Postao/la marseille_unique » 29 sep 2009, 20:36
ja , ja i calcio smo bili prosle sezone sami, ali evo calcio ja sam se potrudio da sada nam napravim sto bolju ligu i nije da sam uspio nego sam uradio puno puta vise od onog sto sam ocekivo,
za gallasa, znas care ima jedna tu razlika kad te otjeraju iz kluba mislimne otjeraju nego kada te vise nece i kad ti sam odes iz marseillea za pare, e pa gallas je otisao jer ga nisu htjeli vise , zato nemoj da pricas o necemu sto ne znas , ne znam kada ce te prestati da se provaljujete daba, mislim tolko ste puta izvalili nesto o cemu nemate pojma, sta vi znate o strasti o klubu , ama bas nista, idite ubacite onog manekena nek vam igra , iako ga mrzite, jbg, nek vam ga zabije heheeh, mislim drugoj ekipi, pa da vam donese pojena, jadnici bez imalo ponosa
a da se mogu kako kladit stobom kladio bi se na sebe, dobijam te u u h2h, inace ja mislim da je nas par derbi ovog kola h2h lige
marseille nikad ne gubi derbije, ubijjjjjjjjjjjjjjjjjj taj borac
JEDAN ZIVOT , JEDAN KLUB
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa