Ja bih prije poceo sa Jacksonom nego sa Mesicem
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hoce li Music moci nastupati u ovom mecu,jesu li mu zavrsile obaveze prema repki
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Welcomecrvenocrnitz je napisao/la:ja bih samo da pozdravim crveno crnu armiju i bracu po boji
Ako budu svi spremni dobicemo, ovako mogu nam kakvu frljoku zabit al ni nerijeseno nije smak svijeta.
Music se vraca u cetvrtak danas sam pricao s' njim, vjerovatno ce moci.harry_90 je napisao/la:Hoce li Music moci nastupati u ovom mecu,jesu li mu zavrsile obaveze prema repki![]()
- SiggySinatra
- Kontakt:
Sta vam je ba ljudi nije valjda da se ne mozete snaci za Gracanicu kad je vec tako stanje s organizovanim prevozom?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel se to placa ulaz na stadionu u Gracanici, i koliko je para !?
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
5kmNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel se to placa ulaz na stadionu u Gracanici, i koliko je para !?
-
joksimovic
- Kontakt:
Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.
kao prvo zelio bi da pozdravim svu svoju bracu ovdje,a Boga mi i sestre ako ih ima
.dugo vec pratim ovu nasu temu jer ima zaista par momaka sto donose prave informacije.sto se tice tekme u Gracanici ocekujem 3 boda,jer mi smo Sloboda i uvjek igramo na pobjedu.sto se tice ekipe dobra je,cak i predobra za ovu saban ligu.Tino je odlican golman(zao mi je sto prije nije dobio priliku jer je nase djete)Pejic i Nezic odlicni bekovi,Ceric(malo koci al bit ce dobar),Oma(odlican,pun iskustva),Sisic(odlicno pojacanje),Smigi(po meni najgori bio prottiv Gorazda),Jusufovic(odlican malac vidi se da ima mozga i da zna igrat lopte),Jaha(terminator),Muminhodzic(zabio 2 gola,al mislim da on ide na klupu),Prses(da sam ja trener ne bi mi nikad igrao).sad uz Mesica,Jacksona i Stanu to ce jos bolje izgledat.sto se tice prevoza do gracanice,pa **** ako neko nije sposoban do gracanice izganjat prevoz nek i ne ide vala
.pa nije gracanica preko bjela svjeta,ljudi dogovore za 10 minuta prevoz do Sirokog,Mostara itd.IDEMO PO POBJEDU !!
Ima ekipa koja ce ici vozom pa ko hoce moze se prikljucit 
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Ko hoće da ide otići će. ovdje se sada javljaju oni koji izgleda nikad nisu išli pa previše brbljaju i zapitkuju.joksimovic je napisao/la:Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.
Pomoćni stadion

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nece niko da te vozi i ne mozes buseve dobit ...bice kombija, a bice prevoza samo vjerovatno ce to ugrabiti oni standardni ebiga...treba se ipak snaci budite ispred stadiona ebigajoksimovic je napisao/la:Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
nanek
Jel onaj mesanovic sto je otisao iz Slobode u celik ljubi grb sad na ovoj zadnjoj tekmi protiv veleza ili sam ja pogrijesio i mesanovica i pogresno vidjeo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
jasko_juve
- Kontakt:
dobro si vidionanek je napisao/la:Jel onaj mesanovic sto je otisao iz Slobode u celik ljubi grb sad na ovoj zadnjoj tekmi protiv veleza ili sam ja pogrijesio i mesanovica i pogresno vidjeo?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Objasni mu iz USASaltCityAttack je napisao/la:nece niko da te vozi i ne mozes buseve dobit ...bice kombija, a bice prevoza samo vjerovatno ce to ugrabiti oni standardni ebiga...treba se ipak snaci budite ispred stadiona ebigajoksimovic je napisao/la:Bože dragi kao da je Gračanica preko svijeta.Nemojte da se ovdje sad još i sramotimo.Pa zar niko nije mogao napraviti organizovano nešto .Nema od nas hajra .Ja bih samo pozvao sve one koji idu sami autom ,da ipak prođu pored Tušnja i da nekoga ko ko nema s kim povezu sa sobom.Naša podrška je u subotu vrlo bitna,a o bodovima da i ne govorim.
Razumijem da volis slobodu al " .....budite ispred stadiona , bit ce kombija "
Da malo ne raspolazes s previse informacija ....cini mi se da je ovo bilo na blef !
Evo i izvjestaja samo za nas:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jok nista na blef ja sto se tice tog sve je to iz prve ruke nema veze sto sam u USA ...da ima kombija ali ne za broj ljudi koji planira da ide svakako..kako kazem tu ti je ograniceno tako da niko mu ne moze garantovat da ce uci u njih...zato prigradski bus i pravac gracanica i povratak vozom sta drugo covjek da kazem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma dure sve...SaltCityAttack je napisao/la:ma jok nista na blef ja sto se tice tog sve je to iz prve ruke nema veze sto sam u USA ...da ima kombija ali ne za broj ljudi koji planira da ide svakako..kako kazem tu ti je ograniceno tako da niko mu ne moze garantovat da ce uci u njih...zato prigradski bus i pravac gracanica i povratak vozom sta drugo covjek da kazem
Samo mi zapalo za oko, za trenutak pomisli da je USA 20 m iznad Pase Bunara
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Eh ovako, voz za Gracanicu iz Tuzle grece u 10:20, ko oce da ide nek u 10h bude na stanici .. ali problem je sto je zadnji voz za Tuzlu u 15:30, znaci ko bude iso vozom, mora se snaci za povratak kuciSaltCityAttack je napisao/la:ma jok nista na blef ja sto se tice tog sve je to iz prve ruke nema veze sto sam u USA ...da ima kombija ali ne za broj ljudi koji planira da ide svakako..kako kazem tu ti je ograniceno tako da niko mu ne moze garantovat da ce uci u njih...zato prigradski bus i pravac gracanica i povratak vozom sta drugo covjek da kazem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.