Ja taman mislio da ga utrapimo pa da oko Jovetića sta pokusamo, pusti snovi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pozdrav!!storari je napisao/la:Pozz najvecim ljudima na ovom forumu
Cijenkati se sa ponosom Baskije ehh bas su nasli skim ce, nije to klub da blehne na svaki milion tipa Udinese, Palermo, Empoli, Bari, Parma itd..Juventus spreman povećati ponudu za Llorentea![]()
Juventus je prvotnih 16, sada spreman povisiti na 20 milijunaeura odštete baskijskom klub.
Najveći problem u mogućoj realizaciji transfera predstavlja predsjednik Athletica Josu Urrutia koji je u ponedjeljak, po objavi da Llorente neće produziti vjernost klubu, jasno dao do znanja da nema namjeru pregovarati, te da potencijalni kupci moraju isplatiti otkupnu klauzulu iz Llorenteova ugovora koja iznosi realni 36 milijuna eura za lava iz Baskije.
Ako je na sudu tj. osudjen na godinu dana hem kakva je to kazna ako nije u zatvoru.Spominje se da Conte možda neće biti na klupi, nije još definitivno, a i ne vidim zašto on ne bi bio na meču koji je obična utakmica u okviru Juventusa.
U pedofilo Kupu treba pustit djecu da igraju, da se mladost osveti za bunga bunga partijeVidal je napisao/la:Baš me interesuje dal će Isla igrati? Dao bih Pogbi što više minuta u toj tekmi kao i u tekmi u onom smiješnom Kupu.
Kad sam kod kupa Berlusconi je najavio svoj dolazak na tu tekmu u nedjelju. Nadam se da će ga Milan osvojiti. Da i oni uzmu nešto ove sezone.
Juvelandia je napisao/la:U pedofilo Kupu treba pustit djecu da igraju, da se mladost osveti za bunga bunga partijeVidal je napisao/la:Baš me interesuje dal će Isla igrati? Dao bih Pogbi što više minuta u toj tekmi kao i u tekmi u onom smiješnom Kupu.
Kad sam kod kupa Berlusconi je najavio svoj dolazak na tu tekmu u nedjelju. Nadam se da će ga Milan osvojiti. Da i oni uzmu nešto ove sezone.
Oxygen je napisao/la:Eurogol Immobilea u pobjedi Italije nad Holandijom od 3-0.
Kada se sve sabere, mogao je ostati kod nas jer se Boakyeu bar za sada neće dati šansa, on treba još da se kali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.