Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jest jest u pola 6.classic je napisao/la:Mozel mi neko rec jel veceras trening, predpostavljam da je u 17:30 u vrijeme utakmice ??
pa bogami nama je ovo haman pa nova ekipa skroz ..ko je ovaj Ahmetovic?.. Selver-Taran?...pa bio je dobar dok je bio mladji igrali smo skupa za OFK Tuzlu, samo on je davno trebao da zavrsi u Slobodi po kvaliteti kakvu je tad imao i bio...samo sad neznam vala on h je haman mojih godina 32 godine znaci ne znam sad kakav je...Da li sad mi imamo dva Musica u ekipi, jer znam da je Ibrakovic jednog odstranio pa daj neka neko ovo potvrdi..kako bi ovoj ekipi jos leglo obadva Bekica.Mesanovic,Joguncic,Cejvanovic i borba za evropuharry_90 je napisao/la:- Bit ćemo poseban motiv za većinu ekipa, što je dodatni eret s veliki broj kvalitetnih, ali ipak neiskusnih igrača. U ovom trenutnu je najvažnije je da su navijači i grad uz nas, da vjeruju u ekipu i ono što radi sadašnje klupsko rukovodstvo – ističe Abdulah Ibraković, šesf stručnog štaba Slobode.
O ekipi iz Goražda u redovima Slobode ne znaju mnogo. Kako ističe Ibraković, očekuje borbenu i motivisanu ekipu, kojoj treba što prije postići prvi gol.
Za narednu utakmicu neće konkurisati Mirza Musić kojeg čekaju reprezentativne obaveze, a upitan je i nastup iskusnog Mirze Mešića, koji se još uvijek nije dovoljno oporavio od povrede zadobijene u toku pripremnog perioda.
Tako će u prvoligaškoj premijeri najvjerovatnije na golu biti Divković, na bokovima Nezić i Pejić, dok će stoperski par činiti Omić i Cerić. U sredini su Jahić i Memišević, ispred njih Nikolić i Šišić, a u napadu Ahmetović i Mešić (Musić).
ma ja vjerovatno mu je familija bas sam editovo svoj post doznao sam da ipak se ne radi o Selveru, vec o Esmiruclassic je napisao/la:Ahmetovic, to je onaj momak cini mi se 90. godiste koji je prosle godine iz Tuzle potpiso za Jagodinu pa tamo skoro nista nije odigro, pa je sad kod nas na posudbi.
Dobrije vijesti oko potpisivanja igraca.
Odlične vijesti.RUDARSKA2 je napisao/la:bio sam sad malo na treningu , gledao jedno sat vremena , igraju trening utakmicu , mogu reci da ne izgleda nimalo lose , naprotiv , odlicni su .... !!! a trener ibrakovic je veliki autoritet , svaka cast !!!
bitno je napomenuti da su dobili plate ,cak i mladi igraci koji su pristigli iz juniora i da su potpisani ugovori , navodno je potpisao i dzekson koji se dosta dobro snalazi na terenu s novom ekipom , trudi se pravo i vidi se da posjeduje kvalitet !!
i mirza mesic je potpisao , samo sto je on zelio odmah pare na ruke , navodno je i dobio ... !!!
Obeco je 5 golovaMakeTZ je napisao/la:Kazu da nije nesto taj Ahmetovic.
Ne bih ni ja da budem neki negativac, ali sam cuo da je u Jagodinu otisao zbog dobrog menadžera, da je u NK Tuzli bilo i boljih od njega, ali da je menadzer odradio svoje.. Hajde valjda je napredovao za pola godine u Srbiji..MakeTZ je napisao/la:Kazu da nije nesto taj Ahmetovic.
Nije valjda u Jagodini odigro ni minute, plus je bio povrijedjen duze vrijeme.TheVerminator je napisao/la:Ne bih ni ja da budem neki negativac, ali sam cuo da je u Jagodinu otisao zbog dobrog menadžera, da je u NK Tuzli bilo i boljih od njega, ali da je menadzer odradio svoje.. Hajde valjda je napredovao za pola godine u Srbiji..MakeTZ je napisao/la:Kazu da nije nesto taj Ahmetovic.
E yebi ga, valjda je trenirao s njima, nije valjda samo onako proveo pola godine tamoMakeTZ je napisao/la:Nije valjda u Jagodini odigro ni minute, plus je bio povrijedjen duze vrijeme.TheVerminator je napisao/la:Ne bih ni ja da budem neki negativac, ali sam cuo da je u Jagodinu otisao zbog dobrog menadžera, da je u NK Tuzli bilo i boljih od njega, ali da je menadzer odradio svoje.. Hajde valjda je napredovao za pola godine u Srbiji..MakeTZ je napisao/la:Kazu da nije nesto taj Ahmetovic.
U NK Tuzli bi ja bio najbolji igrac
Kako da ne, jedan Vedad Ibisevic je poceo trenirati u Zmaju/NK Tuzli..SaltCityAttack je napisao/la:OFK Tuzla je svojevremeno znala dat svojih dobrih igraca..pa i ja sam jedan od takvih bio
>.pa ebiga treba spomenut da smo u moje vrijeme igrali finale kupa BiH protiv Zelje i da smo zijanili zato sto su dali gol u gostima iz penala u 88 minuti
..ali ebiga davno je to bilo sad je ta juniorska generacija vec pred penziju ovako ko i ja 32 godine okacili kopacke o klin
E nismo se onda skontali jbgSaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu
..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
Trenutno postoje NK Tuzla (bivsi Zmaj) i OFK Tuzla koja igra u zadnjoj ligi ... da ne dodje do zabune...SaltCityAttack je napisao/la:pa nije OFK Tuzla bila tad Zmaj..ja nebi tad ni igrao onda za Tuzlu
..oni su se tek poslije ujedinili...tad je bio i Zmaj, a i OFK Tuzla ebiga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.