" овај ' - $ ", ? % " се " $ "
& $ " $, " $ " $ " ? & $ ", не ' $ " ? ' & $ " ? у ?
А у &, & $ супер " са супер ". ? ' ¥ $ " $, у $ се " " за ту " " са / ју &
$ " је жао % - ја " на ту " јер - " " &, ? % је ту је ;(
Moderator/ica: vlakanje
Meni je dovoljno da se ovdje uvede red. Provokatori neka "djeluju" na drugim dijelovima foruma koji me uopste ne zanimaju.Schlager je napisao/la: Kolega,nemoj da me degradiras,nisam ja moderator samo za ovu temu,imam ja malo sira ovlascenja....
? & je napisao/la:
evo klip za borac - zeljo. pa uzivajte.
? je napisao/la:? & je napisao/la:
šalalalalalal željeznićar , šalalalalala željeznićar .. ahahahahaha ... KO ZNA ZNA ...
? & je napisao/la:? je napisao/la:? & je napisao/la:
šalalalalalal željeznićar , šalalalalala željeznićar .. ahahahahaha ... KO ZNA ZNA ...
da, da. bas sam to trazio na na video klupu, ali nema nazalost.
ali sa meko ć, meko ž,
ma slazem se, u pravu si, nisam ja mislio da je to gotova stvar, ni izbiliza, rekoh kako sad stvari stoje, a one se uvijek mogu promjeniti.Stole iz Bora je napisao/la:@jovanbl
Imao je Zrinjski prosle godine, cini mi se, dobru seriju ali 7-1-0 ne bi rekao. Sigurno je da niko nije imao ovako dobar start kao Borac. Kad se tome jos doda i jucerasnja utakmica to je 8-1-0. Ako se jos uzme da je Borac u tih devet utakmica igrao dva puta sa Sirokim, jednom sa Zrinjski, Zeljom, Celikom, Slavijom to je za svaki respekt.
Ali jos je rano govoriti o tituli a kamo li o duploj kruni. Kup je takmicenje u kojem cesto ispadaju favoriti i tu je sve moguce.
ma ja, evo ne mozemo da spavamo od strahaBosna_Hercegovina je napisao/la:Ma mozete imati sve popjede do pobjede ali nezaboravite da dolazite nama u goste tj. u Prijedor i to ove sedmice ...nenadajte se dobrom rezultatu...a moj Kozarcanin ima da vas potopi
Samo ti malo ne valja racunicaStole iz Bora je napisao/la:Velika sansa za Borac je da se odvoji u prvom djelu polusezone pa da u drugom djelu mogu i mislim da hoce vise kiksati na strani.
Do kraja prvog djela, kad gledam raspored, mislim da Borac nema gdje izgubiti. Ide gostovanje Rudaru (x2) i Travniku (x2), Sloboda kuci (1), Modrica vani (x2), Velez kuci (1), Olimpik vani (X), Sarajevo kuci (1).
To znaci minimum 13 bodova i kraj polusezone sa 25. U slucaju da dobijete Rudara i Modricu to je 17 novih bodova i 29 na kraju.
Drugi dio ce biti malo tezi sa gostovanjima jer idete Sirokom, Zrinjskom, Zelji, Sarajevu, Velezu, Slobodi i Leotaru tako da se tu tesko mozete nadati bodovima.
He he he .. Na sta li sam mislio ..caire je napisao/la:Samo ti malo ne valja racunicaStole iz Bora je napisao/la:Velika sansa za Borac je da se odvoji u prvom djelu polusezone pa da u drugom djelu mogu i mislim da hoce vise kiksati na strani.
Do kraja prvog djela, kad gledam raspored, mislim da Borac nema gdje izgubiti. Ide gostovanje Rudaru (x2) i Travniku (x2), Sloboda kuci (1), Modrica vani (x2), Velez kuci (1), Olimpik vani (X), Sarajevo kuci (1).
To znaci minimum 13 bodova i kraj polusezone sa 25. U slucaju da dobijete Rudara i Modricu to je 17 novih bodova i 29 na kraju.
Drugi dio ce biti malo tezi sa gostovanjima jer idete Sirokom, Zrinjskom, Zelji, Sarajevu, Velezu, Slobodi i Leotaru tako da se tu tesko mozete nadati bodovima.borac sada ima 22 i recimo 17 novih to je 39 a ne 29
jesam priznajem, kad je ta utakmica u pitanju, eno tamo na onoj temi o 9.kolu sam ti odao priznanje za tu procjenuSchlager je napisao/la:Jovanbl...kad vec pominjes nevjerne tome i ti si bio medju njima koji ste se raskukali sto se mora igrati juce protiv Sirokog...Priznaj,ko se jedini obradovao da igramo juce i tvrdio da su hercegovci mnogo umorniji od nas i da cemo ih uzeti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.