo plavu cetu..sam tok utkamice je pkazao da neki igraci su samo dosli tu da bi igrali za platu boli nnjih ona stvar za gradinom i za nama iz sreb sto smo izdvojili svi po 15 do 20 km da bi ih dosli gledat..al ajd pare nisu prob al et kad vidi mda igraci samo na to gledaju da i to napomenem..jugo ,dzafa,katanec,ordagic i zoletic mogu dobit neku prolaznu ocjenu..hamza cojk je ostario nema snage,najvise me zabolio sto je dobio traku kapitensku,ramazan je necu da grijesim....popara on u aidi nebi imo mejsta ..po meni nema veze i treba ga otpisat za brzog isto aj mali nije u formi jos je mlad premijer liga tek prva utkamica necu puno kom nejgovu igru,al zabolilo me i trebo mu je bajrovic opalit samrcinu vidio sam u jednom trenutku raspravlja se pre kraj utkamice sa bajrovicem nesto mu onako seljackom fazonu nesto rece i ja bi ga po tom pitanju sankcioniso..i na kraju raja moja 15 min do kraja nesto pkusavajusmajlovic, turba onako srcano,da sto rpije prebace loptu da sta naprave,ove dosle boli q setaju se terenom ,publika gromoglasno ih prpziva da brze reaguju da se trgnu.glupo mi je sto pisem ovako dug kometar al ajd halalte mi..i na kraju ma rezultat nije bitan tek je pocelo,to je nesto novo a nas..MOMCI IGRAJTE SRCE MANTE SE MANEKENISANJA PO SREBRENIKU I NOSANJA TORBICA PO SREBRENIKU I DA SE HVALITE TIME,NAPRAVTE REZULTAT,OSTAVTE SRCE NA TRENU POKAZTE NAM DA VI BAREM NA NEKI NACIN VOLITE GRADINU,,SA DOBROM IGROM BIT CE I PARA ,ONDA SE MOZETE I FOLIRAT PO KRADU,SVI CE VAM BIT PODRSKA.toliko od mene i jos jednom hvala gradacacanima na dobrom prijemu i na posjeti..svako dobro..
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2012, 09:38

Sve potpisujem što je gore napisano od ''Luke''.

Što se tiče i ljudi u Gradačcu nikakvih problema, jedan je bio na tribini samo ali brzo je riješen.
Na ulazu se izvinjavaju nakon pregledanja (ako nista ne nadu).. kulturni ljudi :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2012, 09:45

FOTO Galerija:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 043&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 05 avg 2012, 12:24

ono sto je gradina prikazala,a tek gosk nije ni za kantonalne lige,pratim dugo premier ligu,ali ovo je najlosija utakmica definitivno.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 05 avg 2012, 13:55

Mozete biti zadovoljni sa jucerasnjim bodom.Jer kako ste igrali protiv Olimpica necete imati sta traziti..Vise trke u veznoj liniji...Veca zelja Tosunovica.Cvrsce u odbrani i mozete pokupiti bodove...Sretno u nastavku sezone i nemojte zaboraviti Gradacac je uz vas :D
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2012, 14:04

Garfield je napisao/la:Mozete biti zadovoljni sa jucerasnjim bodom.Jer kako ste igrali protiv Olimpica necete imati sta traziti..Vise trke u veznoj liniji...Veca zelja Tosunovica.Cvrsce u odbrani i mozete pokupiti bodove...Sretno u nastavku sezone i nemojte zaboraviti Gradacac je uz vas :D
Mi smo preskakali sredu u 2 polv, zbog toga što se igralo sa Jugom i Ordagićem zadnjim veznim, a Hamzićem ofanzivnije. Plus što su nam krila klasični ofanzivni igrači te sa špicom.

Puno toga smo sa Hamzom izgubili u sredi.. preofanzivno je ono za ekipu kao što smo mi..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 05 avg 2012, 14:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Garfield je napisao/la:Mozete biti zadovoljni sa jucerasnjim bodom.Jer kako ste igrali protiv Olimpica necete imati sta traziti..Vise trke u veznoj liniji...Veca zelja Tosunovica.Cvrsce u odbrani i mozete pokupiti bodove...Sretno u nastavku sezone i nemojte zaboraviti Gradacac je uz vas :D
Mi smo preskakali sredu u 2 polv, zbog toga što se igralo sa Jugom i Ordagićem zadnjim veznim, a Hamzićem ofanzivnije. Plus što su nam krila klasični ofanzivni igrači te sa špicom.

Puno toga smo sa Hamzom izgubili u sredi.. preofanzivno je ono za ekipu kao što smo mi..
ovako sam ja vido utakmicu gradine i goska: golman zukic moze dobiti prolaz i ne krivim ga za gol. u zadnjoj liniji desni bek je bio ispod nivoa dok su ostala trojica i to dva stopera i lijevi bek takođe vrlo dobri. zadnji vezni ordagic me odusevio a jugo nije odigro na nivou jer je previse dijelio lopte u sirinu. hamzic je bio solidan dok su dva najslabija igraca bili dzafic i husejnbasic i tu vidim kljuc slabije igre.izgleda kako su povrijeđeni ali mislim i da nisu dovoljno fizicki pripremljeni. tosunovic je cesto znao zadrzat loptu. da je smajlovic ranije usao u igru i da je bio zdrav bila bi to pobjeda. turbi moze pojacati konkurenciju ali nije to nivo premijer lige. popara treba da ide gdje ce igrat jer on ne moze igrat premijer ligu ovo je za njega previse zahtjevno.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2012, 15:02

Bod proitv Goska nije neki uspjeh ali niti neuspjeh,jer realno ekipe su u rangu...
Bitno je da se ne gubi,bod je bod...
Mislim da je previse neiskusnih ljudi u kadru Gradine ,bit ce bolje nakon nekoliko kola.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 05 avg 2012, 15:11

Po meni je trener vasa najslabija karika...Svi znamo da Hamza nemoze odigrati 90 min...Njemu je 60min i kapak.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2012, 15:32

Jedna od slika koja trenutno kruzi po internetu..

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 05 avg 2012, 15:35

Benjo_AFC86 je napisao/la:Jedna od slika koja trenutno kruzi po internetu..

slika
:o hahahahahahah :D :D :D :D

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 05 avg 2012, 23:21

Bas smijesno sto se zeli vlastiti stadion ha ha ha :?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 avg 2012, 09:24

PirloSTB je napisao/la:Bas smijesno sto se zeli vlastiti stadion ha ha ha :?
Malo je reć smiješno, što ćemo tražiti svoj stadion. Idemo na pohod u Gradačac, kakav Srebrenik :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 avg 2012, 09:35

ALEČKOVIĆ NIJE DOSUDIO ČIST PENAL NAD KATANECOM

slika

Prillog sa utakmice Gradina-Gošk emitovan večeras na BHT-u, jasno je pokazao kako je glavni arbitar Emir Alečković propustio dosuditi čist penal nad Matijom Katanecom, čime je Gradina drastično oštećena. Vjerujemo kako ovo nije bila namjera sarajevskog arbitra i jednog od naših najboljih sudaca, ali snimak nedvojbeno ukazuje kako je nad našim lijevim bekom napravljen prekršaj za kazneni udarac.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 avg 2012, 09:40

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 avg 2012, 12:02

e moj benjo, veze vi nemate :D
1947!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 06 avg 2012, 15:19

Onako relano gledajuci raja iz srebrenika je ogorcena onako remijem ali gledajuci na neki nacin..gradina igrajuci u nizim ligama (to zna ovaj ljuman najbolje kako je ,inace tim iz sela gdje on zivi igra te nize lige)igrala je utakmice kao i svi sotali klubovi onako 3 za 3 i nismo naucili da se bodovi prospijau kod kcue..pa tako navijaci ovaj rem ishvataju kao neku prrpoast i sam sam bio ljut na neke pojedince al ajd sad onako hladne glave mogu rec da i niej toliko lose,novi smo u ovome svemu,borit cemo se za opstanak iabd cemo ostat u premijer ligi,,igraci se tek upoznavaju sa publikom i dok se sve to uskladi treba nekoliko utkamica,sve usvemu momci idemo dalje,da napunimo opet stadion u gradacu i dop pobjede....IGRAJ CETO PLAVA NE KSE CUEJ TVOJA SLAVA
MOdric..MOdric..MOdric..

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 06 avg 2012, 15:21

Luka je napisao/la:Onako relano gledajuci raja iz srebrenika je ogorcena onako remijem ali gledajuci na neki nacin..gradina igrajuci u nizim ligama (to zna ovaj ljuman najbolje kako je ,inace tim iz sela gdje on zivi igra te nize lige)igrala je utakmice kao i svi sotali klubovi onako 3 za 3 i nismo naucili da se bodovi prospijau kod kcue..pa tako navijaci ovaj rem ishvataju kao neku prrpoast i sam sam bio ljut na neke pojedince al ajd sad onako hladne glave mogu rec da i niej toliko lose,novi smo u ovome svemu,borit cemo se za opstanak iabd cemo ostat u premijer ligi,,igraci se tek upoznavaju sa publikom i dok se sve to uskladi treba nekoliko utkamica,sve usvemu momci idemo dalje,da napunimo opet stadion u gradacu i dop pobjede....IGRAJ CETO PLAVA NE KSE CUEJ TVOJA SLAVA
Vi napunili stadion u gradačcu :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 avg 2012, 15:24

ahmic je napisao/la:Bod proitv Goska nije neki uspjeh ali niti neuspjeh,jer realno ekipe su u rangu...
Bitno je da se ne gubi,bod je bod...
Mislim da je previse neiskusnih ljudi u kadru Gradine ,bit ce bolje nakon nekoliko kola.
To ti je od direktnog konkurenta za opstanak, najgori mogući gubitak.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: fukare987 i 2 gosta.