Ovo me mnogo raduje!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
"Također, treba istaći da će delegacija FK Željezničar učestvovati u humanitarnoj akciji za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma, ispred sarajevske Tržnice, danas od 18 sati."rastafarian je napisao/la:ovo za ono drvljo ljubavi .. jel' to poslije treninga?Akciju su podržale i mnoge poznate ličnosti, a večeras će to učiniti i nogometaši Željezničara predvođeni trenerom Amarom Osimom.
ne znam sto si tolko siguran.nije borac bas toliko los da se moze unaprijed upisati pobjedaold school je napisao/la: vjeruj mi 2:0
vec se raja skuplja ispred stadiona i na jugu,ipetm je napisao/la:Svi na trening molim vas...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-tr ... juga/85855" onclick="window.open(this.href);return false;FORZA ZELJO je napisao/la:ako neko moze neg ciba slike kakve sa treninga
AboveTheLaw je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-tr ... juga/85855" onclick="window.open(this.href);return false;FORZA ZELJO je napisao/la:ako neko moze neg ciba slike kakve sa treninga
ZlatnaDolina je napisao/la:
Fudbaleri Željezničara predvođeni glavnim menadžerom Amarom Osimom, boravili su danas na platou ispred Gradske tržnice gdje su skromnim novčanim prilozima, učestvovali u projektu pomoći djeci oboljeloj od karcinoma.
Osim Osima, lijepoj gesti pridružili su se Muamer Svraka, Eldin Adilović i Samir Bekrić.
Lijepa gesta predstavnika bh. prvaka izazvala je zanimanje prolaznika a raspoloženi fudbaleri rado su se fotografisali s prolaznicima.
''Humanitarni rad opredjeljenje je fudbalskog kluba Željezničara. Akcije na ovom polju nismo imali posljednjih mjeseci ali jasno je da ćemo se potruditi da u narednom periodu što češće pomognemo onima koji trebaju našu pomoć. Željo ima srce, i to je slogan kojim ćemo se voditi u narednim akcijama koje planiramo'', kazao je za ***** Nermin Numić, novi PR kluba s Grbavice.
Željezničar će, dakle, i u narednom periodu aktivno raditi na pomoći bolesnim i ugroženim.
ma dobar i mlad momak, ono ne poznajem ga bas predobro licno, bivsi AIESEC-er, ali mi je rodjak i jedan prijatelj stvarno dobar sa njim i samo ima rijeci hvale za njega. Lik je inteligentan, komunikativan, pun ideja, mislim da nas nece razocarati i da ce opravdati nase povjerenje. Koliko znam, zavrsio studij za Menadžment na EFSA i naravno da je veliki Željovac.zeljocity je napisao/la: Ovaj Nermin Numic jel ima neko vise info o njemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.