Fantasy Liga Prvaka

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Emir_tm87
Kontakt:

Re: Fantasy Liga Prvaka

Post Postao/la Emir_tm87 » 20 sep 2009, 16:45

marseille_unique je napisao/la:neka nek se ljudi reklamiraju sta im fali, usput da samo kazem onda bolje usutite i ne priacjte naviajci reala da ste navijaci reala , jer nikad pravi madridista ne bi uzo barcionog igraca u svoj tim i tako ioste i za sve vas ostale takozvane navijace

a sto ja to vama i pricam kad vi ne znate nista o tome, ne kontate vi to
sta mi moze reci neko ko se zove vatrenim navijacem a navija za klub ciju utakmicu uzivo nije pogledao i mozda nikada i nece...

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!!! Zeljo pa tek onda Real :!:
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 sep 2009, 08:56

sta ti znas sta sam ja gledo, to ti je ono kad neko nesto uradi pa se kaze za njeg ne zamjeri mu ne zna sta radi, tako ti dijete drago, meni ostaje samo da ti kazem da pricas nesto sto ni ne znas i sta ja to matereti sad iamam ista sa tobom rpicati

kad odrastes i sazres onda se javi

hajd sretno
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 21 sep 2009, 10:30

a sto ne mogu tu djeciju pricu..."kad odrastes"...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 sep 2009, 15:47

EEEEEEEEEE slucajno sam se addo na istu ligu jos jednom sa istim mailom .. na ovo sportsport.ba .. Ajde nek neko obrise ovaj acc sto treba da udje slj kolo ... Tim je plahi momci : Anel Dedovic menager :D

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 22 sep 2009, 09:29

izbrisat cu ja ima vremena jos do sljedeceg kola hehe
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 22 sep 2009, 09:38

Može li mi neko objasniti kakva je ovo liga, kakav je način takmičenja, i kako se prijavljuje.

Hvala unaprijed!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 22 sep 2009, 09:55

pa nista napravis ekipu, i onda osvajas bodove tako sto ti igraci dobijavaju bodove po tome kako su igrali, mislim igrace koje si izabro da ti igraju za ekipu, imas nekoliko liga u koje automatski upadas a mozes napraviti i sebi lige sa svojim drugovima da igras, ove lige nase su dviej lige koje igramo mi sa foruma a bogami mogla bi biti i kao mjerilo citave BiH. Prva liga je klasicna i racuna se tako da ti se sabiraju bodovi koje ti ekipa skupi iz svakog kola i tako do kraja lige prvaka sljedece godine, i imas ligu gdje se igra kao svako prvenstvo svako protiv svakog i dobiajs tri boda kad pobiejdis drugu ekipu

inace imas sve objasnjeno u prvom postu ove teme i onda kad udes i napravis ekipu samo odes pod rules tu ti je sve obajsnjeno
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 sep 2009, 09:07

cija je ekipa Mamadou Marsej, inace ime managera je Samir Kaniza, treba da ude u ligu sljedeceg kola, ako porcita ovo nek se javi
Tuzlanski_Malisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 sep 2009, 10:24

izbrisat cu ja ima vremena jos do sljedeceg kola hehe
OK 10x : :) )

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2009, 10:01

nemojte zaboraviit do utorka u 18 i 15 morate napraviti sve izmjene jer rubin kazan igra u pola sedam, et tako da znate
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 sep 2009, 10:27

neke izmjene u ekipi

slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 sep 2009, 10:42

u h2h igram protiv borac kotorsko ekipa neka

tri boda su moja sto posto
Tuzlanski_Malisa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 sep 2009, 11:30

Ja krecem ovo kolo od -2 boda posto sam morao promjeniti Ferdinanda i Macsherana

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 sep 2009, 15:27

koliko ovo ima ucesnika u ligi, preko 100? prosle godine ja i Marseille bili sami cini mi se, neznam nisam pratio do kraja samo nekoliko prvih kola :D

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 29 sep 2009, 15:52

marseille_unique je napisao/la:neke izmjene u ekipi

slika
zar ti nisi rekao da u ekipu neces stavljati igrace koji su bili u marseju pa su "otisli zbog para".....ja koliko znam gallas je nekada bio igrac marseja...a eto ga kod tebe u ekipi

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 29 sep 2009, 18:08

De ba pusti ga, jedno govori drugo radi, vidio da ne može sa onakim timom ništa, pa promjenio, al eto konačno nešta pametno napravio.
@Marseille: A proti mene (Borac Kotorsko) gubiš ti 3 boda ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 sep 2009, 18:51

Večeras očekujem vrh tabele na sportsport.ba ligi :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 sep 2009, 20:36

ja , ja i calcio smo bili prosle sezone sami, ali evo calcio ja sam se potrudio da sada nam napravim sto bolju ligu i nije da sam uspio nego sam uradio puno puta vise od onog sto sam ocekivo,

za gallasa, znas care ima jedna tu razlika kad te otjeraju iz kluba mislimne otjeraju nego kada te vise nece i kad ti sam odes iz marseillea za pare, e pa gallas je otisao jer ga nisu htjeli vise , zato nemoj da pricas o necemu sto ne znas , ne znam kada ce te prestati da se provaljujete daba, mislim tolko ste puta izvalili nesto o cemu nemate pojma, sta vi znate o strasti o klubu , ama bas nista, idite ubacite onog manekena nek vam igra , iako ga mrzite, jbg, nek vam ga zabije heheeh, mislim drugoj ekipi, pa da vam donese pojena, jadnici bez imalo ponosa

a da se mogu kako kladit stobom kladio bi se na sebe, dobijam te u u h2h, inace ja mislim da je nas par derbi ovog kola h2h lige

marseille nikad ne gubi derbije, ubijjjjjjjjjjjjjjjjjj taj borac

JEDAN ZIVOT , JEDAN KLUB
Tuzlanski_Malisa

Azdaha
Kontakt:

Post Postao/la Azdaha » 29 sep 2009, 21:00

marseille_unique je napisao/la:ja , ja i calcio smo bili prosle sezone sami, ali evo calcio ja sam se potrudio da sada nam napravim sto bolju ligu i nije da sam uspio nego sam uradio puno puta vise od onog sto sam ocekivo,

za gallasa, znas care ima jedna tu razlika kad te otjeraju iz kluba mislimne otjeraju nego kada te vise nece i kad ti sam odes iz marseillea za pare, e pa gallas je otisao jer ga nisu htjeli vise , zato nemoj da pricas o necemu sto ne znas , ne znam kada ce te prestati da se provaljujete daba, mislim tolko ste puta izvalili nesto o cemu nemate pojma, sta vi znate o strasti o klubu , ama bas nista, idite ubacite onog manekena nek vam igra , iako ga mrzite, jbg, nek vam ga zabije heheeh, mislim drugoj ekipi, pa da vam donese pojena, jadnici bez imalo ponosa

a da se mogu kako kladit stobom kladio bi se na sebe, dobijam te u u h2h, inace ja mislim da je nas par derbi ovog kola h2h lige

marseille nikad ne gubi derbije, ubijjjjjjjjjjjjjjjjjj taj borac

JEDAN ZIVOT , JEDAN KLUB
toliko o tom "tvom" klubu kad tjeraju, ili kako si ti rekao ne otjeraju(nije mi jasno jesu li ga otjerali ili nisu), gallasa, jadan je taj klub...i nije ba pojeni, nego poeni... :D

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 29 sep 2009, 21:04

aajjj ja stavio pjanica u vezu i nekako mi se pormjeni stavi mi misketa a pjana vec 11 poena ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.