Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fidel je napisao/la:AnelZ je napisao/la:zeljocity je napisao/la: Ovaj Nermin Numic jel ima neko vise info o njemu?
Grmi Numa,voli popit i ubit,al baš.
Košulja style ovo-ono
samo mu dajte vodke da doji
Nije !zasarajevo je napisao/la:Jel istina da je Amar svim vasim igracimu srezao citavu platu za prosli mjesec?
To je onda sigurno transfer Adilovica po ko zna koji put propao. Izgleda da i ljudi znaju da ne vrijedi te pare. Mozda Aco nesto zna, ali on tisu.nanek je napisao/la:Ja kako sam nacuo danas na treningu pisi propalo i za kajkuta i salcinovica.
Za Kajkuta i definitivno, a za ovog drugog su šanse minimalne koliko sam uspio zaključit.nanek je napisao/la:Ja kako sam nacuo danas na treningu pisi propalo i za kajkuta i salcinovica.
Kako nema pa jesmo li dobili trojicu volontera u prelaznom roku?Elegant je napisao/la:Znaci ostajemo na sadasnjem timu, nece vise biti pojacanja.
.. i PR-a imamo sadaKrvotok je napisao/la:Kako nema pa jesmo li dobili trojicu volontera u prelaznom roku?Elegant je napisao/la:Znaci ostajemo na sadasnjem timu, nece vise biti pojacanja.
To je dobra stvar sto su se momci sa tm.org ukljucili ima dosta pametnih i obrazovanih momaka koji siigurno mogu vise od Bukija.Krvotok je napisao/la:Kako nema pa jesmo li dobili trojicu volontera u prelaznom roku?Elegant je napisao/la:Znaci ostajemo na sadasnjem timu, nece vise biti pojacanja.
Ja se raspitivao danas kazu da ne postoji taj neki brazilac stoper sto je bio kod nas na probi !Željooooo je napisao/la:Može li mi neko reci jel bio kakav Brazilac, stoper kod nas na probi u ovih zadnjih par dana.. dobio sam takav info..
Sta je ba paranoja sto ti smeta Numa.Dobro mozda je decko relativno nepoznat siroj javnosti,ja ga licno znam i onako fino je to dijete bilo,dosta ambiciozno,stvarno voli Zelju.Mozda sve ovo djeluje vama kao amaterski da neko nakon nekog intervjua odjednom postaje PR kluba,sto mozda jeste malo smijesno i neozbiljno,jer ispade onda moze Zuji doci bilo ko i reci ja bi malo pomagao Amaru,haj ba stavi me u strucni stab,ali posto smo mmi realno daleko od takvog vida ozbijnosti,da predsjednik takve ponude sa smijehom lagano odbaci,onda mozda i treba dati priliku momku da radi.Vrijeme ce pokazati da li je ovaj postupak ,samo vid samopromocije ili ce momci uraditi nesto sto ce donijeti rezultate.Paranoja je napisao/la:.. i PR-a imamo sadaKrvotok je napisao/la:Kako nema pa jesmo li dobili trojicu volontera u prelaznom roku?Elegant je napisao/la:Znaci ostajemo na sadasnjem timu, nece vise biti pojacanja.
Neka funkcija, nego koja pozicija na terenu je ovo PR, Polu Rashodovan? Šalimo se malo, ovo je ono daj kad nema novih igrača farbaj ogradu.Paranoja je napisao/la:.. i PR-a imamo sadaKrvotok je napisao/la:Kako nema pa jesmo li dobili trojicu volontera u prelaznom roku?Elegant je napisao/la:Znaci ostajemo na sadasnjem timu, nece vise biti pojacanja.
.. i PR-a imamo sadabarbarez je napisao/la:Kako nema pa jesmo li dobili trojicu volontera u prelaznom roku?Paranoja je napisao/la:Znaci ostajemo na sadasnjem timu, nece vise biti pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.