Jos malo pa ce se po statusima na facebooku gledati da li volis ovu zemlju ili ne

(sta cemo mi koji nemamo fb??)
Al nebitno,da se vratim na temu...sutra bi trebali da dobijemo to iako smo malo losije odigrali u prvoj,sansu sutra treba da dobije vise igraca nego u prvoj utakmici(prvenstveno mislim na mitrovica,naletilica i nekako pokusati odmoriti teletovica)...bar na pocetku,i po mogucnosti odmoriti glavne igrace ako se uspijemo sa rezervama drzati na -5 do zadnje pa onda ubaciti njih da to zavrse...jer su nam domace utakmice dosta vaznije od gostujucih(mada su i one vazne)...
Takodje se nadam da ce nas i mladi usreciti prolazom u finale pa da se ne moramo brinuti za A diviziju
A za ono na twiteru bi nekog trebalo banovati sa ovog foruma ako je on to napisao a ne igrac koji se spominje tu...mada ne vjerujem da ce taj opet doci nakon onog "u jos vecu gov*****"..ne znam zasto mu je to trebalo...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing