ma jok nismo mi pokradeni bio sam ja na tekmi, ali presmjesna nasa postava ofirno sve izgledalo od strane nas ... onakva igra na Tusnju 3-0 protiv veoma jake Bosne zaista mi smo te godine igrali jako lijep nogomet , ali kako kazem rahmetli Hukic kaze idemo bez 7 standardnih igraca ko zbog nekakvih povreda sta li vec.dexteron je napisao/la:Ne znam da li je namjestena utakmica ili ne, uglavnom se niko nije iz Tuzle zalio da ste osteceni, jer je bosna dala 3 gola iz dobre igre, te je vas igrac promasio penal. Bit je da niste osteceno od sudija, ni pretuceni. A to za pekica je istina, samo sto je pekic sve ulozio u Bosnu i dovodjenje igraca, onaj sto prica da smo kupovali utakmice je smijesno. Bosna je tad imala ekipu za koju sumnjam da je u PL do sada neko imao. Vjerovatno znas za vecinu igraca. Ali sumnjam iz jednog razloga da je namjesteno, jer se bosni jos prije tekme protiv vas spremalo to da i pored prvenstva, kupa i super kupa ne ode u evropu...SaltCityAttack je napisao/la:ma dobro ona utkamica sa SLobodom je diskutabilna jer smo tad otisli na revans bez 7 igraca , a i onaj penal Malkocevic kad je izvodio je bio presmjesandexteron je napisao/la:..samo imali ste vi tad para puno Pekic vas je finansirao ebiga ..na kraju st eu finalu ono sto sam gledo zasluzeno pobjedili..ali eto ono 1/2 je namjesteno uvjeren sam ..jer covjek je u Tuzli jedna iz visokog sjedio i govorio nije ovo kaze gotovo ispast cete nikad necu zaboravit njegove rijeci
Evo ti onog penala Malkocevica pa presudi sam ebiga kakav je ovo sut bio

[youtube][/youtube]