RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ja se nadam već protiv rudara da bi ga mogli vidit,novi ibrahimović 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
još kada je izjavio da ga impresionira Italijanska liga, onda me je dokrajčio, nema dalje 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
gledao sam ga ja. ubio se za talijanske lige. izgleda kao da je neko ukrstio džeku i ibrahimovića 
strašno je jak, odbijaju se ostali od njega. samo što nije baš najbolji sa loptom i sa kretanjem. malo je trom, ali znamo po džekinom primjeru da ništa ne znači ako ti navijači kažu da si kloc
valjda će dobiti uskoro priliku. onakom igraču treba rutine, jer neku posebnu tehničku nadogradnju i pokretljivost ne može dobiti. samo iskustvo, pravilno postavljanje, građenje... znaćemo za godinu-dvije hoće li išta biti od njega.
strašno je jak, odbijaju se ostali od njega. samo što nije baš najbolji sa loptom i sa kretanjem. malo je trom, ali znamo po džekinom primjeru da ništa ne znači ako ti navijači kažu da si kloc
valjda će dobiti uskoro priliku. onakom igraču treba rutine, jer neku posebnu tehničku nadogradnju i pokretljivost ne može dobiti. samo iskustvo, pravilno postavljanje, građenje... znaćemo za godinu-dvije hoće li išta biti od njega.
Nešto slično kao mladi Đurić iz mlade reprezentacije ?
Naravno da je kvalitetniji Đurić, al rekoh usporedbe radi ?
Zna li se graditi ? ako to zna, mogao bi ga Velež dobro " iskoristiti "
Naravno da je kvalitetniji Đurić, al rekoh usporedbe radi ?
Zna li se graditi ? ako to zna, mogao bi ga Velež dobro " iskoristiti "
Ma nek se dobro gradi, nek spusta lopte za Okica i ostale, nek dobro radi glavom i dosta 
na to sam i mislio, bio bi savršen za razbijanje protivničkih obrana, navuče dvojicu na sebe i samo povratnu suigračima, ili spuštanje lopte bilo kome kao što ti napisa @ vm 22, odmah ga vidim kao Milana Đurića 
zna se zagradit, samo mu ne ide najbolje okretanje i guranje lopte naprijed. vidićemo, i mene zanima kako će se snaći u premijer ligi. može se fino iskoristiti, samo onda treba malo taktiku njemu prilagoditi.
Sta je sa onim Jaganjcem je li ga iko gledo.Kazu da je dobro brz.Ja sam ga gledo malo na onom videu u pripremnoj protiv Olimpika,proso je jednom dobro po lijevoj strani,vidi se da ima brzinu
Ako neko ima malo vise info o njemu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Što se tiče Mace,visok igrač,uvijek sam ih gotivio.
E da je uvesti rukometno pravilo sa čestim izmjenama pa ga samo kod kornera koristiti
E da je uvesti rukometno pravilo sa čestim izmjenama pa ga samo kod kornera koristiti
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
idemo dalje momci, Izgubili pa šta.
treba pobijediti u subotu RUDARA, i mirna BOSNA...
Tek je početak prvenstva..
treba pobijediti u subotu RUDARA, i mirna BOSNA...
Tek je početak prvenstva..
Naravno, samo su ljudi malo ostali razočarani voljnim momentom kod igrača, možda ih je pritisak publike i gostujućeg terena dokrajčio, ne znam, samo možemo nagađati.
Gledaj, ipak, realno razmišljajući, bilo bi suludo odmah tražiti rezultate od ekipe koja je pravljena nanovo, a pogotovo to su mladi momci, treba im vremena da se adaptiraju na ligu, na novi način priprema, uglavnom, mislim da ih svaki objektivni Veležov navijač može i zna istrpiti.
Kada su nam " zvijezde " igrale, nisu pravile bolje rezultate, najbitnije je da se uigravaju i da stiču samopouzdanje, a s tim dolazi i rutina.
Samo naprijed momci
Gledaj, ipak, realno razmišljajući, bilo bi suludo odmah tražiti rezultate od ekipe koja je pravljena nanovo, a pogotovo to su mladi momci, treba im vremena da se adaptiraju na ligu, na novi način priprema, uglavnom, mislim da ih svaki objektivni Veležov navijač može i zna istrpiti.
Kada su nam " zvijezde " igrale, nisu pravile bolje rezultate, najbitnije je da se uigravaju i da stiču samopouzdanje, a s tim dolazi i rutina.
Samo naprijed momci
- el-fighter
- Kontakt:
Treba staviti Hajdarevica na krilo, a Jaganjac da bude "target man", nadavat ce se golova.
Samo opusteno, momci su pokazali da znaju igrati lopte i poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota. Samo treba raditi na tome da ovi momci ostanu na okupu sto je moguce duze vremena, jer nece biti rezultata, ako poslije polusezone ili sezone ode pola tima. Takodjer treba nastaviti sa forsiranjem domacih igraca, jer to je buducnost. Pokusati nikako ne dovoditi igrace sa strane, nasu omladinu sto duze vezati ugovorom, redovno im isplacivati plate i to je dovoljno da oni ginu za Velez.
Samo opusteno, momci su pokazali da znaju igrati lopte i poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota. Samo treba raditi na tome da ovi momci ostanu na okupu sto je moguce duze vremena, jer nece biti rezultata, ako poslije polusezone ili sezone ode pola tima. Takodjer treba nastaviti sa forsiranjem domacih igraca, jer to je buducnost. Pokusati nikako ne dovoditi igrace sa strane, nasu omladinu sto duze vezati ugovorom, redovno im isplacivati plate i to je dovoljno da oni ginu za Velez.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Titova-Juga
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la: poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
el-fighter je napisao/la:Treba staviti Hajdarevica na krilo, a Jaganjac da bude "target man", nadavat ce se golova.![]()
to je to.
preporučujem da pogledate opet utakmicu sa čelikom, ima na youtube-u. samo ovaj put opušteno gledajte bez navijačkog stresa i ISKLJUČITE TON da ne čujete komentatora. iznenadit ćete se kako velež odjednom bolje igra
ma da su oni odigrali malo agresivnije i borbenije(narocito u prvom poluvremenu) mogli su do povoljnog rezultata.Vidi se da ovi mladi momci imaju potencijal,samo nikako nisam zadovoljan zustrinom i agresivnoscu,sto nije stvar znanja nego stvar volje
Plus sto Mrva ne moze meda na slamku,Hebibovic treba da igra od pocetka.Uz pravilan rad i motivaciju ovi mladi igraci i sa njima Velez ima perspektivu.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Crvenarmija
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
eto radi gluposti.Nisam upucen ali sigurno dobar broj igraca je mogao dobiti platu.Crvenarmija je napisao/la:4500 KM smo kažnjeni za ono protiv radnika
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- el-fighter
- Kontakt:
Sezona je duga, a ne sumnjam da ce Celik ove godine ostvariti veoma dobar plasmanTitova-Juga je napisao/la:el-fighter je napisao/la: poraz u gostima kod jedne od najboljih ekipa ove sezone nije sramota.
![]()
![]()
Velež do groba života mi moga
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Wow, 4500 maraka kazne za Velež.
Gdje su sada oni genijalci što su govorili da se "pretjeruje" u reakciji radi jedne petarde.
Jedna, ali vrijedna 4500 maraka...
Čovječe, po našoj ligi to su plate za 6 do 8 igrača.
Gdje su sada oni genijalci što su govorili da se "pretjeruje" u reakciji radi jedne petarde.
Jedna, ali vrijedna 4500 maraka...
Čovječe, po našoj ligi to su plate za 6 do 8 igrača.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
mangupi, nema šta a odakle da se plati?
inače i bivši evo i sadašnji savez vole kažnjavati veleža s visokom sumom, a zbog baklje 4500 KM. samo se pitam kojim se kriterijom oni vode? ne znaju ni oni.
sve je to isto nema razlike. izgleda da im je prazna kasa u savezu, pa udarili po klubovima. ma nema ovdje napredka još dugo......sve su to ista g***a........

savez je ostao isti, ma ko me oni mažu oči, samo da mi je znati?
fudbal ugasiti, a stadione pretvoriti u oranice, da se narod prehrani, a od fudbala ni narod, a ni ova država nema fajde....
inače i bivši evo i sadašnji savez vole kažnjavati veleža s visokom sumom, a zbog baklje 4500 KM. samo se pitam kojim se kriterijom oni vode? ne znaju ni oni.
sve je to isto nema razlike. izgleda da im je prazna kasa u savezu, pa udarili po klubovima. ma nema ovdje napredka još dugo......sve su to ista g***a........
savez je ostao isti, ma ko me oni mažu oči, samo da mi je znati?
fudbal ugasiti, a stadione pretvoriti u oranice, da se narod prehrani, a od fudbala ni narod, a ni ova država nema fajde....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.