FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2012, 00:21

Hoce li Music moci nastupati u ovom mecu,jesu li mu zavrsile obaveze prema repki ;)

Ja bih prije poceo sa Jacksonom nego sa Mesicem ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 avg 2012, 00:23

crvenocrnitz je napisao/la:ja bih samo da pozdravim crveno crnu armiju i bracu po boji ;)
Welcome :mrgreen:

Ako budu svi spremni dobicemo, ovako mogu nam kakvu frljoku zabit al ni nerijeseno nije smak svijeta.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 avg 2012, 00:30

harry_90 je napisao/la:Hoce li Music moci nastupati u ovom mecu,jesu li mu zavrsile obaveze prema repki ;)

Ja bih prije poceo sa Jacksonom nego sa Mesicem ;)
Music se vraca u cetvrtak danas sam pricao s' njim, vjerovatno ce moci.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 15 avg 2012, 08:56

Sta vam je ba ljudi nije valjda da se ne mozete snaci za Gracanicu kad je vec tako stanje s organizovanim prevozom?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 avg 2012, 12:27

Jel se to placa ulaz na stadionu u Gracanici, i koliko je para !?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 avg 2012, 13:40

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel se to placa ulaz na stadionu u Gracanici, i koliko je para !?
5km

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 avg 2012, 14:11

Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 15 avg 2012, 14:27

kao prvo zelio bi da pozdravim svu svoju bracu ovdje,a Boga mi i sestre ako ih ima :lol: .dugo vec pratim ovu nasu temu jer ima zaista par momaka sto donose prave informacije.sto se tice tekme u Gracanici ocekujem 3 boda,jer mi smo Sloboda i uvjek igramo na pobjedu.sto se tice ekipe dobra je,cak i predobra za ovu saban ligu.Tino je odlican golman(zao mi je sto prije nije dobio priliku jer je nase djete)Pejic i Nezic odlicni bekovi,Ceric(malo koci al bit ce dobar),Oma(odlican,pun iskustva),Sisic(odlicno pojacanje),Smigi(po meni najgori bio prottiv Gorazda),Jusufovic(odlican malac vidi se da ima mozga i da zna igrat lopte),Jaha(terminator),Muminhodzic(zabio 2 gola,al mislim da on ide na klupu),Prses(da sam ja trener ne bi mi nikad igrao).sad uz Mesica,Jacksona i Stanu to ce jos bolje izgledat.sto se tice prevoza do gracanice,pa **** ako neko nije sposoban do gracanice izganjat prevoz nek i ne ide vala :o .pa nije gracanica preko bjela svjeta,ljudi dogovore za 10 minuta prevoz do Sirokog,Mostara itd.IDEMO PO POBJEDU !!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 15 avg 2012, 14:31

Ima ekipa koja ce ici vozom pa ko hoce moze se prikljucit :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 avg 2012, 14:33

joksimovic je napisao/la:Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.
Ko hoće da ide otići će. ovdje se sada javljaju oni koji izgleda nikad nisu išli pa previše brbljaju i zapitkuju.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 15 avg 2012, 15:11

Pomoćni stadion

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2012, 15:36

joksimovic je napisao/la:Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.
nece niko da te vozi i ne mozes buseve dobit ...bice kombija, a bice prevoza samo vjerovatno ce to ugrabiti oni standardni ebiga...treba se ipak snaci budite ispred stadiona ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nanek

Post Postao/la nanek » 15 avg 2012, 15:38

Jel onaj mesanovic sto je otisao iz Slobode u celik ljubi grb sad na ovoj zadnjoj tekmi protiv veleza ili sam ja pogrijesio i mesanovica i pogresno vidjeo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 15 avg 2012, 15:39

nanek je napisao/la:Jel onaj mesanovic sto je otisao iz Slobode u celik ljubi grb sad na ovoj zadnjoj tekmi protiv veleza ili sam ja pogrijesio i mesanovica i pogresno vidjeo?

Sent from my iPhone using Tapatalk
dobro si vidio
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 avg 2012, 16:26

Evo jedna od juce:
slika

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 avg 2012, 17:11

SaltCityAttack je napisao/la:
nece niko da te vozi i ne mozes buseve dobit ...bice kombija, a bice prevoza samo vjerovatno ce to ugrabiti oni standardni ebiga...treba se ipak snaci budite ispred stadiona ebiga
Objasni mu iz USA :D
Razumijem da volis slobodu al " .....budite ispred stadiona , bit ce kombija " :lol: :lol:
Da malo ne raspolazes s previse informacija ....cini mi se da je ovo bilo na blef !

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 avg 2012, 17:17

Evo i izvjestaja samo za nas:
[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2012, 17:18

ma jok nista na blef ja sto se tice tog sve je to iz prve ruke nema veze sto sam u USA ...da ima kombija ali ne za broj ljudi koji planira da ide svakako..kako kazem tu ti je ograniceno tako da niko mu ne moze garantovat da ce uci u njih...zato prigradski bus i pravac gracanica i povratak vozom sta drugo covjek da kazem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 avg 2012, 17:22

SaltCityAttack je napisao/la:ma jok nista na blef ja sto se tice tog sve je to iz prve ruke nema veze sto sam u USA ...da ima kombija ali ne za broj ljudi koji planira da ide svakako..kako kazem tu ti je ograniceno tako da niko mu ne moze garantovat da ce uci u njih...zato prigradski bus i pravac gracanica i povratak vozom sta drugo covjek da kazem
Ma dure sve... ;)
Samo mi zapalo za oko, za trenutak pomisli da je USA 20 m iznad Pase Bunara :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 avg 2012, 17:49

SaltCityAttack je napisao/la:ma jok nista na blef ja sto se tice tog sve je to iz prve ruke nema veze sto sam u USA ...da ima kombija ali ne za broj ljudi koji planira da ide svakako..kako kazem tu ti je ograniceno tako da niko mu ne moze garantovat da ce uci u njih...zato prigradski bus i pravac gracanica i povratak vozom sta drugo covjek da kazem
Eh ovako, voz za Gracanicu iz Tuzle grece u 10:20, ko oce da ide nek u 10h bude na stanici .. ali problem je sto je zadnji voz za Tuzlu u 15:30, znaci ko bude iso vozom, mora se snaci za povratak kuci :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []