Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Da sto je vrlo glupo u Italiji jer eto dobar primjer je Barcelona gdje je vecina njihovih igraca prvo igrala za Barcu B koja je u drugoj ligi pa onda prelaze u prvi tim sa dobrim takmicarskim iskustvom.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- senad_flamin
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ova saradnja sa Pro Veccalijem, sjećete li se da smo ovdje raspravljali kako su nam ukrali ona Scudetta osvojena 1907. i 1908. godine, čini mi se...
Šalim se, neka, neka, ovo je odličan projekat.
Sinoć sam pročitao da se u pojedini opet kritikovali Marotta, osvojimo Scudetto bez poraza s timom kojeg je Marotta stvorio i opet se čovjek kritikuje. Svi pričaju kako je do Contea, a zaboravlja se da je Contea u klub doveo Marotta zajedno sa Agnellijem.
Ko nam je jutros došao? Vidim @Oxygen napisao LLorente.
Čitajući ove izjave raznih novinara u Italiji uglavnom se svi slažu kako nam je potrebeniji napadač od lijevog beka, a isto tako većina ih kaže da će taj napadač doći do kraja mercata, to mi uljeva nadu.
Šalim se, neka, neka, ovo je odličan projekat.
Sinoć sam pročitao da se u pojedini opet kritikovali Marotta, osvojimo Scudetto bez poraza s timom kojeg je Marotta stvorio i opet se čovjek kritikuje. Svi pričaju kako je do Contea, a zaboravlja se da je Contea u klub doveo Marotta zajedno sa Agnellijem.
Ko nam je jutros došao? Vidim @Oxygen napisao LLorente.
Čitajući ove izjave raznih novinara u Italiji uglavnom se svi slažu kako nam je potrebeniji napadač od lijevog beka, a isto tako većina ih kaže da će taj napadač doći do kraja mercata, to mi uljeva nadu.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
'ta će Marotta
Llorente ili Edin svejedno... srce kaže Džeko zato što je naš...
nego @Beže jesil' za da te ubacimo u ekipu La Vecchia signore?
Llorente ili Edin svejedno... srce kaže Džeko zato što je naš...
nego @Beže jesil' za da te ubacimo u ekipu La Vecchia signore?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nemojte na mene računati, koliki sam ja troll, nakon 5. kola nove sezone ću dobiti trajni ban na ovom profilu. 
Željezničar ale!
Morati ćemo vidjeti s nekim drugim... evo ovdje pozivam Juventine da se zainteresovani javi da ga možemo prijaviti... reče sekretar da mora proći tri kola pa će moći zaigrati...
U nedjelju bi trebalo drugi tim izvesti proti rossonera, zašto bezze rizikovati povrede a neka domaćinima nek' pobijede hajd' nije beg cicija

U nedjelju bi trebalo drugi tim izvesti proti rossonera, zašto bezze rizikovati povrede a neka domaćinima nek' pobijede hajd' nije beg cicija
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
gojzerica
- Kontakt:
Hoću ja.ramiral je napisao/la:Morati ćemo vidjeti s nekim drugim... evo ovdje pozivam Juventine da se zainteresovani javi da ga možemo prijaviti... reče sekretar da mora proći tri kola pa će moći zaigrati...
U nedjelju bi trebalo drugi tim izvesti proti rossonera, zašto bezze rizikovati povrede a neka domaćinima nek' pobijede hajd' nije beg cicija![]()
Ako fkt Marotta zeli dovest bilo kojeg beka, bio to Peluso, Armero, Kolarov, ne bitno, ne smije se taj prvi dovodit, prvo iskesirat za napadaca pa onda sta ostane na beka.
A transfer window sve manji i manji i mene sve vise i vise strah da od napadaca nema nista
Nadam se da sam u krivu..
A transfer window sve manji i manji i mene sve vise i vise strah da od napadaca nema nista
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
Juvelandia
- Kontakt:
Evo Milan ide na Borriela, znaci Matri ostaje
Ja taman mislio da ga utrapimo pa da oko Jovetića sta pokusamo, pusti snovi.
Ja taman mislio da ga utrapimo pa da oko Jovetića sta pokusamo, pusti snovi.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pedulla kaže da Juve želi što prije da dovede napadača, prema njegovim riječima u narednih 5 dana Juve želi završiti posao sa Llorenteom.
Izgleda kao da nam je on prvi pik, iz vedra neba se pojavio.
Abate potvrdio da Conte može trenirati ekipu tokom sedmice, Zeman se još jednom provalio i obrukao. Levat!
Nego, večeras navijamo za Englesku? Je li tako?
Izgleda kao da nam je on prvi pik, iz vedra neba se pojavio.
Abate potvrdio da Conte može trenirati ekipu tokom sedmice, Zeman se još jednom provalio i obrukao. Levat!
Nego, večeras navijamo za Englesku? Je li tako?
Željezničar ale!
Beg@ druze na SKY su rekli da je ova repka tj igraci sto ih je Prandeli pozvao buducnost Talijanskog nogometa i da ce biti nosioci talijanske repke
ja jos od 2006 ne navijam za Talijansku repku tako da u svakom slucaju navijam kontra njih
GO ENGLAND GO ENGLAND GO ENGLAND

GO ENGLAND GO ENGLAND GO ENGLAND
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja navijam samo radi Juventina, ne mogu ja navijati protiv Buffona, Chiellinija, Marchisia i ostalih. Srce samo naginje na njihovu stranu. 
Željezničar ale!
Chielini potpuno se oporavio i sutra se prkljucuje treninzima sa ekipom
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106216" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: prema glasnogovornicima Palazzia gazzeti on ce u zalbi pokusati da Bonucia i Pepea makar kazne da su znali za namjestanje a nisu prijavili jer Andrea Masiello nije vise vjerodostojan i sve one gluposti Palazzia za namjestanje su pale u vodu sad se pokusava izvuci

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106216" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: prema glasnogovornicima Palazzia gazzeti on ce u zalbi pokusati da Bonucia i Pepea makar kazne da su znali za namjestanje a nisu prijavili jer Andrea Masiello nije vise vjerodostojan i sve one gluposti Palazzia za namjestanje su pale u vodu sad se pokusava izvuci
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 15 avg 2012, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
I ja se nadam da će večeras Italiji biti poražena malo većom razlikom
!
A sa druge strane planiram malo pogledati i u U21 reprezentaciju gdje će igrati Marrone i Massi,kao i Fausto Rossi (koji je na pozajmici u Bresci)
U zadnje vrijeme se ostvaraju ona priča da Conte nije za Dzeku (a i plata mu je prevelika za Juventusa, jer bi to morao smanjiti na 4-5 miliona), pa ukoliko propadnu ostale opcije onda bi on došao. Mislim da Marotta ima spremnu opciju sa nekom posudbom za njega
.
A sa druge strane planiram malo pogledati i u U21 reprezentaciju gdje će igrati Marrone i Massi,kao i Fausto Rossi (koji je na pozajmici u Bresci)
U zadnje vrijeme se ostvaraju ona priča da Conte nije za Dzeku (a i plata mu je prevelika za Juventusa, jer bi to morao smanjiti na 4-5 miliona), pa ukoliko propadnu ostale opcije onda bi on došao. Mislim da Marotta ima spremnu opciju sa nekom posudbom za njega
-
Juvelandia
- Kontakt:
Pozdrav!!storari je napisao/la:Pozz najvecim ljudima na ovom forumu
Pozdrav
Peluso
Bolje nikoga ne dovesti nego dovoditi opet nekog koga ćemo se htjeti riješiti za godinu - godinu i pol.
Kada bih birao izmedju Llorentea i Edina izabrao bih Fernanda. Al et ne biram ja.
Samo da ovo što prije riješimo da se možemo na miru pripremati.
Čitam Iaquinta bi mogaou HSV
Mislim da bi im mi i platiti da ga vode.
Šteta što nije imao sreće sa povredama. Drag mi je nešto bio.
Peluso
Bolje nikoga ne dovesti nego dovoditi opet nekog koga ćemo se htjeti riješiti za godinu - godinu i pol.
Kada bih birao izmedju Llorentea i Edina izabrao bih Fernanda. Al et ne biram ja.
Samo da ovo što prije riješimo da se možemo na miru pripremati.
Čitam Iaquinta bi mogaou HSV
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
Juvelandia
- Kontakt:
Peluso je prosjek, bolje i ne trosit pare.Al valjda oni znaju bolje od nas.
Cijenkati se sa ponosom Baskije ehh bas su nasli skim ce, nije to klub da blehne na svaki milion tipa Udinese, Palermo, Empoli, Bari, Parma itd..Juventus spreman povećati ponudu za Llorentea![]()
Juventus je prvotnih 16, sada spreman povisiti na 20 milijunaeura odštete baskijskom klub.
Najveći problem u mogućoj realizaciji transfera predstavlja predsjednik Athletica Josu Urrutia koji je u ponedjeljak, po objavi da Llorente neće produziti vjernost klubu, jasno dao do znanja da nema namjeru pregovarati, te da potencijalni kupci moraju isplatiti otkupnu klauzulu iz Llorenteova ugovora koja iznosi realni 36 milijuna eura za lava iz Baskije.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Sutra tradicionalni meč sa primaverom, bit će izloženi trofeji prvaka Italije i superkupa, prava fešta za navijače kao i uvijek.
Spominje se da Conte možda neće biti na klupi, nije još definitivno, a i ne vidim zašto on ne bi bio na meču koji je obična utakmica u okviru Juventusa.
Spominje se da Conte možda neće biti na klupi, nije još definitivno, a i ne vidim zašto on ne bi bio na meču koji je obična utakmica u okviru Juventusa.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.