FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 30 sep 2009, 23:27

Ево $ " ја % " :D

" овај ' - $ ", ? % " се " $ " :)

& $ " $, " $ " $ " ? & $ ", не ' $ " ? ' & $ " ? у ? :) Јест $ су по " ? све " /, ? знате & &... / $, ' $ " пу*е :twisted: :lol:

А у &, & $ супер " са супер ". ? ' ¥ $ " $, у $ се " " за ту " " са / ју & :)

$ " је жао % - ја " на ту " јер - " " &, ? % је ту је ;(

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 sep 2009, 23:34

Schlager je napisao/la: Kolega,nemoj da me degradiras,nisam ja moderator samo za ovu temu,imam ja malo sira ovlascenja....
Meni je dovoljno da se ovdje uvede red. Provokatori neka "djeluju" na drugim dijelovima foruma koji me uopste ne zanimaju.

Izvini zbog nenamjerne degradacije. :mrgreen:
HAJ FAJV

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 30 sep 2009, 23:50

evo klip za borac - zeljo. pa uzivajte.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 30 sep 2009, 23:56

? & je napisao/la:

šalalalalalal željeznićar , šalalalalala željeznićar .. ahahahahaha ... KO ZNA ZNA ... :)
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 01 okt 2009, 00:00

? je napisao/la:
? & je napisao/la:

šalalalalalal željeznićar , šalalalalala željeznićar .. ahahahahaha ... KO ZNA ZNA ... :)

da, da. bas sam to trazio na na video klupu, ali nema nazalost.
ali sa meko ć, meko ž,

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 01 okt 2009, 00:02

? & je napisao/la:
? je napisao/la:
? & je napisao/la:

da, da. bas sam to trazio na na video klupu, ali nema nazalost.
ali sa meko ć, meko ž,

Ahahahah , pa da.. Ma video sam da nisu stavili,nez što, gledao sam ja večeras klip odmah čio sam se vratio sa tekme ,i odmah tražio i ništa , ali jbg klip je do jaja ... NABIJAMO KOMPLEKSE
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 okt 2009, 01:39

Dajte vise ,ili na spavanje ili pisite normalne stvari.hebo vas prica o banovanju i "nadmudrivanje" ko je u pravu.Navijajte za sve velike BH klubove medju koje naravno spada i Borac.I pustite djeciju diskusiju na ovom po meni odlicnom forumu.schlager,dobro dosao na sportsport.ba,ovo je pravi potez ovog web sitea.Dobro nam dosao i carko moj ni po babu ni po stricevima.
BosnaE

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 okt 2009, 09:53

Evo da i ja napišem koju riječ o utakmici, sinoć nije bilo vremena ;)
Najveći uspjeh u dosadašnjem dijelu sezone je rađanje novog velikog igrača Tonija Markića, za ono što je on sinoć pokazao na terenu mislim da je potpuno nevjerovatno, a sa obzirom na to da je on inače libero, ali sticajem okolnosti (povrede) zaigrao je na mjestu zadnjeg veznog, a sinoć je zaista pokazao da je budućnost Kluba iz Platonove ulice: sjajna kontrola lopte, dobro kretanje, odlična destrukcija igre protivnika, odlično postavljanje na terenu sa tendencijom kretanja prema golu protivnika što do sada nije bio slučaj i u skoro stopostotna tačna predaja lopte u ofanzivnoj pas igri... Obzirom da je ovo tek četvrta utakmica za njega i na njegove godine mislim da se rađa novo veliko fudbalsko ime...

Šta reći za igru Defanzivaca (sa velikim slovom) Borca Leonida Ćorića i Bojana Petrića osim perfektno, a posebno igra Lea Ćorića koji je tako tačan u startu i dominantan u skoku da je izludio Vareu, a da pri tom nije napravio ni jedan prekršaj, oduševljen sam...

Osvježenje večeri je bio Draško Žarić koji je imao puno veću slobodu u igri nego inače pa je zbog toga par puta probio bok te je iz takvog dolaska naprijed namjesti stopostotnu šansu Kajkutu čiji udarac je skinuo golman a mislim da ni sam nezna kako...

Kajkut konačno dobio priliku da puca slobodnjak i ostalo ste vidjeli, a ja se iskreno nadam da će kajkut da proradi i da počne zabijati jer je to paklen igrač...

Stojan Vranješ standardno dobar kao i Marko Maksimović koji su pokretači igre Borca...

Marko Mazalica je pokazao da je igrač na kojeg možemo ozbiljno računati...

Grahovac dijete koje obećava (17 godina)...

O ostalima neću pisati al svi su odigrali dobro...

Sada riječ dvije o igri:
sinoć smo se još jednom uvjerili sa kakvom lakoćom dobijamo protivnike, a što je plod taktičke zrelosti cijele ekipe, kada napadamo u završnicu akcije Borac dolazi sa 8 ili 9 igrača, a kada se brani to radi cijela ekipa s tim da konstanto vezni red napade protivnika pušta na bokove te im dozvoljava centaršuteve koje Leo i Petra sa lakoćom čiste, a onda ako naši uzmu loptu veoma brzo otvaraju kontru i polukontru iz koje smo ubitačni. Sinoć se pokazalo da ekipa koja pokuša da se otvori protiv Borca za to će biti kažnjena u devedesetposto slučajeva, a prava je šteta što su se momci sinoć pokušali i šprdati sa protivnikom pa su kod četri otvorene kontre tri na tri zakomplikovali u predaji lopte jer mislim da bi pobjeda bila daleko izraženija...

Zaista hvala im na još jednoj prelijepoj večeri na Gradskom Stadionu... :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 01 okt 2009, 12:10

pa sta hvali ako je na bosansko-hercegovackom forumu??? kakve to veze ima sa vjernoscu? ja sam regostrovan i na jednom hrvatskom forumu, pa sta? ista situacija...i evo sad sam regostrovan i na BIH forumu.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 01 okt 2009, 12:54

:) mislim da ovakav niz jos nikad niko nije napravio u sezoni kao sto to sad cini borac :)

nemam rijeci, prakticno druga ekipa borca dobija sirokog 2-0 ( doduse i siroki oslabljen)

e da vidimo gdje su sad sve one nevjerne tome, sto ovdje na forumu izjavise, ako pobijedite sad sirokog, priznacu vam bla bla bla :)

ajde momci da vas cujem :)

salu na stranu, mislim da je borac stvarno pokazao da je trenutno bez premca PL, i da ako se nesto znacajno ne promjeni nema pravog konkurenta za titulu a bogami moguca je i dupla krunica :) ( moram ovo navijacki da kazem bilo bi lijepo :) ), jednostavno igra prejako, ima predobru ekipu, i u evroppi bi ova ekipa mogla nesto narpaviti, sasvim sam siguran u to

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2009, 13:01

@jovanbl

Imao je Zrinjski prosle godine, cini mi se, dobru seriju ali 7-1-0 ne bi rekao. Sigurno je da niko nije imao ovako dobar start kao Borac. Kad se tome jos doda i jucerasnja utakmica to je 8-1-0. Ako se jos uzme da je Borac u tih devet utakmica igrao dva puta sa Sirokim, jednom sa Zrinjski, Zeljom, Celikom, Slavijom to je za svaki respekt.

Ali jos je rano govoriti o tituli a kamo li o duploj kruni. Kup je takmicenje u kojem cesto ispadaju favoriti i tu je sve moguce.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 01 okt 2009, 13:10

Stole iz Bora je napisao/la:@jovanbl

Imao je Zrinjski prosle godine, cini mi se, dobru seriju ali 7-1-0 ne bi rekao. Sigurno je da niko nije imao ovako dobar start kao Borac. Kad se tome jos doda i jucerasnja utakmica to je 8-1-0. Ako se jos uzme da je Borac u tih devet utakmica igrao dva puta sa Sirokim, jednom sa Zrinjski, Zeljom, Celikom, Slavijom to je za svaki respekt.

Ali jos je rano govoriti o tituli a kamo li o duploj kruni. Kup je takmicenje u kojem cesto ispadaju favoriti i tu je sve moguce.
ma slazem se, u pravu si, nisam ja mislio da je to gotova stvar, ni izbiliza, rekoh kako sad stvari stoje, a one se uvijek mogu promjeniti.

daleko je i kraj prvenstva i kup, ali bem li ga, navijac sam pa zelim :)

na stranu sala, mislim da je borac ove godine prejak za sve ostale, i ne samo to, nekako sa ovim pobjedama igracima raste samopouzdanje, a to je jako vazno za titulu

nekako ove godine imajui pobjednicki mentalitet sto donosi pobjede cak i kad se losije malo igra

Bosna_Hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Hercegovina » 01 okt 2009, 13:18

Ma mozete imati sve popjede do pobjede ali nezaboravite da dolazite nama u goste tj. u Prijedor i to ove sedmice ...nenadajte se dobrom rezultatu...a moj Kozarcanin ima da vas potopi :lol:
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 01 okt 2009, 13:22

Bosna_Hercegovina je napisao/la:Ma mozete imati sve popjede do pobjede ali nezaboravite da dolazite nama u goste tj. u Prijedor i to ove sedmice ...nenadajte se dobrom rezultatu...a moj Kozarcanin ima da vas potopi :lol:
ma ja, evo ne mozemo da spavamo od straha :)

bice to laganini tri boda u gostima bez obzira na tmosferu koja se pravi u prijedoru ovih dana.

drag ste vi meni klub i yelim vam dobre rezultate u PL, da opstanete u nioj i smjestite se u sredinu tabele po mogucnosti, , nemate vi s cime da se suprotstavite borcu, ne mozete sa borcem racunati na bodove bilo kod kuce bilo u gostima

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2009, 13:25

Velika sansa za Borac je da se odvoji u prvom djelu polusezone pa da u drugom djelu mogu i mislim da hoce vise kiksati na strani.
Do kraja prvog djela, kad gledam raspored, mislim da Borac nema gdje izgubiti. Ide gostovanje Rudaru (x2) i Travniku (x2), Sloboda kuci (1), Modrica vani (x2), Velez kuci (1), Olimpik vani (X), Sarajevo kuci (1).
To znaci minimum 13 bodova i kraj polusezone sa 25. U slucaju da dobijete Rudara i Modricu to je 17 novih bodova i 29 na kraju.
Drugi dio ce biti malo tezi sa gostovanjima jer idete Sirokom, Zrinjskom, Zelji, Sarajevu, Velezu, Slobodi i Leotaru tako da se tu tesko mozete nadati bodovima.
AMAR OSIM

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 01 okt 2009, 13:36

Stole iz Bora je napisao/la:Velika sansa za Borac je da se odvoji u prvom djelu polusezone pa da u drugom djelu mogu i mislim da hoce vise kiksati na strani.
Do kraja prvog djela, kad gledam raspored, mislim da Borac nema gdje izgubiti. Ide gostovanje Rudaru (x2) i Travniku (x2), Sloboda kuci (1), Modrica vani (x2), Velez kuci (1), Olimpik vani (X), Sarajevo kuci (1).
To znaci minimum 13 bodova i kraj polusezone sa 25. U slucaju da dobijete Rudara i Modricu to je 17 novih bodova i 29 na kraju.
Drugi dio ce biti malo tezi sa gostovanjima jer idete Sirokom, Zrinjskom, Zelji, Sarajevu, Velezu, Slobodi i Leotaru tako da se tu tesko mozete nadati bodovima.
Samo ti malo ne valja racunica :P borac sada ima 22 i recimo 17 novih to je 39 a ne 29 :)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2009, 13:51

caire je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Velika sansa za Borac je da se odvoji u prvom djelu polusezone pa da u drugom djelu mogu i mislim da hoce vise kiksati na strani.
Samo ti malo ne valja racunica :P borac sada ima 22 i recimo 17 novih to je 39 a ne 29 :)
He he he .. Na sta li sam mislio .. :mrgreen:

Znaci 35 ili 39.
AMAR OSIM

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 okt 2009, 14:21

Jovanbl...kad vec pominjes nevjerne tome i ti si bio medju njima koji ste se raskukali sto se mora igrati juce protiv Sirokog...Priznaj,ko se jedini obradovao da igramo juce i tvrdio da su hercegovci mnogo umorniji od nas i da cemo ih uzeti?

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 01 okt 2009, 14:27

Schlager je napisao/la:Jovanbl...kad vec pominjes nevjerne tome i ti si bio medju njima koji ste se raskukali sto se mora igrati juce protiv Sirokog...Priznaj,ko se jedini obradovao da igramo juce i tvrdio da su hercegovci mnogo umorniji od nas i da cemo ih uzeti?
jesam priznajem, kad je ta utakmica u pitanju, eno tamo na onoj temi o 9.kolu sam ti odao priznanje za tu procjenu :)

ali ja sam ovdje mislio na nevhjerne tome u smislu prvenstva i kvaliteta borca :)
sjecas se jednog lika, ne znam tacno koji bjese, koji rece, eto ako sad dobijete sirokog, priznacu vam da ste najbolji i da nista nije mnamjesteno, :)

nesto mi se danas ne javlja :)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 01 okt 2009, 14:32

inace moram da primjetim da postoji znacajna razlika izmedju navijaca sirokog i zrinjskog , koji se nakon poraza od borca nisu raskukali na sudjenje, i ljudski, sportski i cestito cestitali pobjedu borcu, ( i to svi odreda koliko mi se cini na forumu), za razliku od nekih navijaca zelje, cak vecine ( cast izuzecima, koji se izgleda pravo tesko nose sa porazom, i uz vec recenu cest izuzecioma, tesko cestitaju na pobjedi :)

nekako sam ubjedjen da ce i navijaci sarajeva koji su ovjde na forumu, makar vecina njih, u slucaju poraza ljudski cestitati, kao sto cu i ja njima ako borac izgubi a siguran sam i vecina navijaca borca.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.