Berdych je uspio preokrenuti.
Raonic-Murray
Monaco-Fish
Isner-Kohly
Haas-Stepanek
Gasquet-Berdych
Cilic-Tipsa
Djokovic/Tomic-Querrey/Nishikorri
Uff, strasan program!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Najvjerovatnije i US open.Štetalikma23 je napisao/la:Nadal nece igrat Sinsinati!
Otkazali Almagro, Verdasco, Ferrer, vjerovatno i Delpo, Nadal...Tsonga involved in a car accident in Toronto yesterday, his knee was hit. Reason for his Cincy withdrawal
Pošto sam ja po prirodi baksuz, ovaj put ćeš ti navijati za Davida, a ja za Tommya, jel dogovoreno ?!retro je napisao/la:@formance
Nalbandian-Tommy opet.![]()
Šta kaže vremenska hoće li još dugo? Umoran sam, a gleda mi se Jankela.....formance je napisao/la:Pošto sam ja po prirodi baksuz, ovaj put ćeš ti navijati za Davida, a ja za Tommya, jel dogovoreno ?!retro je napisao/la:@formance
Nalbandian-Tommy opet.![]()
![]()
Tommy je nevjerovatno dobro odigrao sinoć. Teniski laik bi vrlo lako mogao zaključiti da je Novak taj koji je prošao brdo povreda i ima 34 godine, a ne Tommy.Tako su stvari na terenu izgledale.
Richard konačno počinje ličiti na tenisera.Vjerujem da je drug @Monolog zadovoljan. Ovo mu je treće Masters finale, gdje će tražiti prvu Masters, a ukupno svoju sedmu titulu. Nadam se da je ovo znak da ćemo u budućnosti gledati boljeg Richarda, iako još mnogo stvari u svojoj igri mora popraviti. Pisao sam na drugom forumu o tome, mrsko mi ovdje.
![]()
Opet kiša pravi probleme.
Noćas sam cijelu noć probdio da gledam Novaka i Haasa, ne namjeravam to i večeras.Thunder and lightning. In all honesty, I'll be surprised if any more tennis is played in Toronto today

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.