ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Gotovo sve mečeve osim možda Isner-Kohly vrijedi pogledati.Zaista. 
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Murray predao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Najvjerovatnije i US open.Štetalikma23 je napisao/la:Nadal nece igrat Sinsinati!
Nema Federera,nema Mareja,nema Rafe,nema Del Potra,nema Conge...
Eto ti novače šanse
"Indija,Pakistan..."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj što yebe ova kiša.
Gledam malo Berdycha i Gašu. Haman će Berdych i na ovom turniru ispasti veoma rano.
Gledam malo Berdycha i Gašu. Haman će Berdych i na ovom turniru ispasti veoma rano.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Berdych u kanalu, odkad je sa Satorovom ne moze uvezati dva meca, a dobro razumijem ga.
Otkazali Almagro, Verdasco, Ferrer, vjerovatno i Delpo, Nadal...Tsonga involved in a car accident in Toronto yesterday, his knee was hit. Reason for his Cincy withdrawal
Genius, outrageous, the best ever! RF!
ATP Toronto 1/2
Gasquet-Isner
Djokovic-Tipsarevic
Napokon i ovaj Gasquet nesto igra.
Izasao zdrijeb za Cinci, Federeru pravo lagan zdrijeb. Murray kod Djokovica.
@formance
Nalbandian-Tommy opet.
Querrey-Melzer
Hewitt-Youzhni
Isner-Troicki
Gasquet-Raonic
Simon-Bagy
Fish-Feliciano
Gasquet-Isner
Djokovic-Tipsarevic
Napokon i ovaj Gasquet nesto igra.
Izasao zdrijeb za Cinci, Federeru pravo lagan zdrijeb. Murray kod Djokovica.
@formance
Nalbandian-Tommy opet.
Querrey-Melzer
Hewitt-Youzhni
Isner-Troicki
Gasquet-Raonic
Simon-Bagy
Fish-Feliciano
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sinoć su se Srbi baš napobjeđivali
"Partnerke" su se mjenjale svako 2 sata
"Partnerke" su se mjenjale svako 2 sata
"Indija,Pakistan..."
Mislim da bi Novak trebalo malo da "pogura" Jankelu,jednistvena je prilika da DJ Jankela uzme jedan masters 
"Indija,Pakistan..."
Pošto sam ja po prirodi baksuz, ovaj put ćeš ti navijati za Davida, a ja za Tommya, jel dogovoreno ?!retro je napisao/la:@formance
Nalbandian-Tommy opet.![]()
Tommy je nevjerovatno dobro odigrao sinoć. Teniski laik bi vrlo lako mogao zaključiti da je Novak taj koji je prošao brdo povreda i ima 34 godine, a ne Tommy.
Richard konačno počinje ličiti na tenisera.
Opet kiša pravi probleme.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Šta kaže vremenska hoće li još dugo? Umoran sam, a gleda mi se Jankela.....formance je napisao/la:Pošto sam ja po prirodi baksuz, ovaj put ćeš ti navijati za Davida, a ja za Tommya, jel dogovoreno ?!retro je napisao/la:@formance
Nalbandian-Tommy opet.![]()
![]()
Tommy je nevjerovatno dobro odigrao sinoć. Teniski laik bi vrlo lako mogao zaključiti da je Novak taj koji je prošao brdo povreda i ima 34 godine, a ne Tommy.Tako su stvari na terenu izgledale.
Richard konačno počinje ličiti na tenisera.Vjerujem da je drug @Monolog zadovoljan. Ovo mu je treće Masters finale, gdje će tražiti prvu Masters, a ukupno svoju sedmu titulu. Nadam se da je ovo znak da ćemo u budućnosti gledati boljeg Richarda, iako još mnogo stvari u svojoj igri mora popraviti. Pisao sam na drugom forumu o tome, mrsko mi ovdje.
![]()
Opet kiša pravi probleme.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Po svemu sudeći neće.
Noćas sam cijelu noć probdio da gledam Novaka i Haasa, ne namjeravam to i večeras.Thunder and lightning. In all honesty, I'll be surprised if any more tennis is played in Toronto today
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Isner nije znao šta ga je snašlo.
Dobar Gašo. Stvarno je podigao svoju igru, al' problem je, naravno, nekonstantnost. Velike su šanse da će već u Cinciju odigrati ispod svog nivoa i onda opet sve ispočetka. Al', vjerujem da može makar malo zayebati Novaka. Odigraću da uzima set, pa kud puklo da puklo. Inače, Novak nema titulu u Torontu (dva Mastersa je osvojio u Montrealu), tako da tu vidim Richardovu šansu.
Dobar Gašo. Stvarno je podigao svoju igru, al' problem je, naravno, nekonstantnost. Velike su šanse da će već u Cinciju odigrati ispod svog nivoa i onda opet sve ispočetka. Al', vjerujem da može makar malo zayebati Novaka. Odigraću da uzima set, pa kud puklo da puklo. Inače, Novak nema titulu u Torontu (dva Mastersa je osvojio u Montrealu), tako da tu vidim Richardovu šansu.
Sa malim zakasnjenjem...

Uz veliki hit crnogorskog izvodjaca turbo folk muzike...
HEJJ DRUGARIII KAKO STOJE STVARIII VISE NISAM ONAJ STARIII....

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Citizen-X
- Kontakt:
dzasmine jesi ziv
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Meni kao navijacu Federera, malo nedostaje Nadal, mislim fali Nadal ovom tenisu. Tenis gubi na kvaliteti, kao sto ce izgubiti kad se Roger povuce
...
Nesto sam skeptican sto se tice ovih nadolazecih igraca, bojim se da nece biti, barem u skorije vrijeme, nekih novih igraca, koji ce moci podici stepenicu vise, bojim se da nece biti igraca koji ce moci, barem, igrati na ovom nivou Rafe, Noleta i Fedexa. Rafa sa 18. gdina osvojio RG, Roger i Nole sa 20. godina bili u TOP 10, dok sad toga nema, znam da je sad teze doci u vrh, nego sto je to bilo prije 7-8 godina. Tomic, Harrison, pa i Dzumhur (kojem predvidjaju da bi mogao biti TOP 8 igraca), nisu ni u TOP 30, kamo li u TOP 10, ali vidjet cemo
Nocas ocekujem dobar otpor Gasquet-a, ako bi mogao da uzme titulu, mislim nebi imao nista protiv

Nesto sam skeptican sto se tice ovih nadolazecih igraca, bojim se da nece biti, barem u skorije vrijeme, nekih novih igraca, koji ce moci podici stepenicu vise, bojim se da nece biti igraca koji ce moci, barem, igrati na ovom nivou Rafe, Noleta i Fedexa. Rafa sa 18. gdina osvojio RG, Roger i Nole sa 20. godina bili u TOP 10, dok sad toga nema, znam da je sad teze doci u vrh, nego sto je to bilo prije 7-8 godina. Tomic, Harrison, pa i Dzumhur (kojem predvidjaju da bi mogao biti TOP 8 igraca), nisu ni u TOP 30, kamo li u TOP 10, ali vidjet cemo
Nocas ocekujem dobar otpor Gasquet-a, ako bi mogao da uzme titulu, mislim nebi imao nista protiv
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Đe si virt pobogu si?Virtu4l je napisao/la:Sa malim zakasnjenjem...
Više si ti vjerovao u njega nego li on sam i svi oko njega.
"Indija,Pakistan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.