Ima i sad neka ekipa,uglavnom mladji momciSaltCityAttack je napisao/la:pa stari su malo stali, jer im je King Mire dosao evo vamo u USA covjek se ozenio zivi dobio djete i td...onda vjerovatno su i oni uz njega malo ohladili, ali ima ih jave se ba ljudi, a imaju i ovi drugi iz brckog takodjerSiggySinatra je napisao/la:Ima ti druga ekipa iz brckog sad.. nezz sta je sa starijih al stvarno sto rece ovaj nije navijacki forum ..ultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Sloboda - Lierse (u pozadini trans Gračanica) .
Da se ja pitam nebi zapinjao protiv Slobode , jer ipak je nama Tuzla neki centar svijeta
, al' ko će dokazati to strancima u Bratsvu kojih je većina čini mi se u ekipi ...

Da se ja pitam nebi zapinjao protiv Slobode , jer ipak je nama Tuzla neki centar svijeta

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma isli su ovi ljudi i ranije protiv Sarajeva na kosevu i druge utakmice ..jest da nisu nosali ovako transove, ali znam da su dolazili ti isti ljudi vazda ...pa ebiga i Erka- Ervin Bistric je iz Gradacca otac mu , a svi znamo sta je erka bio u TZ i u navijackoj skupini Fukare svih tih godina
..nekada bivsi prvak BiH U Boxu, Fukara kako hoces lik je inace iz Gradacca otac mu, ali drugo to sto je on odrastao u TZ..ma bilo je tih uticajnih ljudi na tribini koji nisu iz Tuzle, pa ni Hibrid nije Tuzlak covjek izbjegao u nas grad zivio na Pasa Bunaru , ali bio je za nas sve jedan heroj jer nije bio samo navijac, vec je uvjek bio spreman braniti cast grupe..pa eto upravo Hibrid,Erka i Marsen su sami rastjerali onih 100tinjak demona i uzeli im trans, bubanj i td 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hibrid ,Marsen ... velika imena brate , likovi koji uzivaju veliko postovanje !!!
nego ptpisujul se ti ugovori , ili ova uprava ceka 5 do 12 ???
Rece mi jedan igrac da su potpisali ugovore, plate kaze sutra ili preko sutra.RUDARSKA2 je napisao/la:Hibrid ,Marsen ... velika imena brate , likovi koji uzivaju veliko postovanje !!!
Mustafa Hukic, veliki gubitak ne samo za Slobodu nego i za kompletan BH fudbal. Ljudina. Jedan od rijetkih postenjacina. Gospodin. Trenercina.Patriota.
Iako nisam navijac Slobode, Mustafina smrt me taj dan pogodila.
Neka mu je laka zemlja Bosanska.
Iako nisam navijac Slobode, Mustafina smrt me taj dan pogodila.
Neka mu je laka zemlja Bosanska.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Iz Gracanice ste uvijek imali podršku, s kim god je igrala Sloboda pogotovo prije, bila je jedna dobra ekipa raje koja je dolazila sa bubnjevima i ovim transom Gračanica..ali ne znam ni ja čak šta je više sa njih..a ovaj što kaze da dole nema štrumfova, ima druže jedna fina grupicaultrasstyle_tz je napisao/la:ima dole bruka Manijaka, a bila je i nasa ekipa, momci i u Ugljeviku s nama bili itd itd koja nazalost vise ne dolazi bar ne tako "javno" kao prije sa transom bubnjem, stvarno ne znam sta je s njih ,valjda sad budu tu, isto tako nezz ni sta je sa ekipe iz Brckog i za njih dugo nisam cuo nista.

svi su potpisali osim dzeksona koji jos uvijek trenira s ekipom , ali probni rad jos uvijek traje , veliki je kvalitet ali ne bas spreman najbolje
Gdje možemo naći spisak igrača koji su potpisali.RUDARSKA2 je napisao/la:svi su potpisali osim dzeksona koji jos uvijek trenira s ekipom , ali probni rad jos uvijek traje , veliki je kvalitet ali ne bas spreman najbolje
Jesu potpisali Nikolic,Jahic,Omic,Mesic ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cijeli intervju možete pogledati OVDE!MATIJAS PEJIĆ : " U Slobodu sam došao kako bih joj pomogao da se vrati u Premier ligu
Slabo mi skroz vijesti imamo oko naseg kluba, i ova fb stranica slabije radi u posljednje vrijeme.
Treba nam portal podhitno a i sramota je u neku ruku sto nemamo portala
Sto se tice trenutne ekipe mislim da imamo najbolju ekipu u ovoj ligi trebo bi nam doci jos jedan igrac ne smijem reci ime jer nije 100% sigurno jos uvjek i to bi bilo to, volio bi i da Jackson ostane kolko toliko moze pomoci ekipi jer smo u deficitu sa napadacima a i Mesic kazu nije bas spreman i ima i neku povredu, njih dvojica ko tandem mislim da bi harali.
Treba nam portal podhitno a i sramota je u neku ruku sto nemamo portala

Sto se tice trenutne ekipe mislim da imamo najbolju ekipu u ovoj ligi trebo bi nam doci jos jedan igrac ne smijem reci ime jer nije 100% sigurno jos uvjek i to bi bilo to, volio bi i da Jackson ostane kolko toliko moze pomoci ekipi jer smo u deficitu sa napadacima a i Mesic kazu nije bas spreman i ima i neku povredu, njih dvojica ko tandem mislim da bi harali.
Znam da ima okolo, a za grad nisam bio siguran.AboveTheLaw je napisao/la:.a ovaj što kaze da dole nema štrumfova, ima druže jedna fina grupica

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisu jos uvjek svi potpisali valjda se rjesava jos uvjek valjda ce do pocetka sezone svi potpisat.
Imal ko da je dobar sa Jahom de pitajte njega kakva je situacija.
Imal ko da je dobar sa Jahom de pitajte njega kakva je situacija.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sretno crveno crnoj braci iz Tuzle, velika podrska iz Zenice 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
hvala ZENICA ... i mi navijamo za vas u PL !!!
P.S. info o potpisanim ugovorim sam dobio iz prve ruke , ne mogu imenovati iz postvanja prema doticnom gospodinu
P.S. info o potpisanim ugovorim sam dobio iz prve ruke , ne mogu imenovati iz postvanja prema doticnom gospodinu
danas na treningu sam vidio da su malo igrali , dok je dzekson vise radio na fizickoj spremi sa posebnm trenerom , mislim da bi trebao ostati , ekipa onako fino djeluje , nasmijani , puno zazanja, vrhunski obuceni kako i dolikuje velikom klubu ... jel zna neko kad su jutarnji treninz ???
-
- Kontakt:
Para nema i za šta da igraju momci,a dovode li dovode.Neko još ranije reče da već igrače sa strane istjeruju gazde,jer ne plaćaju.Hajde nadajmo se najboljem ,ali ne miriše na dobro.Od igrača se traži sve ,a šta jedu ili šta će njihova djeca jesti koga je briga.Kako sam informisan ima tu veći broj i sponzorskih igrača,a neki se već i uzdigli,Samo da Ibrak ne digne sidro,nakon par kola jer neki će morati da igraju, a rezulta se čeka.
Samo da radi finansija sve ne ode do vraga, hajde legende preuzele ste klub imate podrsku i opstine pa radite brate sta da ne zaglavimo u ovoj ligi 4-5 godina. trebali su Davuda bar u upravi ostavit covjek je namico pare kad je najteze za klub bilo prosle godine dobro bi on u upravi dosao
- Bit ćemo poseban motiv za većinu ekipa, što je dodatni eret s veliki broj kvalitetnih, ali ipak neiskusnih igrača. U ovom trenutnu je najvažnije je da su navijači i grad uz nas, da vjeruju u ekipu i ono što radi sadašnje klupsko rukovodstvo – ističe Abdulah Ibraković, šesf stručnog štaba Slobode.
O ekipi iz Goražda u redovima Slobode ne znaju mnogo. Kako ističe Ibraković, očekuje borbenu i motivisanu ekipu, kojoj treba što prije postići prvi gol.
Za narednu utakmicu neće konkurisati Mirza Musić kojeg čekaju reprezentativne obaveze, a upitan je i nastup iskusnog Mirze Mešića, koji se još uvijek nije dovoljno oporavio od povrede zadobijene u toku pripremnog perioda.
Tako će u prvoligaškoj premijeri najvjerovatnije na golu biti Divković, na bokovima Nezić i Pejić, dok će stoperski par činiti Omić i Cerić. U sredini su Jahić i Memišević, ispred njih Nikolić i Šišić, a u napadu Ahmetović i Mešić (Musić).
O ekipi iz Goražda u redovima Slobode ne znaju mnogo. Kako ističe Ibraković, očekuje borbenu i motivisanu ekipu, kojoj treba što prije postići prvi gol.
Za narednu utakmicu neće konkurisati Mirza Musić kojeg čekaju reprezentativne obaveze, a upitan je i nastup iskusnog Mirze Mešića, koji se još uvijek nije dovoljno oporavio od povrede zadobijene u toku pripremnog perioda.
Tako će u prvoligaškoj premijeri najvjerovatnije na golu biti Divković, na bokovima Nezić i Pejić, dok će stoperski par činiti Omić i Cerić. U sredini su Jahić i Memišević, ispred njih Nikolić i Šišić, a u napadu Ahmetović i Mešić (Musić).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.