Uglavnom, trofej u Rogerovim rukama epilog je kanadsko-američke turneje.
Palčevi gore za obadvojicu u ovom trenutku najboljih tenisera na svijetu
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kad ga izabraše ?!Sarajevo1946 je napisao/la:NAJVEĆI SPORTISTA SVIH VREMENA!
Čini se da RF inspiraciju crpi u liku Andre Agassija.formance je napisao/la:Vidjećemo, čestititke Rogeru na 76. tituli, 21. Mastersu, 3. ove godine. Fenomenalna sezona je iza njega. I to sve u 31-oj godini. Impresivno.
HehheKad ga izabraše ?!![]()
Nema Nadala to je glavni razlogamarosim je napisao/la:ovaj tenis me sve više i više razočarava,uopce nema borbe kakve je bilo proslih godina,uzmite zadnja tri velika natjecanja,Federer pomete Murraya u F Wimbl.onda Murray njega pomete na OI pa sada Federer pomete Djokovica......neshavtljivo loša igra u svakom od tri navedena meca od strane porazenog,mozda i nalosija godina od zadnje 3 sto se rez.neizvjesnosti tiče........................................
Roger je veliki, nema šta. Ali ništa manje veliki nije bio Sampras. Za mene su Alli, Borg i Senna najveći sportisti svih vremena. Prva dvojica su i zvanično proglašeni.Sarajevo1946 je napisao/la:Hehhe Roger je čudo zaista, nevjerovatan je. Za mene, vjerovatno najveći sportista svih vremena.
formance je napisao/la:@amarosim
Mene tenis razočarava zbog totalno drugih stvari. Normalno bi bilo da neki mlađi igrač dođe i pomete Novaka sa terena, a ne čovjek koji ima dvoje djece i koji je zagazio u 4. deceniju života. Normalno bi bilo da neki mlađi igrač dođe i zareda nekoliko finala na 3 različite podloge (ili na jednoj, svejedno je), a ne da to radi povredama izmučeni Haas koji ima 34 godine. Normalno bi bilo da već nakon žrijeba ne očekujemo eventualne polufinalne parove prve četvorke, već da znamo da ima igrača izvan TOP 4 koji im mogu poremetiti planova prije same završnice turnira. Naravno, to ne možemo znati, jer nema takvih igrača. Na kraju, normalno bi bilo da nam ne prodavaju muda pod bubrege pričom o zlatnom teniskom dobu, kada je to daleko od istine. Potrebno je samo sabrati 2+2.
Roger je veliki, nema šta. Ali ništa manje veliki nije bio Sampras. Za mene su Alli, Borg i Senna najveći sportisti svih vremena. Prva dvojica su i zvanično proglašeni.Sarajevo1946 je napisao/la:Hehhe Roger je čudo zaista, nevjerovatan je. Za mene, vjerovatno najveći sportista svih vremena.
Sampras zbog manje osvojenih trofeja može biti slabiji igrač od Federera, a nikako manji. Sampras je recimo bio veči u porazima nego što je Roger.delko je napisao/la:Po meni je u teniskom smislu Sampras mnogo manji nego Roger, okej oba su osvojili brdo trofeja, ali je Sampras bio klasican servis-volej igrac a od toga nista dosadnije nema dok je Roger all-around igrac, sa prelijepim udarcima, e zbog toga mi je Roger daleko veci

Stvarno imas prejake analize, uzivam čitajući ih, al baš mi nekako čudno da stalno spominješ Borga i Lendla ( predpostavljam da nisi toliko star da si gledo uživo njihove mečeve ), ja nisam pa se ne usuđujem reći nešto o njima.formance je napisao/la:Tvoj ukus je ipak nešto na što ne mogu i ne želim uticati. Samo sam htio razjasniti konstataciju da je Sampras samo S&V igrač što je ipak daleko od istine.![]()
A nije on moja legenda, već legenda tenisa generalno.Ako bih morao birati svoju legendu ili nekog tenisera koji mi je najdraži od svih, onda bih izabrao Borga i Lendla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.