Gdje je to?Amoxicillin je napisao/la:oj Zara fashion *____* još odjel za muške pa biće presupeeeeeeeeeerBertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
Mislim da je najopremljeniji onaj kod Narodne Banke ali nisam siguran. Inace, citam kako ce se u taj prostor useliti Zara.
Body majica ja nisam vidio...al imaš u waikikiju do 15 maraka
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
- reds_forever
- Kontakt:
AltaNarin je napisao/la:Gdje je to?Amoxicillin je napisao/la:oj Zara fashion *____* još odjel za muške pa biće presupeeeeeeeeeerBertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
Mislim da je najopremljeniji onaj kod Narodne Banke ali nisam siguran. Inace, citam kako ce se u taj prostor useliti Zara.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Azel, Zara ili sta vec... jacih, ljepsih, kvalitetnijih, A JEFTINIJIH STVARI NEMA NADALEKO! Sutra idem po tole....
- Amoxicillin
- Kontakt:
Alta šoping centar, prvi i drugi sprat LC WaikikiNarin je napisao/la:Gdje je to?Amoxicillin je napisao/la:oj Zara fashion *____* još odjel za muške pa biće presupeeeeeeeeeerBertrand je napisao/la:Dzemperi su prva liga kao i tole. Za male pare se ne mogu kupiti ljepse i bolje stvari.
hajd pa javi boga ti kakvih imanime_tm87 je napisao/la:Azel, Zara ili sta vec... jacih, ljepsih, kvalitetnijih, A JEFTINIJIH STVARI NEMA NADALEKO! Sutra idem po tole....
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Zahvaljujem i jednom i drugom.
Nego,sjetio sam se da je nedavno,prije par mjeseci postavio neke spica bermude SiggiSmalz :

Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?
Trebam kupiti sada i neke tene za zimu,ali slabo trenutno ima,tek ce oni to poceti nabavljati za mjesec,dva..
Nego,sjetio sam se da je nedavno,prije par mjeseci postavio neke spica bermude SiggiSmalz :

Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?
Trebam kupiti sada i neke tene za zimu,ali slabo trenutno ima,tek ce oni to poceti nabavljati za mjesec,dva..
- Amoxicillin
- Kontakt:
kad bi naš'o ovakve pantole al bez ovog šarenila
meni to nije in, msm da je to za one 14+
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ma meni svejedno,bilo il ne sarenila,ali zanima me da li se otprilike slicne mogu naci ovakve kod nas.Amoxicillin je napisao/la:kad bi naš'o ovakve pantole al bez ovog šarenilameni to nije in, msm da je to za one 14+
ja bih ipak kupio plitke ili duboke čizme da sam na tvom mjestuNarin je napisao/la: Trebam kupiti sada i neke tene za zimu,ali slabo trenutno ima,tek ce oni to poceti nabavljati za mjesec,dva..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Je li mislis na boju pantola ili na ove "stoljnak" fazone?Narin je napisao/la: Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?
Ako mislis na boju, ja uzeo identicne neki dan u Azelu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Manekeni :d
hocu sebi da kupim neke hlace ono smedje, svijetlo tamno ne znam jos tacno bas.. pa sa cime bi to mogao upariti tj mislim na majcu, kosulju itd kakav stil gore :d
Ne mogu vise gledat one jeans hlace dopizdile mi svaki put :d
hocu sebi da kupim neke hlace ono smedje, svijetlo tamno ne znam jos tacno bas.. pa sa cime bi to mogao upariti tj mislim na majcu, kosulju itd kakav stil gore :d
- Amoxicillin
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Manekeni :d
Da li netko može naći sliku ovakve majice:
http://www.tactics.com/a/4nm0/2/adidas- ... t-grey.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sa ovim natpisom:
http://www.ukshopsonline.net/images/DB/ ... TShirt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
100% postoji samo je sada nikako ne mogu pronaći na internetu...
http://www.tactics.com/a/4nm0/2/adidas- ... t-grey.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sa ovim natpisom:
http://www.ukshopsonline.net/images/DB/ ... TShirt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
100% postoji samo je sada nikako ne mogu pronaći na internetu...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
ma vidjet cu brate ako me udari luda i to cu mijesatAmoxicillin je napisao/la:soxx je napisao/la:Manekeni :d
Ne mogu vise gledat one jeans hlace dopizdile mi svaki put :dja sam zamisljao sa smeđim tolama, da ide bijela, crna, teget plava, i majica boje kafe
pa ti vidi kako bi pasalo
msm to je nešto ultimejt
ne'š miješat smeđu i naranđastu xD
nosite li vi neke stvari jos osim obicnih t-shirt-ova.. nesto preko toga npr? ( mislim na ovu ljetnu sezonu )
Inace:soxx je napisao/la: nosite li vi neke stvari jos osim obicnih t-shirt-ova.. nesto preko toga npr? ( mislim na ovu ljetnu sezonu )

Ali na +40 fkt ne mozes nista vise od obicne majice.
Greatness dies
- Amoxicillin
- Kontakt:
oj nisam vidio da je za ljetnu al se prosu
al ljeti ništa..a sad jesen kad dođe::
preferiraću il neki kulturan džemper il moderan sako
možda i kožnu jaknicu, a za zimu imam kaput
ugl ono znaš 18 godina pa se glumi starije
a i volim taj način oblačenja
+ neka fina torba muška (Y)
preferiraću il neki kulturan džemper il moderan sako
ma lakse se sredit zimi i u jesen nego ljeti jbg :d
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve mi vise padas u ocimaAmoxicillin je napisao/la:oj nisam vidio da je za ljetnu al se prosual ljeti ništa..a sad jesen kad dođe::
preferiraću il neki kulturan džemper il moderan sakomožda i kožnu jaknicu, a za zimu imam kaput
ugl ono znaš 18 godina pa se glumi starije
![]()
a i volim taj način oblačenja
+ neka fina torba muška (Y)

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Amoxicillin
- Kontakt:
ma jst bgm jer imaš više varijanti i svega...a ljeti mozes samo mijenjat majicu i šorc/bermude hahasoxx je napisao/la:ma lakse se sredit zimi i u jesen nego ljeti jbg :d
@Bosniacum
šta ću ti ja..

Ma na boju.Hajd pogledat ću.Bertrand je napisao/la:Je li mislis na boju pantola ili na ove "stoljnak" fazone?Narin je napisao/la: Zna li neko da li se mogu naci pantole na ovakav fazon i gdje? Nisam bas ovo vidjao kod nas?![]()
Ako mislis na boju, ja uzeo identicne neki dan u Azelu.
Hvala jos jednom.
Anonimni - nisam nikad bio ljubitelj čizama,nekako bi radije kupio duboke tene,imam jedne gojzerice,tj nemam ja,ima stari,pa mu uzmem ponekad,tako da mi je to dovoljno kad je snijeg bas velik,ili kad pada bas jaka kisa,kao sto je bilo ovu zimu.
lopove jedanNarin je napisao/la: Anonimni - nisam nikad bio ljubitelj čizama,nekako bi radije kupio duboke tene,imam jedne gojzerice,tj nemam ja,ima stari,pa mu uzmem ponekad,tako da mi je to dovoljno kad je snijeg bas velik,ili kad pada bas jaka kisa,kao sto je bilo ovu zimu.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Huske, Pensioner26, VensanKasel i 24 gosta.