Evo Mirza izašao, sad valjda Peršić igra na 4-rci
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
+31
a Mirtović ide na njegovu poziciju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Puce 100-ta, ja licno ne pamtim kada smo posljednju put isli preko 100 poena.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kažem ja danas neće biti problema, evo i Mitrovića 
100
100
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo 3 izgubljene lopte.
Eto zasto imamo ovako veliku prednost.
Skokovi su nadoknadjeni osvojenim loptama kojih je bilo 17.
Skokovi su nadoknadjeni osvojenim loptama kojih je bilo 17.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Skoro 8 min. do kraja xDamerosm je napisao/la:Puce 100-ta, ja licno ne pamtim kada smo posljednju put isli preko 100 poena.![]()
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
EVO I STOTKEEEE!!!!

Evo ga, dobro je, ulaze i ostali..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ko se ovakvom raspletu nadao, svaka im čast, nek' mirza odmori, izašao je i Kikan, da hoće još Djedovića i Wrighta izbaciti...
P.S. kao da me čuo Aco
P.S. kao da me čuo Aco
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 18 avg 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne znam zasto masic ne ulazi da nije se mozda povrijedio
Z. Wright OUT, J. Naletilic IN
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- crvenocrni
- Kontakt:
Oprosti ako sam pogresno razumio ali malo mi idu na neku stvar ovi sto podju kritikovat igru poslije samo jednog dijela igre a nece da vide siru sliku. Mislim i laiku je bilo lako skontat da nakon onako lose statistike i zaostatka u skokovima gdje smo jos bili u egalu da ce cim se to malo promjeni prevaga doc ali ne, neki moraju odmah kritikovat itd. Evo sta sad rec kad ostvarimo jednu od najvecih (razlikom) pobjeda u istoriji i to na strani?sajo10 je napisao/la:Uvjek se nadje neki pametni sto mora svima biti poklopac. Nisam uopste to mislio nit sam mislio da cemo toliko pobjedjivati. Smiri se malo okej, vodimo!crvenocrni je napisao/la:Ma ja, i ja se 'cudim' kako nemozemo svaku cetvrtinu dobit sa jedno 15-20 razlike pa dobiijat utakmice izmedju 60 i 80 razlike. Daj i vi malo smanjite dozivljaj... Eto i odbrana je proradila sta jos treba, da damo 150?sajo10 je napisao/la:11-29 u trecoj. Gdje ova igra bila u prvom poluvremenu ba?
61-80!
ne valj kad gubimo ,ne valja vam ni kad vodimo 32 razlike,i postignutih 100 poena 6 min prije kraja.aco odlazi,sabe vrati se
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Poeni iz kontre:
Netherlands - 3
Bosnia & Herzegovina - 22
Netherlands - 3
Bosnia & Herzegovina - 22
"My Favorite Ring is Always the Next One"
N. Sinanovic - block (1 BS)
BANANKO BANANA

BANANKO BANANA
- legenda reala
- Kontakt:
Sad će se pokazati kolko su nam rezerve jake, uveo ih je na 6-7 minuta do kraja već smo postigli 100 poena, ako bude na kraju max 110 to će biti super
Isto ko Bosna prije, zabiju 98 i uvede Zimića Menso da zabije stoti i oni završe utakmicu na 98

Isto ko Bosna prije, zabiju 98 i uvede Zimića Menso da zabije stoti i oni završe utakmicu na 98
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Krenulo i Siletareptil je napisao/la:N. Sinanovic - block (1 BS)
BANANKO BANANA![]()
![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ocigledno da ne shvatate da pojedinci zele ukazati da ne smijemo sebi dopustati luksuz od 50 poena za jedno poluvrijeme a u drugom pokazati da s dobrom odbranom ih mozemo limitirati na 20. Protiv top reprezentacija bi nam se to obilo o glavu veoma brzo.
39. poena u četvrtini, ja mislim da to nikada nismo uspijeli
Svaka čast.
Svaka čast.
Jake su toliko da Holandija drži rezultatski priključak..legenda reala je napisao/la:Sad će se pokazati kolko su nam rezerve jake, uveo ih je na 6-7 minuta do kraja već smo postigli 100 poena, ako bude na kraju max 110 to će biti super![]()
![]()
Isto ko Bosna prije, zabiju 98 i uvede Zimića Menso da zabije stoti i oni završe utakmicu na 98![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.