Bitna su tri boda i to je sve, ostalo briši sve ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
burek pita je napisao/la:haha dobar, dobartepsija je napisao/la:Meni su ga priznali u PremieruASUS je napisao/la:
Kako da ne!!!!!!!![]()
ubi srbina nije bilo povedeno navijanje vec je manja grupica to zapocela i brzo su ih utisalisamosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti...![]()
ali hajde, bili ste bolji i pobjedili mada je tekma jako smrdila na X jer ni jedni ni drugi nisu nesto aman zaman, ocekivao sam vise.
Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje![]()
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ...ni porediti se ne moze
Imate brojnost,rezultate kluba ali vam ovo ne treba.
LP
Sve primijetio, sitnicar sam pravi, odmah ljepse izgleda!KB-TM87 je napisao/la:A niste vidjeli korner zastavice, neonke na sjeveru, i ocisceno je bilo, jedan je numa
Bravo brate svaka cast,kakva docekivanja pa zna se odakle je i kako sve pocelo-sta trebas dodzi u seher i pocni se kurcit-pa dosta je vise sreca pa su u onom kavezu bili.Joj sto ne mogu ove suplje priceold school je napisao/la:sve dok ti tako budes pricao i budete pricali o nekim docekivanjima aplauzom,a oni nas kamenjem i cim sve ne onda nek nas sve pojasu,ustvari nek vas pojasu sto to radite,od mene nikad nece dobiti aplauzSarajlijaTM je napisao/la:Jedno je sigurno,go je priznat i tacka,jel bio il nije bio,to je rasprava za budale. i generale poslje bitke
Iskreno bio sam na jugu,al nisam dobro vidio,pitam raju okolo,svi govore cini se ko da jest,al niko siguran nije bio,kako god,bolji smo bili,ali smo takodjer losiji za 40% od kraja sezone
Najvise me brine losa forma Zebe,ipak je on mozak zeljine duple krune,htjeli to neki sad priznati ili ne.
A Jamaku su trebali pisati ispisnicu dok se tusirao,pa maka mu stara,nisam dosao boks da gledam,kakav je ono primitivizam??? Neki od nas su mozda sta i trenirali nekad,sjeca li se ko one parole "ŠUTI I IGRAJ"? Uglavnom,Jamak nas je pojacao u narednih 2-5 tekmi,da sam ja umjesto Amara nikad on meni vise ne bi zaigrao. E sad,dal mu je vanvracni sin,pa mu tolerise gluposti ili sta vec,ali ovo je previse
p.s.-hvala ganjetu sa sjevera sto baci baklju i pokaza da i kod nas ima istih papaka ko u BL,cast normalnoj raji
Ma samo mi nije jasno zasto dolaze ovi navijaci Borca na temu. Osvoje ljudi trofej u sred Grbavice i budi ispraceni aplauzom niko im nijedne ruzne ne kaze i sljedeca tekma Zelje u Banja Luci kamenje po nama i ostalo.SamoZeljo je napisao/la:Pa proslo kolo smo osteceni za penal (jedan minimalno) i niko nista ne rece.
Ljubomorni su nam i traze razloge da istresu svoj bijes.![]()
Meni je ovo normalno, onaj ko gubi ima pravo da se ljuti.
Mi smo veliki Zeljeznicar.
SAALALALALALALALALA ZELJEZNICAR!
oplakahcole-ch je napisao/la:Gol nije sporan (gol je cist), tehnika sa kojom se radi prenos jeste.
Niko ne govori ovdje o apaluzu,ides iz krajnosti u krajnost. Gledaj svoj tim,navijaj za njega,ko sto je to jug radio,mozda je falila koja parola i to je to,osim,kako boccacio rece onog kretenskog navijanja.old school je napisao/la:sve dok ti tako budes pricao i budete pricali o nekim docekivanjima aplauzom,a oni nas kamenjem i cim sve ne onda nek nas sve pojasu,ustvari nek vas pojasu sto to radite,od mene nikad nece dobiti aplauzSarajlijaTM je napisao/la:Jedno je sigurno,go je priznat i tacka,jel bio il nije bio,to je rasprava za budale. i generale poslje bitke
Iskreno bio sam na jugu,al nisam dobro vidio,pitam raju okolo,svi govore cini se ko da jest,al niko siguran nije bio,kako god,bolji smo bili,ali smo takodjer losiji za 40% od kraja sezone
Najvise me brine losa forma Zebe,ipak je on mozak zeljine duple krune,htjeli to neki sad priznati ili ne.
A Jamaku su trebali pisati ispisnicu dok se tusirao,pa maka mu stara,nisam dosao boks da gledam,kakav je ono primitivizam??? Neki od nas su mozda sta i trenirali nekad,sjeca li se ko one parole "ŠUTI I IGRAJ"? Uglavnom,Jamak nas je pojacao u narednih 2-5 tekmi,da sam ja umjesto Amara nikad on meni vise ne bi zaigrao. E sad,dal mu je vanvracni sin,pa mu tolerise gluposti ili sta vec,ali ovo je previse
p.s.-hvala ganjetu sa sjevera sto baci baklju i pokaza da i kod nas ima istih papaka ko u BL,cast normalnoj raji
Jeli sudija pokazao na centar,znaci gol-i nema vise price,sta sudija u Travniku ne svira cist penal za Zelju-nikom nista,nemojte vise molim vas.Sto se tice pridika o navijacima-imate svoje navijacke grupe,imate svoje kodekse ponasanja,svoje furke i fazone i brinite o sebi.Kome se ne svidza pomenuto skandiranje-vate u usi i miran si.lisander je napisao/la:Sace dusmani najvise napast, standarno da je lopta presal dva metra govorili bi da nije gol, sto se mene tice ovako mozemo do kraja, naprijed da odbranimo duplu.
boccaccio svaka ti je na mjestu
Slobodni se ti malo isplači, biće ti boljeASUS je napisao/la:oplakahcole-ch je napisao/la:Gol nije sporan (gol je cist), tehnika sa kojom se radi prenos jeste.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Meshko91 i 38 gostiju.