zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas

zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas
da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razredapravnik1981 je napisao/la:zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas![]()
zodi36 je napisao/la: da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razreda
ma nediram ih drug,ali nemogu da podnesu realnost i cinjenice a to me nervira.cuj oni nisu dobri sto se neigra pod bijelim brijegom,oni ratovali pa ostali bez icega,njih neko vara,njih neko mrzi,njih ovo,njih ono,a nece da pogledaju ispred sebe.idu im igraci u pola sezone bez dinara odstete itd....Crni gavran je napisao/la:@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja, ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.
Rođeni, da vam kazem nista losi, ali da bi bili u vrhu morate jos "dosta pure jesti". Ne kazem da ce i Celik biti u vrhu, mislim da ce glavnu rijec opet voditi Sarajevo, Zeljo, Borac i Siroki Brijeg. Mi i vi ako nam se ukaze prilika, zgrabicemo je
ma vi cete biti u vrhu ove godine,a nam je cilj sredina tabele pa tek sljedeće godine nešto očekivat.Crni gavran je napisao/la:@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja, ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.
Rođeni, da vam kazem nista losi, ali da bi bili u vrhu morate jos "dosta pure jesti". Ne kazem da ce i Celik biti u vrhu, mislim da ce glavnu rijec opet voditi Sarajevo, Zeljo, Borac i Siroki Brijeg. Mi i vi ako nam se ukaze prilika, zgrabicemo je
ma drug nije to tako.velezu nije u interesu da se vrati tamo.pa ono je ruglo od stadiona,sto ce velezu to.veleza gleda 1000-2000 ljudi,max se napuni kad igraju sa zrinjskim i to je to.pod bijelim brijegom nema pritiska,ni na sudije ni na igrace,i tako odlaze bodovi od kuce,a sa strane nemaju ekipu da sta uzmu i to ti je belaj onda i opstanak u pitanju.gavrane crni kad ti pika cemalovic udje i one seljacine u svlacionicu u vrapcicima moras sudit penalCrni gavran je napisao/la:Ma to ti je sve politika i po meni je nerealno da Zrinjski bude vlasnik stadiona, jer se oni vezu za ugovor od 99 godina vlasnistva, potpisan za vrijeme Herceg-Bosne za vrijeme ratnih dejstava. On je po meni pravno nelegalan, ali ocigledno su "proradili talovi". SDA i HDZ su zna se lopovske stranke i vrlo je moguce da su dogovorili oko "interesnih sfera", a Velez je tu donji
ma stipu ga vidiš da je došao da provocira.nerazumiju oni kako je u mostaru.zizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Ovo sam isto pisao @ gavranu, nek' ti čovjek potvrdi.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.
e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemogucezizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.
Kako misliš da možemo nešto, protesti ? Nije nas bilo gotovo godinu dana na utakmicama Veleža kada smo izgubili kući za 1 maj prošle godine, išli na tekme rukometaša, njih bodrili, niko nas nije hebao niti 1 % što nas nema iza gola.zodi36 je napisao/la: e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce
A jesi se ti svom nacelniku zalio i pravio proteste sto je celiku zadnje 4 sezone plafon 9 mjesto?zodi36 je napisao/la:e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemogucezizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
ovdje nije rijec o plasmanu nego o infrastrukturi i navijacima,citaj maloBorg je napisao/la:A jesi se ti svom nacelniku zalio i pravio proteste sto je celiku zadnje 4 sezone plafon 9 mjesto?zodi36 je napisao/la:e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemogucezizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Ovde dosao pamet prosipati?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.