Nek je sa srecom majsotretepsija je napisao/la:Meni su ga priznali u PremieruASUS je napisao/la:
Kako da ne!!!!!!!![]()
uvijek se kladi na najbolje!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek je sa srecom majsotretepsija je napisao/la:Meni su ga priznali u PremieruASUS je napisao/la:
Kako da ne!!!!!!!![]()
joj pa jos te boli,a ja kotnao malo si se ohladio poslije iftarafredi je napisao/la:========antolovic======
==colic-===kerla===bogicevic==kvesic
===seljober koji je dobio crveni===zolotic
===bekric=====svraka=====zeba====
=========adilovic======
========cuic==========
tepsija je napisao/la:Meni su ga priznali u PremieruASUS je napisao/la:
Kako da ne!!!!!!!![]()
ne smij se, dobar sitepsija je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti...![]()
ali hajde, bili ste bolji i pobjedili mada je tekma jako smrdila na X jer ni jedni ni drugi nisu nesto aman zaman, ocekivao sam vise.
Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje![]()
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ...ni porediti se ne moze
Imate brojnost,rezultate kluba ali vam ovo ne treba.
Bilo povedeno navijanje ili ne zaboli koga ona stvar-trebe neko da dodze u Seher i da te **** kako on hoce,sreca pa ima onaj kavez na sjeveru bilo bi ih svuda![]()
![]()
LP
ne boli mene ja sam totalno opusten.old school je napisao/la: joj pa jos te boli,a ja kotnao malo si se ohladio poslije iftarahajde ne brini se bice to bolje iskreno volio bi vidjeti jednu tekmu protiv Želje da se ne sazivaju press konferencije,neke zalbe i to,a da nam zabijete go BOZE FREDIII
![]()
![]()
12.08.95. FK GRADINA SREBRENIK - FK ŽELJEZNIČAR 5:1Neutralan88 je napisao/la:odakle je ovaj klub Gradina![]()
stvarno imena su vrh Gradina jel to bolnica neka predstavlja vas
Isplata je već napravljena.anonimni je napisao/la:ne smij se, dobar sitepsija je napisao/la:ovo ti je Bog podario jer si se kladio na najbolju ekipu lige
![]()
nego ti sutra digni te pare, pa ako bi ti skinuli pare s računa, ne mogu sve
Mozda misli na bolnicu u Tuzli, koja se zove GradinBrcko87 je napisao/la:12.08.95. FK GRADINA SREBRENIK - FK ŽELJEZNIČAR 5:1Neutralan88 je napisao/la:odakle je ovaj klub Gradina![]()
stvarno imena su vrh Gradina jel to bolnica neka predstavlja vas
Idi malo obrazuj se..nemoj javno pisat svoje neznanje..čuj bolnica..![]()
Gradina tvrdjava gdje je se nalazio srednjovjekovni grad Srebrenik koja datira iz 1333..U toj gradini je napisana povelja,u toj Gradini je živila dinastija Kotromanića,ta Gradina je bila prestolnica srednjovjekovne Bosne..Po toj Gradini je OFK GRADINA dobila naziv..Kakve ti bolnice spominjes..idi malo obrazuj se..
haha dobar, dobartepsija je napisao/la:Meni su ga priznali u PremieruASUS je napisao/la:
Kako da ne!!!!!!!![]()
liketepsija je napisao/la:Isplata je već napravljena.anonimni je napisao/la:ne smij se, dobar sitepsija je napisao/la:ovo ti je Bog podario jer si se kladio na najbolju ekipu lige
![]()
nego ti sutra digni te pare, pa ako bi ti skinuli pare s računa, ne mogu sve
Što je sigur,sigur...možda registruju 0:3 zbog teške situacije
sve dok ti tako budes pricao i budete pricali o nekim docekivanjima aplauzom,a oni nas kamenjem i cim sve ne onda nek nas sve pojasu,ustvari nek vas pojasu sto to radite,od mene nikad nece dobiti aplauzSarajlijaTM je napisao/la:Jedno je sigurno,go je priznat i tacka,jel bio il nije bio,to je rasprava za budale. i generale poslje bitke
Iskreno bio sam na jugu,al nisam dobro vidio,pitam raju okolo,svi govore cini se ko da jest,al niko siguran nije bio,kako god,bolji smo bili,ali smo takodjer losiji za 40% od kraja sezone
Najvise me brine losa forma Zebe,ipak je on mozak zeljine duple krune,htjeli to neki sad priznati ili ne.
A Jamaku su trebali pisati ispisnicu dok se tusirao,pa maka mu stara,nisam dosao boks da gledam,kakav je ono primitivizam??? Neki od nas su mozda sta i trenirali nekad,sjeca li se ko one parole "ŠUTI I IGRAJ"? Uglavnom,Jamak nas je pojacao u narednih 2-5 tekmi,da sam ja umjesto Amara nikad on meni vise ne bi zaigrao. E sad,dal mu je vanvracni sin,pa mu tolerise gluposti ili sta vec,ali ovo je previse
p.s.-hvala ganjetu sa sjevera sto baci baklju i pokaza da i kod nas ima istih papaka ko u BL,cast normalnoj raji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.