Hvala forumu i svim učesnicima na temi na neograničenoj dozi smijeha
Momci sila ste
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Gledao sam Gervinha i u Lillu i u Arsenalu.Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3,to je vecina rekla,nisam ja.Brzi je,jaci je,nije sebican kao Gervinho,ima jaci udarac,moze pokriti vise pozicija i korisniji je u odbrani.AllGunsBlazing je napisao/la:Pretpostavljam da si jedno bar 10-15 puta gledao Gervinha? I nemoj samo spominjati utakmice iz drugog dijela sezone, znamo sta se desilo.Narin je napisao/la: Gervinho nije ni blizu Nania i Valencije,on je nesto blizu Younga,ali ove 2 nikako.
Da cujem zasto nije kao ova dvojica, koje to oni imaju kvalitete a da Gervinho nema?
Narin je napisao/la: .Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3
VolimLiverpool je napisao/la:Narin je napisao/la: .Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3![]()
![]()
prejako zaista.
Hajd mi nabroj bolje? Da nije Downing u top 3? I bio je prosle sezone clanak neki gdje su svi hvalili Valenciju,cak je Guardiola rekao da je Valencia igrac kojeg bi svaki tim pozelio i da je jedan od najboljih u Engleskoj.Njegove rijeci,ne moje.VolimLiverpool je napisao/la:Narin je napisao/la: .Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3![]()
![]()
prejako zaista.
Kakav bolan pp,o cemu ti pricas?_karabaja_ je napisao/la:@SA1946
Hahah, pa sto odmah ne kazes da si to ti da ti malo popustim. Da ne moras nakon svake nase rasprave da mi posaljes pp kako sam upravu al ti to ne mozes javno napisat zbog nekih sa Unitedove teme nego ovako udaras kontru.
Eh da sam samo znao, nego ja vidim meni ovo sve "smrdi" na Hairliju kad ono stvarno Blekicev sljedbenik. Sve najbolje druze i izvini ako sam malo bio ostar sa cinjenicama.
Mozda kao i napadač ha yaProfesor je napisao/la:Bas je tako, pitanje hoce li nastaviti karieru kao centralni vezni ili ofenzivni vezni.
Jack Wilshere is continuing his rehabilitation with outdoor running. Going really well and in great spirits. #AFC
Gervinho jeste dobar igrac,to je sigurno i jako sam se iznenadio koliko ga "Nije islo" ovu prvu sezonu,jer je u Lillu zaista bio sjajan.AllGunsBlazing je napisao/la:Pokriva vise pozicija i jaci je u odbrani dolazimo do toga da je Valencija bolji kao krilo? Jer ipak poredimo krila, reci ti meni tacno sta je on jaci sto ej bitno za krilnu poziciju. Jaci mozda, brzi ne vjeruejm jer je i Gervinho poprilicno brz. Gervinho bolje vidi dodavanje, i tehnicki je jaci, slabiji u odbrani. Zar to nije slicno? I ja nisam rekao da Valencija nije ili jeste najbolji na otoku, smao nije tolika razlika izmedju njeg i Gervinha. Izmedju njeg i Walcotta jeste, ali Gervinho je nivo u odnosu na Walcotta.
Pa u top 5 je sigurno. Za top 3 bismo se mogli "poklati". Bale i Hazard su bolji (iako Belgijanac nije odigrao nijedan meč u Premiershipu), sa Matom se "lakta" za to treće mjesto. Meni je Valencija korisniji od Nanija, samim tim i bolji. Silva nije krilo, Nasri je slabiji od Valencije, dok u Arsenalu (još) ne vidim nekoga ko je bolji od Ekvadorca. U budućnosti će to biti Ox, mada će on možda igrati i ofanzivnog veznog (nešto poput Silve i Ben Arfe). Liverpoolove "šarlatane" ne moram ni nabrajati. Downinga nema ni na mapi.VolimLiverpool je napisao/la:Narin je napisao/la: .Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3![]()
![]()
prejako zaista.
Ma nemoj tako,njihovi argumenti su jaci.Monolog je napisao/la:Pa u top 5 je sigurno. Za top 3 bismo se mogli "poklati". Bale i Hazard su bolji (iako Belgijanac nije odigrao nijedan meč u Premiershipu), sa Matom se "lakta" za to treće mjesto. Meni je Valencija korisniji od Nanija, samim tim i bolji. Silva nije krilo, Nasri je slabiji od Valencije, dok u Arsenalu (još) ne vidim nekoga ko je bolji od Ekvadorca. U budućnosti će to biti Ox, mada će on možda igrati i ofanzivnog veznog (nešto poput Silve i Ben Arfe). Liverpoolove "šarlatane" ne moram ni nabrajati. Downinga nema ni na mapi.VolimLiverpool je napisao/la:Narin je napisao/la: .Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3![]()
![]()
prejako zaista.
U top 5 da,ali u top 3 sigurno nijeMonolog je napisao/la:Pa u top 5 je sigurno. Za top 3 bismo se mogli "poklati". Bale i Hazard su bolji (iako Belgijanac nije odigrao nijedan meč u Premiershipu), sa Matom se "lakta" za to treće mjesto. Meni je Valencija korisniji od Nanija, samim tim i bolji. Silva nije krilo, Nasri je slabiji od Valencije, dok u Arsenalu (još) ne vidim nekoga ko je bolji od Ekvadorca. U budućnosti će to biti Ox, mada će on možda igrati i ofanzivnog veznog (nešto poput Silve i Ben Arfe). Liverpoolove "šarlatane" ne moram ni nabrajati. Downinga nema ni na mapi.VolimLiverpool je napisao/la:Narin je napisao/la: .Kao prvo Valencia je jedan od najboljih krilnih igraca U Engleskoj,sigurno u top 3![]()
![]()
prejako zaista.
Nasri korisniji? Nikako se ne bih slozio.Lik pegla loptu da mene kao navijaca Uniteda to nervira,ove sezone je bio jedan od losijih u Cityu,ona asistencija za Teveza protiv Chelsea ga je spasila.Ni 5% igraca kakav je bio u Arsenalu,jedino sta ga izvlaci je dobar tim.VolimLiverpool je napisao/la:U top 5 da,ali u top 3 sigurno nije![]()
Sa Hazardom i Baleom se ne može porediti.Mnogo je sporiji i ova dvojica imaju bolji dribling i eksplozivniji su.
Mata je po mom mišljenju,baš kao i Nasri mnogo korisniji igrač od Valencije tako da Ekvadorcu ostaje to peto mjesto.
to je samo moje mišljenje,Valencia u top 3 krila premiershipa se nikako ne bi složio.
nemoj se hvatati za Liverpool,gdje su ti igrači Newcastlea ?
Ox će za dvije godine biti jedan od boljih ofanzivnih igrača.Ogroman potencijal posjeduje.
Ja nigdje nisam napisao kakav je to igrac Valencija. I da mnogo je bolji od Walcotta iako to statistika bas i ne pokazuje(dobar Walcott sa statistikom, los kad ga gledas), ali nije toliko od Gervinha. Uzeti i u obzir da je ovo tek bila prva sezona u mnogo jacoj ligi, mislim da ce ove godine Gervinho tek biti pravo pojacanje.Monolog je napisao/la: A valjda to dovoljno govori o kakvom je igraču riječ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.