Evo Mirza izašao, sad valjda Peršić igra na 4-rci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Skoro 8 min. do kraja xDamerosm je napisao/la:Puce 100-ta, ja licno ne pamtim kada smo posljednju put isli preko 100 poena.![]()
Oprosti ako sam pogresno razumio ali malo mi idu na neku stvar ovi sto podju kritikovat igru poslije samo jednog dijela igre a nece da vide siru sliku. Mislim i laiku je bilo lako skontat da nakon onako lose statistike i zaostatka u skokovima gdje smo jos bili u egalu da ce cim se to malo promjeni prevaga doc ali ne, neki moraju odmah kritikovat itd. Evo sta sad rec kad ostvarimo jednu od najvecih (razlikom) pobjeda u istoriji i to na strani?sajo10 je napisao/la:Uvjek se nadje neki pametni sto mora svima biti poklopac. Nisam uopste to mislio nit sam mislio da cemo toliko pobjedjivati. Smiri se malo okej, vodimo!crvenocrni je napisao/la:Ma ja, i ja se 'cudim' kako nemozemo svaku cetvrtinu dobit sa jedno 15-20 razlike pa dobiijat utakmice izmedju 60 i 80 razlike. Daj i vi malo smanjite dozivljaj... Eto i odbrana je proradila sta jos treba, da damo 150?sajo10 je napisao/la:11-29 u trecoj. Gdje ova igra bila u prvom poluvremenu ba?
61-80!
Krenulo i Siletareptil je napisao/la:N. Sinanovic - block (1 BS)
BANANKO BANANA![]()
![]()
![]()
Jake su toliko da Holandija drži rezultatski priključak..legenda reala je napisao/la:Sad će se pokazati kolko su nam rezerve jake, uveo ih je na 6-7 minuta do kraja već smo postigli 100 poena, ako bude na kraju max 110 to će biti super![]()
![]()
Isto ko Bosna prije, zabiju 98 i uvede Zimića Menso da zabije stoti i oni završe utakmicu na 98![]()
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, Mostarska i 13 gostiju.