FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 01:30

dexteron je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
dexteron je napisao/la:
ma dobro ona utkamica sa SLobodom je diskutabilna jer smo tad otisli na revans bez 7 igraca , a i onaj penal Malkocevic kad je izvodio je bio presmjesan :)..samo imali ste vi tad para puno Pekic vas je finansirao ebiga ..na kraju st eu finalu ono sto sam gledo zasluzeno pobjedili..ali eto ono 1/2 je namjesteno uvjeren sam ..jer covjek je u Tuzli jedna iz visokog sjedio i govorio nije ovo kaze gotovo ispast cete nikad necu zaboravit njegove rijeci
Ne znam da li je namjestena utakmica ili ne, uglavnom se niko nije iz Tuzle zalio da ste osteceni, jer je bosna dala 3 gola iz dobre igre, te je vas igrac promasio penal. Bit je da niste osteceno od sudija, ni pretuceni. A to za pekica je istina, samo sto je pekic sve ulozio u Bosnu i dovodjenje igraca, onaj sto prica da smo kupovali utakmice je smijesno. Bosna je tad imala ekipu za koju sumnjam da je u PL do sada neko imao. Vjerovatno znas za vecinu igraca. Ali sumnjam iz jednog razloga da je namjesteno, jer se bosni jos prije tekme protiv vas spremalo to da i pored prvenstva, kupa i super kupa ne ode u evropu...
ma jok nismo mi pokradeni bio sam ja na tekmi, ali presmjesna nasa postava ofirno sve izgledalo od strane nas ... onakva igra na Tusnju 3-0 protiv veoma jake Bosne zaista mi smo te godine igrali jako lijep nogomet , ali kako kazem rahmetli Hukic kaze idemo bez 7 standardnih igraca ko zbog nekakvih povreda sta li vec.

Evo ti onog penala Malkocevica pa presudi sam ebiga kakav je ovo sut bio :)

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 19 avg 2012, 01:33

[/quote]
ma jok nismo mi pokradeni bio sam ja na tekmi, ali presmjesna nasa postava ofirno sve izgledalo od strane nas ... onakva igra na Tusnju 3-0 protiv veoma jake Bosne zaista mi smo te godine igrali jako lijep nogomet , ali kako kazem rahmetli Hukic kaze idemo bez 7 standardnih igraca ko zbog nekakvih povreda sta li vec.

Evo ti onog penala Malkocevica pa presudi sam ebiga kakav je ovo sut bio :)

[youtube][/youtube][/quote]

Ma znam gledao sam to... To se desava, i bosna je prodala utakmica, i namjestenh odigrala, ali sumnjam da je ijedna od ostalih ekipa bila manje umjesana u mutne radnje :) Al ga je opucao, svaka mu cast :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 avg 2012, 01:35

Uglavnom jbg eto nismo uspjeli uzeti bodove u Gracanici ali smo se upoznali sa time sta nas ceka na svim gostovanjima u ovoj ligi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 avg 2012, 01:37

ma zalosno je to hehe, ali kad je PL onakva kakva jeste realno sta drugo i ocekivati u ovom cirkusu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 19 avg 2012, 01:37

MakeTZ je napisao/la: Pa ni danas se ne bi pravila nikakva frka da nije nepravedno ponisten cist gol + svemu tome smo poprskani suzavcem bez ikakvog razloga, nijedan incident se nije desio ni prije ni poslije utakmice.
Zato i komentarisem ovo druze, znam dobro kako se igra u ovoj ligi. Ali zapamti da ovo sto ste ogorceni nije nista sta ce vas cekati kad bude gusto.. :roll: 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 01:40

pa ove godine su kod nas svi bjezali od penala da pucaju..pa ove iste godine sa Sarajevom na Kosevu smo igrali jednu dobru dobru utkamicu mozda najbolju na Kosevu ikad a zijanili 2:0.. sve zbog toga sto niko nece da suta penal da profula zbog toga jer ne smijemo pobjediti po dogovoru dvije strane, a svkai igrac zna da ne zli biti taj koji ce biti optuzen od strane navijaca... ebiga fakat imamo penal niko nemsije sutnut ga, Enes Mesanovic, Alen, Malkocevic, svi niko nece i dobro se sjecam Omel Joldic nesto im lanu dole reknu se i uze loptu i naravno profula skide mu Dedic pstima i lopta pogodi stativu...steta tad fakat dobra partija odlicna igra dominacija , ali Sarajevo daje jedan smjesan gol koji je najsmjeni ikad kojeg sam u zivotu vidjeo :)... Ihtijarevic povredjen lezi i govori mu sudija da se prevrne iza aut linije i on to ucini i tamo ga ko ljece i sarajevo izbi jednu loptu i sta vec sudija nije ni vidjeo on se samo ubaci u igru i istrca kontru ahahaha.. mislim fakat ovo bi volio naci da vidim ponovo , ali tad je slaob ko sta prenosio i ko zna ima li gdje u arhivi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 19 avg 2012, 01:43

Joj price vam,ko je odakle,ko sta jede :roll:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 01:51

PlavoZuti je napisao/la: pokazujes ko je Vukojebija a ko civilizovan narod...ko prvo da nije bilo ograde...nebi nista bilo...jer si ti i slicni tebi zesca pickolina...Tuzla me nehrani...niti bilo koga moga...a hvala bogu nisam imo priliku ni da se skolujem u Tuzli jer bi pokupio pamet slicnu tvojoj pa kud bi onda...
a ako vec hoces da ti kazem par rijeci o toj tvojoj METROPOLI....Tuzla je bila selo...zahvaljujuci Rudniku i slicnim sranjima...naselila se sa ljudima iz ostalih opstina kantona...znaci pola je*be*ne Tuzle vuce korjene iz Lukavca, Gracanice, Srebrenika, Kalesije, Zivinica, Banovica, Gradacca, Olova, Kladnja...da nenabrajam dalje...znaci danas nemas 30% ljudi u Tuzli ciji su djedovi rodjeni u Tuzli...i imas 90% "Tuzlaka" koji imaju familiju iz ranije navedenih opstina...i to blizu familiju....Tuzla je samo jedna vece Gracanica ili Lukavac...brze se naselila...ali primitivizam vlada ne samo u nasem kantonu...ne samo u Bosni...nego i na cijelom Balkanu....samo sto se neki uzdizu i misle da su bolji jer zive u vecem gradu...i ako zivis u vecem gradu veci si gradjanin...dobra ti ebena matematika...
meni lazi dokle hoces...lazi i ovdje po forumu...al pogledaj svog oca u oci i potaj ga jel ikad sreo covjeka iz bilo kojeg grada da je bio bolji covjek od covjeka sa sela...rece ti 1000% da nije...sto dolazis iz manjeg sela...manje si se uzdigo i manje si ufuran....Seljaka necini mjesto u kojem zivi ako nema semafor...nego seljaka cini njegovo ponasanje...mislim...u tom smislu rijeci seljak...na koje vi nazivate ljude iz drugih gradova...a po onom sto vi pokazujete po forumu i pricate o Gracanici i ljudima iz Gracanice koji su vam rekli dobrodosli...i nisu napravili niti jedan incident...onda to pokazuje ko je pravi seljak...
de bolan ljudi bili na utkamici ti ovdje samnom sjedio pisao rezultat i informiso se i mi cemo sad srat njima ko bi sta uradio?.. daj bolan care ono sto ode na utkamicu od zla oca od gore matere ba znam ja... ebote bar ih imas 10 koji su odsluzili KPDZ njima je svejedno sta se desi preeskakat ce oni ako treba :)...daj malo smiri se ne mozes ba toliko pametovat kad nisi bio tako isto i ja ... stani moramo imati granice pusti ljude koji idu na ove tekme koji su tu stalno ebiga

Evo ga ahaha :)

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 avg 2012, 01:57

Jedan komentar:

Hoćete li vi na Tušanj doći organizovano ili ćete se rasporediti u strijelce? Bićete tihi i manji od makova zrna... Napadate i osuđujete " Fukare", je li to neko možda demolirao prodavnicu, prevrnuo auto na krov ili kamenovao prolaznike? Vi bi htjeli da sudija podijeli Slobodi 8 žutih kartona, dva crvena, da pomoćni stoji na centru i maše kao skretničar, ponište nam čist pogodak, da vaši igrači, osokoljeni pristrasnim suđenjem, pretuku naše igrače na terenu, a da mi ne reagujemo. E, to momci, uz dužno poštovanje, ne ide... Ako želite nešto slično, idite u pozorište.

Ibraković tvrdi da je gospodin Nusret Helić " Dasa"(nacelnik Gracanice) htio udariti jednog od naših igrača...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 02:03

evo gledam ovo gledam video covjek postavio ovaj iz gracanice na FB ..ja onog sto se sa suzavcem igra majku ebo sebi...treba ovog iz obezbjedjenja trazit ebat mu majku idiotsku...ali eto uzvraceno mu je poslije valjda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 19 avg 2012, 02:04

Šta je drugovi tuzlaci, juče Gračanica bi fin gradić, a danas selendra, eee da vam nešto jaranski kazem, nije ovo NIŠTA, šta ćete još doživit, tipa Goražde, Bugojno, Kladuša i tako dalje....

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 19 avg 2012, 02:07

AboveTheLaw je napisao/la:Šta je drugovi tuzlaci, juče Gračanica bi fin gradić, a danas selendra, eee da vam nešto jaranski kazem, nije ovo NIŠTA, šta ćete još doživit, tipa Goražde, Bugojno, Kladuša i tako dalje....

U potpunosti si pogodio zakljucak 8-)

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 19 avg 2012, 02:11

plavozuti **** ti citavu familiju (zenski rod)!! sjedim na sugavoj tribini i lik iz gracanice mi govori da ce bratstvo pobjediti zahvaljujuci sudijama jer je kaze prosle sezone sve moguce pobjedjivalo al je valjda kakanj izvukao bod jer su slucajno dali neki gol s 30 metara:) pa **** vam mater seljacku u picku i **** cemo vas u tuzli maksimalno. svakom igracu kojeg znam reci cu da vas lomi na terenu **** jedna!! a plus jedva cekam da nekog gracanliju sretnem u tuzli;) seljacine pokvarene jos kad sam vidio koji ljudi iz gracanice navijaju za slobodu da postigne izjednacujuci gol bilo mi je presmjesno:) ljudi ne navijaju za klub iz svog grada. JADNO

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 19 avg 2012, 02:20

ma sta se i vi peglate sa ovim SELJACINAMA,sto sjede samo pred kompjuterom i podbadaju nas.ljudi mi smo CARSIJA i boli nas taki za ove ljaksofone,bio sam danas,sudjenje kriminalno,nasa igra jos kriminalnija.moramo se vrlo brzo uigrat!neka nam ovo bude skola.kad ne mozemo imati korektno sudjenje u Gracanici,sta nas ceka onda u Sanskom mostu,Capljini,Mostaru :o

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 avg 2012, 02:26

ma haman je podmiren onaj sto se razmahao hehehe

a sto se tice nas tuzlaka, u pogresnom smijeru se kanalise taj bijes ovdje na forumu, na tribinama i na ulici se kanalisao gdje treba i prema kome treba, prema sudiji i onih par debila zastitara( po ko zna koju put ponavljam murija je bila korektna)....

ne vidim razloga za ove prozivke seljaci ovo-ono prema publici, prema Gracanlijama, neke bezvezne rasprave ovdje. ja imam jos bolje misljenje prema raji tamo nego sto sam imao prije ove tekme , sve je super proslo i sa nase strane tako da ne znam u cemu je fazon- naravno sve ovo se odnosi na obicnu raju.

dok sto se tice kluba i ja se nadam da cemo ih nabit i je.at makismalno u Tz, jedino oni su se seljacki ponijeli, od sudjenja i svega i na njih treba udarit, kao i danas sto se udaralo na prave krivce....niko danas od nas nikome ruznu rijec nije dobacio, razbio kucu,auto, radnju, izlog -bilo sta jer jednostavno nema potrebe za tim...metar tih ljudi je danas doslo da gleda i Slobodu prije Bratstva i zato bi im i bilo drago da smo i mi dali gol...ja nikad nisam bio pobornik te furke da samo Tuzlaci navijaju za Slobodu i budu kod nas na tribini, ali nazalost vec godinama na tribini dominira ekipa koja ima drugaciji stav....opet kazem sto se tice publike i murije sve je korektno bilo i od nas i od njih, zastitari, sudija i rukovodstvo bratstva eh na njih treba usmjeriti taj bijes...sad ko se slaze s njima i on je dosao namjerno da nas provocira...zastitari su regulisani, sudija nas je je.ao tu tesko da mozemo ista, bratstvo nas je tuklo i je.alo i mi cemo njih na tusnju....nemam ja nista od toga da udaram normalnog covjeka s kojim sam korektno poslije tekme isao do auta, prosao kraj grupe njihove sa bubnjem u full obiljezjima, nikad nista lose nije rekao-bas naprotiv i zasto ja svoj bijes danas da kanalisem na njih koji su najmanje krivi, usmjerili smo ga gdje je trebalo a gdje je trebalo to sam vec vise puta napisao u ovom postu.....kakvi ba seljaci ovo ono, vidjet cete vi sta nas ceka po drugim mjestima kad bude i "zivu glavu" spasavat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 03:03

evo sta mi lik kaze da napisem pa samo prenosim jer nema covjek jos odobrenje da pise na forum

a sam par rijeci dodaj tamo na forumu slobodno(provjereno) posto meni nije odobreno jos... tekma je sigurno kupljena jer na poluvremenu tip ic Gracanice(inace sudija nizi rang) ulazi u svlacionicu sa sudijama i tu je i pala odluka... provjereno, neki igraci potvrdili ....
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2012, 03:12

najjace je da nas ljudi vec otpisuju nakon 2 kola....kao..ta ce Sloboda :lol: ....i ja sam za to da se ova liga treba kupit..ovo je smijesno nesto pokusavat uzet na igrace....ono vnago hercegovacko nas povali mrtvo hladno....znaci...u kost kuci..kupovina na strani...bar od ovih sto se ne bore nizasta...poslije ove bruke mogu samo rec..kakav crni fudbal...kakva podrska....sto su Fukare danas potrosile na gracanicu sabrat fino pred sljedece gostovanje i dodat upravi da podeblja...ove kokosare od sudija svakako mozes i j.e.b.a.t i potkupit za milju,dvije...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 avg 2012, 05:58

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
komplexi su strasna stvar :?

Znam....znam druze da imas komplexe ...znam da ti je stalo da se osjecas potreban...al vidis...ja neovisim o Tuzli...
jednostavno...nemam nista protiv Tuzle...ali nemam nikakve vezanosti za Tuzlu sto se tice mog skolovanja..sto se tice mog posla i slicno...
Citavo vrijeme govorim da vam ljudi iz Gracanice nisu nista URADILI LOSE...a tu imas 10tak vas koji napadate i zbog sudije i nekih sitnih detalja na utakmici citava Gracanica i sve vezano za Gracanicu je seljacko i vukojebija i slicno...

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 19 avg 2012, 07:16

Plavozuti, ako je kultura u gracanici kao sto si ti, onda su svi neobrazovani. Covjece 3 posta mi pises a u svakom vrijedjas dok ja tebe ni u jedno :) Jadno je da sad sa sudijama radite, eto velez u pl izgubi kuci od rudara (realno slabije ekipe), a sloboda nema sanse da uzme bod kod vas ( znaci nema sanse! a realno su jaci sto ce se i potvrditi) Nemoj sad o igri, jer znam da nisu odigrali nesto posebno, ali isto tako znam da ni sudije nisu dozvoljile da se dobro odigra :) Nemoj da vise vrijedjas jer nema potrebe ! I usput sretan bajram :)

green
Kontakt:

Post Postao/la green » 19 avg 2012, 07:34

nw daj se INESSSSSS toliko papci hahaaa
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.