RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zodi36
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 20:27

Borg je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte :lol:
Dobar komad konja moze li ga iko ukinuti života vam...
Ovih nakvih delegata pun **** na forumu
sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobiti

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 avg 2012, 20:30

zodi36 je napisao/la:
Borg je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte :lol:
sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobiti
Zato je u 8godina sroz'o sve celike na najnize moguce grane, da ne govorim o 10-inama hiljada nezaposlenih mladih..al' jbo to bitno je da mi imamo stadion i dvoranu..hljeba i igara :!:

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 avg 2012, 20:55

zodi36 je napisao/la:
Borg je napisao/la:
Zato sto pricas više o politici, načelnicima i svim glupostima, o ratu i strankama
a najmanje o fudbalu,
što bi trebalo da bude tema ovog foruma...
Idi pa glasaj za svog načelnika zaboli me neka stvar i za tebe i za njega
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:01

pa lave samo ti repliciram o urbanoj sredini(kazem ti zenica je ostala autoktona za razliku od mnogih,tako da ti pada u vodu prica o seljacima,ti bi bar trebao znati ko se gdje doselio),drugo pricas o stadionu i atmosferi(kazem ti bijeli brijeg je najruzniji stadion u evropi,i treba da vam je drago sto se igra u vrapcicima jer nemate ekipu,tu mozete izvrsiti pritisak-silu),trece -ocekujete borbu za vrh,kako,skim,budi posten i realan pa reci koja to firma radi dole,odakle pare za pojacanja,suti i poklopi se ako budete u sredini zadovolji se time.rat nespominjem,nego spominjem da ste trebali odigrati posteno zadnje kolo,negubiti obraz ,posebno ne njima,jer se zna sta su nam radili,celik vas je ostavio u ligi prije par godina,odnosno robijasi koji su izvjesili transparent -nedajete obraz protiv orasja.to su sve cinjenice,ja nisam provokator niti zagovornik belaja,samo budimo drugovi .,ali realnosti mora biti

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:05

@ zodi36, Treba da pomalo čitaš šta se piše, da te se uputi na neke stvari, a ne stalno da vrtiš istu priču kao tvoji istomišljenici.
Pošalji @ crnom gavranu na pp pitanje šta se desilo i zašto je Velež izgubio tekmu u Vrapčićima, od njega ćeš dobiti odgovor na to pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:09

zizu1991 je napisao/la:@ zodi36, Treba da pomalo čitaš šta se piše, da te se uputi na neke stvari, a ne stalno da vrtiš istu priču kao tvoji istomišljenici.
Pošalji @ crnom gavranu na pp pitanje šta se desilo i zašto je Velež izgubio tekmu u Vrapčićima, od njega ćeš dobiti odgovor na to pitanje.
sve ja drug znam,ali tu nema dogovora ba.kakav trokut sa goskom.pa lujo i pero pavlovic su seljacine,lokalne kabadahije koje treba vratiti tamo odakle su dosli.ali bilo pa proslo,idemo naprijed.imate pozdrav i zenice,i posto idemo ove godine na titulu,ocekujem da nam date tri boda u vrapcicima :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:15

Što se glupiraš ? Stalno iste priče, provokacije i gluposti. Kako ne možete normalni biti, kada vas se ne provocira, zašto se ne možete suzdržati ? Šta smatrate da ste ?
Ne razumijem, lako se prepucavati s nekim koga nikada u životu nećeš vidjeti, al pitanje je, da li ćeš biti dovoljno pametan da to ne radiš ??

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:17

ako si ti u ovome vidio provokaciju ,onda je to tvoj problem.opste je poznato da istina boli,stoga sabur.cuj pricam onome koga nikada necu vidjeti,pa onda je ovde takvih 99 likova,sto si ti onda zizu,ili sta znam ko,stavi ime i prezime,pa da se upoznamo :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:21

:lol: :lol: :lol: :idea: :arrow: :geek: :lol: :lol: :lol:

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:22

jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 avg 2012, 21:23

zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas
:arrow: :arrow:

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:24

pravnik1981 je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas
:arrow: :arrow:
da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razreda :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:25

zodi36 je napisao/la: da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razreda :lol:
:lol: :lol: :lol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 avg 2012, 21:26

@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja(hocu reci da je ovo sto je napisao Bliss vrlo moguce), ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.

Rođeni, da vam kazem nista losi, ali da bi bili u vrhu morate jos "dosta pure jesti". Ne kazem da ce i Celik biti u vrhu, mislim da ce glavnu rijec opet voditi Sarajevo, Zeljo, Borac i Siroki Brijeg. Mi i vi ako nam se ukaze prilika, zgrabicemo je :D
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 11 avg 2012, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:26

:oops: evo sav sam se zacrvenio,celik sampion

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:29

Crni gavran je napisao/la:@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja, ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.

Rođeni, da vam kazem nista losi, ali da bi bili u vrhu morate jos "dosta pure jesti". Ne kazem da ce i Celik biti u vrhu, mislim da ce glavnu rijec opet voditi Sarajevo, Zeljo, Borac i Siroki Brijeg. Mi i vi ako nam se ukaze prilika, zgrabicemo je :D
ma nediram ih drug,ali nemogu da podnesu realnost i cinjenice a to me nervira.cuj oni nisu dobri sto se neigra pod bijelim brijegom,oni ratovali pa ostali bez icega,njih neko vara,njih neko mrzi,njih ovo,njih ono,a nece da pogledaju ispred sebe.idu im igraci u pola sezone bez dinara odstete itd....

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 avg 2012, 21:32

Ma to ti je sve politika i po meni je nerealno da Zrinjski bude vlasnik stadiona, jer se oni vezu za ugovor od 99 godina vlasnistva, potpisan za vrijeme Herceg-Bosne za vrijeme ratnih dejstava. On je po meni pravno nelegalan, ali ocigledno su "proradili talovi". SDA i HDZ su zna se lopovske stranke i vrlo je moguce da su dogovorili oko "interesnih sfera", a Velez je tu donji
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 avg 2012, 21:35

Crni gavran je napisao/la:@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja, ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.

ma vi cete biti u vrhu ove godine,a nam je cilj sredina tabele pa tek sljedeće godine nešto očekivat.
Danas loša utakmica.Čelik nije nešto ali je dobio na borbenost i htjenje.Mi loši skroz.Mrva možda najbolji danas,ostali 0.Ćemalović se boji duela ko da je od šećera :x .hebibović ,zvonić moraju igrat od prve minute.Kodro nemože igrat lijevog beka.Mehremić veze nema.Okić opet gnjavi loptu.Imao je jednu priliku 1 na 1 i skliznu se.Demić najlošiji danas nije dao ni jednu finu loptu.Ali eto tek je 2 kolo nema veze.Imaju još kredita kod mene.
Mostar u srcu VELEŽ do groba.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:36

Crni gavran je napisao/la:Ma to ti je sve politika i po meni je nerealno da Zrinjski bude vlasnik stadiona, jer se oni vezu za ugovor od 99 godina vlasnistva, potpisan za vrijeme Herceg-Bosne za vrijeme ratnih dejstava. On je po meni pravno nelegalan, ali ocigledno su "proradili talovi". SDA i HDZ su zna se lopovske stranke i vrlo je moguce da su dogovorili oko "interesnih sfera", a Velez je tu donji
ma drug nije to tako.velezu nije u interesu da se vrati tamo.pa ono je ruglo od stadiona,sto ce velezu to.veleza gleda 1000-2000 ljudi,max se napuni kad igraju sa zrinjskim i to je to.pod bijelim brijegom nema pritiska,ni na sudije ni na igrace,i tako odlaze bodovi od kuce,a sa strane nemaju ekipu da sta uzmu i to ti je belaj onda i opstanak u pitanju.gavrane crni kad ti pika cemalovic udje i one seljacine u svlacionicu u vrapcicima moras sudit penal :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:38

Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Ovo sam isto pisao @ gavranu, nek' ti čovjek potvrdi.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []