FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 09 avg 2012, 16:20

Jedna fotografija od Šiše ludjaka :D
slika

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 09 avg 2012, 16:22

Mozel mi neko rec jel veceras trening, predpostavljam da je u 17:30 u vrijeme utakmice ??
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 avg 2012, 16:24

classic je napisao/la:Mozel mi neko rec jel veceras trening, predpostavljam da je u 17:30 u vrijeme utakmice ??
jest jest u pola 6.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 avg 2012, 16:56

Tuzlaci moji dragi hvala vam na Mešanovicu.U prvoj utakmici se pokazao kao pravo pojačanje.Iskreno se nadam da ce sad u subotu protiv malog protivnika dati 2 gola jedan u cast Čelika,a drugi u cast svih vas koji volite Slobodu.Zelim vam puno srece mnogo bodova i da se vratite sto bolji i sto jacu u PLBiH.
ps Kako vam se cini ovaj nas Sisic(zvani Babala :D ) kao igrac???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2012, 18:45

harry_90 je napisao/la:- Bit ćemo poseban motiv za većinu ekipa, što je dodatni eret s veliki broj kvalitetnih, ali ipak neiskusnih igrača. U ovom trenutnu je najvažnije je da su navijači i grad uz nas, da vjeruju u ekipu i ono što radi sadašnje klupsko rukovodstvo – ističe Abdulah Ibraković, šesf stručnog štaba Slobode.

O ekipi iz Goražda u redovima Slobode ne znaju mnogo. Kako ističe Ibraković, očekuje borbenu i motivisanu ekipu, kojoj treba što prije postići prvi gol.

Za narednu utakmicu neće konkurisati Mirza Musić kojeg čekaju reprezentativne obaveze, a upitan je i nastup iskusnog Mirze Mešića, koji se još uvijek nije dovoljno oporavio od povrede zadobijene u toku pripremnog perioda.

Tako će u prvoligaškoj premijeri najvjerovatnije na golu biti Divković, na bokovima Nezić i Pejić, dok će stoperski par činiti Omić i Cerić. U sredini su Jahić i Memišević, ispred njih Nikolić i Šišić, a u napadu Ahmetović i Mešić (Musić).
pa bogami nama je ovo haman pa nova ekipa skroz ..ko je ovaj Ahmetovic?.. Selver-Taran?...pa bio je dobar dok je bio mladji igrali smo skupa za OFK Tuzlu, samo on je davno trebao da zavrsi u Slobodi po kvaliteti kakvu je tad imao i bio...samo sad neznam vala on h je haman mojih godina 32 godine znaci ne znam sad kakav je...Da li sad mi imamo dva Musica u ekipi, jer znam da je Ibrakovic jednog odstranio pa daj neka neko ovo potvrdi..kako bi ovoj ekipi jos leglo obadva Bekica.Mesanovic,Joguncic,Cejvanovic i borba za evropu :)

EDIT:
Doznao nije ovo Selver Ahmetovic-Taran ovo je ovaj drugi Ahmetovic koji mu je vjerovatno neka familija jer je i on igrao u OFK Tuzli kao i Selver :)...samo Selver je bio jako jako dobar igrac i sigurno jedna od boljih mladjih igraca tih godina..fakat mi nije jasno kako nije napravio neku karijeru, ali ebiga zajebancija sta li vec
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 09 avg 2012, 18:54

bio sam sad malo na treningu , gledao jedno sat vremena , igraju trening utakmicu , mogu reci da ne izgleda nimalo lose , naprotiv , odlicni su .... !!! a trener ibrakovic je veliki autoritet , svaka cast !!!

bitno je napomenuti da su dobili plate ,cak i mladi igraci koji su pristigli iz juniora i da su potpisani ugovori , navodno je potpisao i dzekson koji se dosta dobro snalazi na terenu s novom ekipom , trudi se pravo i vidi se da posjeduje kvalitet !!

i mirza mesic je potpisao , samo sto je on zelio odmah pare na ruke , navodno je i dobio ... !!!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 09 avg 2012, 18:58

Ahmetovic, to je onaj momak cini mi se 90. godiste koji je prosle godine iz Tuzle potpiso za Jagodinu pa tamo skoro nista nije odigro, pa je sad kod nas na posudbi.
Dobrije vijesti oko potpisivanja igraca.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2012, 19:07

classic je napisao/la:Ahmetovic, to je onaj momak cini mi se 90. godiste koji je prosle godine iz Tuzle potpiso za Jagodinu pa tamo skoro nista nije odigro, pa je sad kod nas na posudbi.
Dobrije vijesti oko potpisivanja igraca.
ma ja vjerovatno mu je familija bas sam editovo svoj post doznao sam da ipak se ne radi o Selveru, vec o Esmiru
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 avg 2012, 19:48

Kazu da nije nesto taj Ahmetovic.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 09 avg 2012, 19:48

RUDARSKA2 je napisao/la:bio sam sad malo na treningu , gledao jedno sat vremena , igraju trening utakmicu , mogu reci da ne izgleda nimalo lose , naprotiv , odlicni su .... !!! a trener ibrakovic je veliki autoritet , svaka cast !!!

bitno je napomenuti da su dobili plate ,cak i mladi igraci koji su pristigli iz juniora i da su potpisani ugovori , navodno je potpisao i dzekson koji se dosta dobro snalazi na terenu s novom ekipom , trudi se pravo i vidi se da posjeduje kvalitet !!

i mirza mesic je potpisao , samo sto je on zelio odmah pare na ruke , navodno je i dobio ... !!!
Odlične vijesti.

IDEMO BOLJE - IDEMO JAČE!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 avg 2012, 20:28

ko ce nam dat buseve za gostovanja :)...imal one budale Ljaljica dajel on jos buseve za nas?..pa ebiga dobru je lovu klepio kad mu se bus zapalio, pa neka da opet neka ga izrazbijaju ljudi nek naplati sta ga boli qurac :)....ebiga nas niko nece da vozi godinama jako lose stojimo sa tim, ali dobrim djelom smo sami sebi krivi, a drugim i ovi ostali sto lupaju, pale i td...ebote ja ko navijac prvo sto bi rekao stop nasilju na "busevima",,,,razlog je sto sami sebe ovako ebemo mislim kao navijacku cijelinu...kad jedni drugim razbijamo te buseve, logicno je da vise niko nece da te vozi ebiga

A kad sam cuo da se ovo u Slavonski Brod islo na taj nacin jer su se navijaci prijavili kao drustvo "tamburasa" valjo sam se :)..ebiga ne mozes drugacije dobit bus da te ko vozi moras lagat :)...ali najace majkemi drustvo tamburasa ahhahahahahah oplako sam :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 10 avg 2012, 01:27

MakeTZ je napisao/la:Kazu da nije nesto taj Ahmetovic.
Obeco je 5 golova :mrgreen:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 10 avg 2012, 01:39

Ne bih ni ja da budem neki negativac, ali sam cuo da je u Jagodinu otisao zbog dobrog menadžera, da je u NK Tuzli bilo i boljih od njega, ali da je menadzer odradio svoje.. Hajde valjda je napredovao za pola godine u Srbiji.. :?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 avg 2012, 01:41

TheVerminator je napisao/la:
Ne bih ni ja da budem neki negativac, ali sam cuo da je u Jagodinu otisao zbog dobrog menadžera, da je u NK Tuzli bilo i boljih od njega, ali da je menadzer odradio svoje.. Hajde valjda je napredovao za pola godine u Srbiji.. :?
Nije valjda u Jagodini odigro ni minute, plus je bio povrijedjen duze vrijeme.
U NK Tuzli bi ja bio najbolji igrac :D

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 10 avg 2012, 01:44

MakeTZ je napisao/la:
TheVerminator je napisao/la:
Nije valjda u Jagodini odigro ni minute, plus je bio povrijedjen duze vrijeme.
U NK Tuzli bi ja bio najbolji igrac :D
E yebi ga, valjda je trenirao s njima, nije valjda samo onako proveo pola godine tamo :lol: A za najboljeg igrača NK Tuzle, ne znam, probaj, ko zna :mrgreen:

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 01:57

OFK Tuzla je svojevremeno znala dat svojih dobrih igraca :)..pa i ja sam jedan od takvih bio :)>.pa ebiga treba spomenut da smo u moje vrijeme igrali finale kupa BiH protiv Zelje i da smo zijanili zato sto su dali gol u gostima iz penala u 88 minuti :( ..ali ebiga davno je to bilo sad je ta juniorska generacija vec pred penziju ovako ko i ja 32 godine okacili kopacke o klin :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 10 avg 2012, 02:06

SaltCityAttack je napisao/la:OFK Tuzla je svojevremeno znala dat svojih dobrih igraca :)..pa i ja sam jedan od takvih bio :)>.pa ebiga treba spomenut da smo u moje vrijeme igrali finale kupa BiH protiv Zelje i da smo zijanili zato sto su dali gol u gostima iz penala u 88 minuti :( ..ali ebiga davno je to bilo sad je ta juniorska generacija vec pred penziju ovako ko i ja 32 godine okacili kopacke o klin :)
Kako da ne, jedan Vedad Ibisevic je poceo trenirati u Zmaju/NK Tuzli.. ;)
Bila je to i dalje jedna fina ekipica, do ,ja mislim prosle godine, i onda su poceli odlaziti igraci, a eto ove sezone su u 1. kantonalnoj.. :(

— Tony Adams.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 02:08

pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj :)..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu :)..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 10 avg 2012, 02:12

SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj :)..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu :)..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
E nismo se onda skontali jbg :D Ali eto bilo je uvijek talenata i u OFK, i u Zmaju, i Slobodi, u citavom TK jbg.. Zato jos teze pada ovo ispadanje, jer Tuzla nema prvoligasa.. Da su barem kadeti i juniori ostali u PL, al' us*ana su pravila pa eto..

— Tony Adams.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 10 avg 2012, 02:27

SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj :)..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu :)..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
Trenutno postoje NK Tuzla (bivsi Zmaj) i OFK Tuzla koja igra u zadnjoj ligi ... da ne dodje do zabune...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.