FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HannahMontana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HannahMontana » 10 avg 2012, 02:07

skyisthelimit je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja. :D

rasprodaju u tvom mozgu mislis :?:
Ne moze nazalost u mozgu! Davno je to rasprodato!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 10 avg 2012, 02:07

GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja. :D
Šuti ba primili su od Rudara u KUP-u vec jednom peticu, sad ce rumeni prvi sidro dići pa onda ostali ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 10 avg 2012, 02:09

ZlatnaDolina je napisao/la:
Šuti ba primili su od Rudara u KUP-u vec jednom peticu, sad ce rumeni prvi sidro dići pa onda ostali ...
skonto sam! Ne provociras ipak si samo glup!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 10 avg 2012, 02:11

Čuj ove dvojice što pokušavaju da provale vrijeđajući me, tako tipično za "divove." :mrgreen:

Neću se primiti, uzalud pokušavate. :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 avg 2012, 02:22

HannahMontana je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:
skonto sam! Ne provociras ipak si samo glup!!
ma ja ba..stipu ga,on se jos uvijek trazi u vremenu i prostoru..njega ne mogu ni "anamo oni"..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 avg 2012, 02:24

pile87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jedini igrač kojem ja skidam kapu je Ivan Sesar!
**** ga da znas gledat utakmicu skonto bi da je on imao previse losih pasova da bi sarajevo napravilo igru on je i kljuc lose igre jer je ustopan.
pa bolan pile, njemu je protiv celika diata bio najbolji, to dovoljno govori, nego svi pljuju comora, pa haj da i on se malo fura, pa da ga i on pljuje iako ne zna ni sto ga pljuje
Za zivot cijeli!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 10 avg 2012, 02:26

Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas) :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 avg 2012, 02:26

HannahMontana je napisao/la:Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
jel to sigurno il je suplja?
Za zivot cijeli!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 10 avg 2012, 02:28

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
Ma izgleda ispade da jest...zato sam u drugom postu napisao neka bude da je dezinformacija.....

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 avg 2012, 02:30

šta je bilo sa dresovima, još nosite prošlosezonske, a ističete da je Lescon još vaš sponzor ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 avg 2012, 02:30

Emir ZENICA je napisao/la:Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 avg 2012, 02:30

HannahMontana je napisao/la:
Ma izgleda ispade da jest...zato sam u drugom postu napisao neka bude da je dezinformacija.....
e jeboga dan, valjda se svi vrate kuci zivi i zdravi
bilo bi dobro kad bi bila dezinformacija
Za zivot cijeli!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 avg 2012, 02:32

socrates je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
svaka tebi cast majstore,kamo srece da imamo sto vise tako realnih i casnih ljudi....bez obzira kome pripadali i koga volili.....halal vam onaj bod ..zivio :!:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2012, 02:32

Mozhda smo se previshe digli,ali je ovo nasha realnost,ako mozhemo gubiti od kojekakvih kozara,goshkova,rudara zashto ne bismo i od zete,i ovo shto smo napravili protiv levskog je ogroman uspjeh i hvala im zbog toga,biche bolje iduche godine aBd,o izlivima skretnicharske zluradosti i permanentnog dopushtanja iste ne bih,pomalo mi je vech degutatno o tome prichati,neka se i oni malo istresu i izhivljavaju na ovoj temi,primitivizam je u svim sferama nasheg zhivota prisutan pa zashto ne bi bio i ovdje?ostajte mi pozdravljeni do iduche godine aBd,voli vas vash BORDOGLAVI KIKLOP

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 10 avg 2012, 02:34

Ma šupljak, vidis i sam da kaže da nije siguran malo mu dosadno hoce da je u centru pažnje, nikakvih problema ni prije ni poslije utakmice nije bilo a tako isto i na putu za PG., na granici ih vec ceka jedinica za podrsku MUP-a RS koji ce ih dopratiti do SA. ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 avg 2012, 02:35

anonimni je napisao/la:šta je bilo sa dresovima, još nosite prošlosezonske, a ističete da je Lescon još vaš sponzor ?
samo nam se jos predstavi uredno pa cemo ti sve lijepo objasniti...tu odma iza ugla...ja sam inace za tvoju info chato,i znam sve sto te zanima u vezi toga..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 avg 2012, 02:35

nukleusmember je napisao/la:Mozhda smo se previshe digli,ali je ovo nasha realnost,ako mozhemo gubiti od kojekakvih kozara,goshkova,rudara zashto ne bismo i od zete,i ovo shto smo napravili protiv levskog je ogroman uspjeh i hvala im zbog toga,biche bolje iduche godine aBd,o izlivima skretnicharske zluradosti i permanentnog dopushtanja iste ne bih,pomalo mi je vech degutatno o tome prichati,neka se i oni malo istresu i izhivljavaju na ovoj temi,primitivizam je u svim sferama nasheg zhivota prisutan pa zashto ne bi bio i ovdje?ostajte mi pozdravljeni do iduche godine aBd,voli vas vash BORDOGLAVI KIKLOP
jesi kiklop pravi, pisi normalno il nemoj nikako, u bosanskom jeziku s i h nisu š, c i h nisu č itd itd

@ZlatnaDolina dobro bi bilo da si upravu
Za zivot cijeli!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 avg 2012, 02:38

socrates je napisao/la:
anonimni je napisao/la:šta je bilo sa dresovima, još nosite prošlosezonske, a ističete da je Lescon još vaš sponzor ?
samo nam se jos predstavi uredno pa cemo ti sve lijepo objasniti...tu odma iza ugla...ja sam inace za tvoju info chato,i znam sve sto te zanima u vezi toga..
pa možda neko zna, što odmah provociraš, smiri se malo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2012, 02:39

nukleusmember je napisao/la:Mozhda smo se previshe digli,ali je ovo nasha realnost,ako mozhemo gubiti od kojekakvih kozara,goshkova,rudara zashto ne bismo i od zete,i ovo shto smo napravili protiv levskog je ogroman uspjeh i hvala im zbog toga,biche bolje iduche godine aBd,o izlivima skretnicharske zluradosti i permanentnog dopushtanja iste ne bih,pomalo mi je vech degutatno o tome prichati,neka se i oni malo istresu i izhivljavaju na ovoj temi,primitivizam je u svim sferama nasheg zhivota prisutan pa zashto ne bi bio i ovdje?ostajte mi pozdravljeni do iduche godine aBd,voli vas vash BORDOGLAVI KIKLOP
jesi kiklop pravi, pisi normalno il nemoj nikako, u bosanskom jeziku s i h nisu š, c i h nisu č itd itd

@ZlatnaDolina dobro bi bilo da si upravu
Izvini fakat

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 10 avg 2012, 02:40

socrates je napisao/la: svaka tebi cast majstore,kamo srece da imamo sto vise tako realnih i casnih ljudi....bez obzira kome pripadali i koga volili.....halal vam onaj bod ..zivio :!:
Ma brate moras nekad biti i realan.Ispast ce sad da pametujem al tako je.A moglo je i 3 boda al eto :P :P Sve u svemu sretno dalje ;)

@ Zlatna Dolina

av av av av av av av av av av av av av av
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.