Ne moze nazalost u mozgu! Davno je to rasprodato!!skyisthelimit je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja.
rasprodaju u tvom mozgu mislis
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- ZlatnaDolina
Šuti ba primili su od Rudara u KUP-u vec jednom peticu, sad ce rumeni prvi sidro dići pa onda ostali ...GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- HannahMontana
- Kontakt:
skonto sam! Ne provociras ipak si samo glup!!ZlatnaDolina je napisao/la:Šuti ba primili su od Rudara u KUP-u vec jednom peticu, sad ce rumeni prvi sidro dići pa onda ostali ...GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Čuj ove dvojice što pokušavaju da provale vrijeđajući me, tako tipično za "divove."
Neću se primiti, uzalud pokušavate.
Neću se primiti, uzalud pokušavate.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
ma ja ba..stipu ga,on se jos uvijek trazi u vremenu i prostoru..njega ne mogu ni "anamo oni"..HannahMontana je napisao/la:skonto sam! Ne provociras ipak si samo glup!!ZlatnaDolina je napisao/la:Šuti ba primili su od Rudara u KUP-u vec jednom peticu, sad ce rumeni prvi sidro dići pa onda ostali ...GaziHusrevbeg je napisao/la:Glavni ste favoriti, ali kad bi se gađali avionima. Ovo ispadanje će ostaviti negativan trag na igrače sarajeva, ne bi me začudilo da i u nedjelju izgubite od Rudara. Teško ćete se vi vratiti nakon ovog jer vjerovatno slijedi rasprodaja.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa bolan pile, njemu je protiv celika diata bio najbolji, to dovoljno govori, nego svi pljuju comora, pa haj da i on se malo fura, pa da ga i on pljuje iako ne zna ni sto ga pljujepile87 je napisao/la:**** ga da znas gledat utakmicu skonto bi da je on imao previse losih pasova da bi sarajevo napravilo igru on je i kljuc lose igre jer je ustopan.Sarajlijc@ je napisao/la:Jedini igrač kojem ja skidam kapu je Ivan Sesar!
Za zivot cijeli!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas) 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel to sigurno il je suplja?HannahMontana je napisao/la:Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
Za zivot cijeli!
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma izgleda ispade da jest...zato sam u drugom postu napisao neka bude da je dezinformacija.....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to sigurno il je suplja?HannahMontana je napisao/la:Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
šta je bilo sa dresovima, još nosite prošlosezonske, a ističete da je Lescon još vaš sponzor ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Emir ZENICA je napisao/la:Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e jeboga dan, valjda se svi vrate kuci zivi i zdraviHannahMontana je napisao/la:Ma izgleda ispade da jest...zato sam u drugom postu napisao neka bude da je dezinformacija.....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to sigurno il je suplja?HannahMontana je napisao/la:Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
bilo bi dobro kad bi bila dezinformacija
Za zivot cijeli!
svaka tebi cast majstore,kamo srece da imamo sto vise tako realnih i casnih ljudi....bez obzira kome pripadali i koga volili.....halal vam onaj bod ..ziviosocrates je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Ovi navalili a njihov klub istamburan jos u prvom krugu.Svaka cast Sarajevu,izbacili su maltezane (to je bilo i za ocekivati) izbacili su i Levski (malo ko je vjerovao u to) ali nazalost ispali su od Zete,vazno je da se niste obrukali,al sreca nije bila na vasoj strani.Svaka cast jos jednom, i nema veze ima sljedeca godina (ovo je postalo normalno kod nas)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
nukleusmember
- Kontakt:
Mozhda smo se previshe digli,ali je ovo nasha realnost,ako mozhemo gubiti od kojekakvih kozara,goshkova,rudara zashto ne bismo i od zete,i ovo shto smo napravili protiv levskog je ogroman uspjeh i hvala im zbog toga,biche bolje iduche godine aBd,o izlivima skretnicharske zluradosti i permanentnog dopushtanja iste ne bih,pomalo mi je vech degutatno o tome prichati,neka se i oni malo istresu i izhivljavaju na ovoj temi,primitivizam je u svim sferama nasheg zhivota prisutan pa zashto ne bi bio i ovdje?ostajte mi pozdravljeni do iduche godine aBd,voli vas vash BORDOGLAVI KIKLOP
- ZlatnaDolina
Ma šupljak, vidis i sam da kaže da nije siguran malo mu dosadno hoce da je u centru pažnje, nikakvih problema ni prije ni poslije utakmice nije bilo a tako isto i na putu za PG., na granici ih vec ceka jedinica za podrsku MUP-a RS koji ce ih dopratiti do SA.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to sigurno il je suplja?HannahMontana je napisao/la:Ma ne bih da bacam neke neprovjerene informacije, al et kao 2-3 autobusa su zadrzana zbog nekih incidenata dole, prijatelj je zvao i potvrdili su mu!!
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
samo nam se jos predstavi uredno pa cemo ti sve lijepo objasniti...tu odma iza ugla...ja sam inace za tvoju info chato,i znam sve sto te zanima u vezi toga..anonimni je napisao/la:šta je bilo sa dresovima, još nosite prošlosezonske, a ističete da je Lescon još vaš sponzor ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jesi kiklop pravi, pisi normalno il nemoj nikako, u bosanskom jeziku s i h nisu š, c i h nisu č itd itdnukleusmember je napisao/la:Mozhda smo se previshe digli,ali je ovo nasha realnost,ako mozhemo gubiti od kojekakvih kozara,goshkova,rudara zashto ne bismo i od zete,i ovo shto smo napravili protiv levskog je ogroman uspjeh i hvala im zbog toga,biche bolje iduche godine aBd,o izlivima skretnicharske zluradosti i permanentnog dopushtanja iste ne bih,pomalo mi je vech degutatno o tome prichati,neka se i oni malo istresu i izhivljavaju na ovoj temi,primitivizam je u svim sferama nasheg zhivota prisutan pa zashto ne bi bio i ovdje?ostajte mi pozdravljeni do iduche godine aBd,voli vas vash BORDOGLAVI KIKLOP
@ZlatnaDolina dobro bi bilo da si upravu
Za zivot cijeli!
pa možda neko zna, što odmah provociraš, smiri se malo...socrates je napisao/la:samo nam se jos predstavi uredno pa cemo ti sve lijepo objasniti...tu odma iza ugla...ja sam inace za tvoju info chato,i znam sve sto te zanima u vezi toga..anonimni je napisao/la:šta je bilo sa dresovima, još nosite prošlosezonske, a ističete da je Lescon još vaš sponzor ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
nukleusmember
- Kontakt:
Izvini fakatThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jesi kiklop pravi, pisi normalno il nemoj nikako, u bosanskom jeziku s i h nisu š, c i h nisu č itd itdnukleusmember je napisao/la:Mozhda smo se previshe digli,ali je ovo nasha realnost,ako mozhemo gubiti od kojekakvih kozara,goshkova,rudara zashto ne bismo i od zete,i ovo shto smo napravili protiv levskog je ogroman uspjeh i hvala im zbog toga,biche bolje iduche godine aBd,o izlivima skretnicharske zluradosti i permanentnog dopushtanja iste ne bih,pomalo mi je vech degutatno o tome prichati,neka se i oni malo istresu i izhivljavaju na ovoj temi,primitivizam je u svim sferama nasheg zhivota prisutan pa zashto ne bi bio i ovdje?ostajte mi pozdravljeni do iduche godine aBd,voli vas vash BORDOGLAVI KIKLOP
@ZlatnaDolina dobro bi bilo da si upravu
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma brate moras nekad biti i realan.Ispast ce sad da pametujem al tako je.A moglo je i 3 boda al etosocrates je napisao/la: svaka tebi cast majstore,kamo srece da imamo sto vise tako realnih i casnih ljudi....bez obzira kome pripadali i koga volili.....halal vam onaj bod ..zivio
@ Zlatna Dolina
av av av av av av av av av av av av av av
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], badboy, Bing [Bot], bordobijeli, Hajdeee, Majestic-12 [Bot] i 27 gostiju.