pozz raja da i ja dam kom na danasanju utakmicu...dolazim pred stadion prvi put u gradacu i vidim prekrasan objekat tribine i sve ono oko stadiona rasporedjenost,organizacija na nivou,svaka cast,zavidim vam al u pozitivnom smislu...kao drugo nisam misli oda ce onako bit posjecenost na tribinama zaista nas je doslo pun oda podrzimo plavu cetu..sam tok utkamice je pkazao da neki igraci su samo dosli tu da bi igrali za platu boli nnjih ona stvar za gradinom i za nama iz sreb sto smo izdvojili svi po 15 do 20 km da bi ih dosli gledat..al ajd pare nisu prob al et kad vidi mda igraci samo na to gledaju da i to napomenem..jugo ,dzafa,katanec,ordagic i zoletic mogu dobit neku prolaznu ocjenu..hamza cojk je ostario nema snage,najvise me zabolio sto je dobio traku kapitensku,ramazan je necu da grijesim....popara on u aidi nebi imo mejsta ..po meni nema veze i treba ga otpisat za brzog isto aj mali nije u formi jos je mlad premijer liga tek prva utkamica necu puno kom nejgovu igru,al zabolilo me i trebo mu je bajrovic opalit samrcinu vidio sam u jednom trenutku raspravlja se pre kraj utkamice sa bajrovicem nesto mu onako seljackom fazonu nesto rece i ja bi ga po tom pitanju sankcioniso..i na kraju raja moja 15 min do kraja nesto pkusavajusmajlovic, turba onako srcano,da sto rpije prebace loptu da sta naprave,ove dosle boli q setaju se terenom ,publika gromoglasno ih prpziva da brze reaguju da se trgnu.glupo mi je sto pisem ovako dug kometar al ajd halalte mi..i na kraju ma rezultat nije bitan tek je pocelo,to je nesto novo a nas..MOMCI IGRAJTE SRCE MANTE SE MANEKENISANJA PO SREBRENIKU I NOSANJA TORBICA PO SREBRENIKU I DA SE HVALITE TIME,NAPRAVTE REZULTAT,OSTAVTE SRCE NA TRENU POKAZTE NAM DA VI BAREM NA NEKI NACIN VOLITE GRADINU,,SA DOBROM IGROM BIT CE I PARA ,ONDA SE MOZETE I FOLIRAT PO KRADU,SVI CE VAM BIT PODRSKA.toliko od mene i jos jednom hvala gradacacanima na dobrom prijemu i na posjeti..svako dobro..
MOdric..MOdric..MOdric..