FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 20 avg 2012, 17:44

braoolyo je napisao/la:Bilo je jasno da ovako jednostavno vise ne moze. Lukic i Vesic za njim, samo mi zao sto bi i njihov odlazak povukao Stefanovica i Brocica.
Mozda ovo i nije pravi trenutak, a mozda i jeste. Bordo svakako ne bismo prosli, dok nije nemoguce da bi se u prvenstvu ponovilo -10.

Marko Nikolic (srediti % sa Stojicem :) ) ili Sale Jankovic, mislim da je Sale sigurno prvi pik uprave.

Kako srediti sa Stojicem?Nemoguce

Vidis da mu dugujete lovu,cak i juce nije ispostovao dugogodisnju tradiciju.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 avg 2012, 18:08

Sa Stojicem se uvijek moze nesto srediti. Nebitno, svakako je Jankovic vec rijesena stvar.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 avg 2012, 18:53

Robi ljudino, hvala ti na svemu!!!

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 avg 2012, 19:21

Ćao Robi... Putuj s Bogom. Vole te Grobari, fali ćeš nam! :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 avg 2012, 20:11

marconato je napisao/la:Robi ljudino, hvala ti na svemu!!!

[youtube][/youtube]

Suze na rastanku. Robi cigane, hvala na svemu dobrom što si uradio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2012, 21:44

Znao sam da cu da se rasplacem i da ce mnogo da me rastuzi kada Robi ode a opet sam se nadao da ce se to desiti.Nije lako kada legenda kluba odlazi,ali u svim losim stvarima koje su se dogodile Robi odlazi kao pravi Delija,kao pravi Cigan koji je svestan trenutka u kome se nalazi i koji je znao da jedino ostavkom moze da donese dobro Zvezdi.Dosao je,videli smo sta zna,otisao je.Uvek sam govorio da za Robija mogu naci 100 losih stvari koje je uradio,ali isto toliko dobrih.Nije lako ostati kao fudbalski trener u Srbiji,istina da je na klupi Zvezde bio neko ko se ne zove Robert Prosinecki bio bi oteran jos prve sezone ali uprava nije imala muda da ga otera jer Robi i dan danas uziva veliko poverenje i ljubav svih navijaca a uprava ne zeli da se zameri Delijama.Opet zahvaljujuci Robiju,novi trener ce da dobije respektabilnu ekipu,odlicno poslozenu koja je za velike domete samo treba neko da to ukomponuje.Upravo je Robi to pokusavao ali nije mu islo zbog njegove tvrdoglavosti i zelje da glumi Barcelonu.Novi trener to nece jer oba trenera koja figuriraju kao glavne mete su treneri koji nisu poznati kao pobornici stalnog drzanja poseda,vec treneri koji znaju kako treba raditi sa ekipom.Moj pik je iskreno Jankovic.Odlican trener,ironicno nazvan Srpski Mourinho ali covek ili ti momak kako god je odlican trener.Trener koji dolazi iz plejade mladih ali trener kod koga stavovi nisu zasnovani na pricama Bata Djore.Secamo se njegove sezone u Zvezdi kada je Partizan uzeo titulu,bez poraza celu sezonu ali i pregrst neresenih koji su nas kostali.Drugi pik je onaj koji se spominjao jos pre mesec dana,nekad pred mec sa Naftanom u Beogradu jedan lik mi rece da uprava pokusava da izvrsi pritisak na Robija da da ostavku jer kako gore rekoh oni nemaju muda i da na to mesto postave vece trenersko ime od njega a to je Rajevac.Rajevac je drugi izbor i na kraju izabrace se izmedju njega i Jankovica verovatno ko ce biti novi trener.
Ono sto me sada brine je kako ce se uprava ponasati,a posebno me brinu navijaci.Nebi valjalo da se izvrsi totalna ofanziva na upravu,bar do kraja oktobra,pocetka novembra,jer nikako na pocetku sezone nam ne treba da ostanemo bez uprave i u totalnom rasulu,a vec od pocetka novembra kud koji mili moji.A Robija cekamo.Cekamo da ispece negde zanat i vrati se da u delo sprovede svoju sjajnu zamisao. ;)

Sa Severa stalno ce se cuti,da zelimo da se vrati Zuti.Za Robija pevacemo pesme,nasa ljubav gasiti se ne sme.Nasa ljubav gasiti se nece VRATICE SE ROBI AKO BOG DA SRECE !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 avg 2012, 22:00

soba 39 je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Ode Prosinecki... :lol:
Franjevac,miran,lezi
Cemu ovo? Ajde, ajde, ipak ste vi mala Barsa, kad je otisao Pep iz Barse onda moze i mali Pep iz male Barse :lol:

Valja odigrati na Bordo dok je jos kvota preko 2 :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2012, 22:04

Hvala za ovaj citat ne bi ga ni video. :)
Joj,joj @soba kako si blizu hladjenja nisi ni svestan. ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 20 avg 2012, 22:44

Devil je napisao/la:Hvala za ovaj citat ne bi ga ni video. :)
Što,pa zar ne vidiš da provocira
"Indija,Pakistan..."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 avg 2012, 23:16

cccc što se rakari naslađuju. :? valjda tako lakše zaboravljaju kanal u kojem se njihov klub nalazi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2012, 23:18

soba 39 je napisao/la:
Nesta sam ti rek'o. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 avg 2012, 23:48

Kada govori o najboljem Zvezdinom treneru u istoriji Miljanu Miljaniću i danas, u penzionerskim danima, Dragan Džajić ne zaboravlja da istakne sitnicu koja uspeh znači: „Čiča nije bio naš trener! On nas je učio fudbalu i još više životu", nekoliko puta je rekao najveći igrač u istoriji našeg fudbala.

Dojučerašnji strateg crveno-belih, ovenčan samo jednim kup trofejom, Robert Prosinečki možda neće biti ni četvrtina Miljana Miljanića, ali je tokom staža u Ljutice Bogdana bio i ostao poseban. On je bio i trener, i učitelj života novih Zvezdinih klinaca i generator pozitivne atmosfere među navijačima i razlog da se veruje u bolje sutra i jedini postojan stub na kojem se održavao gigant iz Ljutice Bogdana. Bio je Zvezda i sve ono što bi taj klub trebalo da predstavlja...

Posle svega navedenog bespotrebno je pomisliti da Robijev učinak na klupi Crvene zvezde treba gledati isključivo kroz govor brojki i zagovarati tezu da su ga svi i previše dugo mazili po žutim vlasima samo zbog statusa legende. Zaslepljen mazohističkom ljubavlju prema klubu koji ga je proslavio, Prosinečki nije previše hajao za probleme koji su ga okruživali od dana kada je postavljen na mesto šefa stručnog štaba. Bio je toliko uporan u nameri da istraje u stvaranju šampionskog tima da nije uvideo egzaktan podatak - oni koji su mu do juče šefovali, prosto ga nisu zasluživali. On je bio i ostao pravi čovek na pravom mestu, ali u pogrešno vreme.

I zato navijači mogu da budu ubeđeni da Prosinečki na svoj boravak u Ljutice Bogdana nije stavio tačku, već samo zarez. Jer biće onih koji će prepoznati da je ako ništa drugo, Robi u Ljutice Bogdana vratio gospodstvo. Da je bio toliko veliki da uz suze svu krivicu za slabe partije mladog tima preuzme na sebe. A nije morao....

Mogao je da pomene da trenutno u rosteru ima cirka 14 igrača koji mogu da iznesu teret igranja u Crvenoj zvezdi. Mogao je da pomene kako je u letnjem prelaznom roku ostao bez dvojice najboljih igrača i dvojice najbližih saradnika. Mogao je čisto da pomene da fudbaleri koje je imao na raspolaganju često nisu imali ni za „germu" (kvasac). Mogao je da pomene da je dobijao uznemiravajuće SMS poruke. Mogao je, ali nije...

Samo je uvideo da Zvezda na koju je on navikao i ova koja je trenutno na snazi nemaju dodirnih tačaka. Oni koji ga poznaju sigurni su da mu je taj podatak naterao suze na oči i bacio u očaj više nego svi porazi od Partizana. Nije uspeo da promeni stvarnost na „Marakani" i gospodstvom zarazi društvo koje ga je okruživalo, ali je valjda zapamtio reči legendarnog navijača Bore Jakovljeva:

- Sine, **** ovakvu Zvezdu. Imaš dve ćerke...

Ta poruka mora da bude urezana u Robijevom mozgu. Kako bi se vratio u neku bolju Zvezdu i nastavio započeti put...
Darjane,Darjane... 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 avg 2012, 00:46

Sale Jankovic izgleda i zvanicno novi sef strucnog staba! Po meni je to u ovom trenutku najbolje resenje, jer vec vodi nasih 6-7 reprezentativaca u U21 reprezentaciji, tako da odlicno poznaje ekipu, kao i ostale ekipe iz lige... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 avg 2012, 07:19

marconato je napisao/la:Sale Jankovic izgleda i zvanicno novi sef strucnog staba! Po meni je to u ovom trenutku najbolje resenje, jer vec vodi nasih 6-7 reprezentativaca u U21 reprezentaciji, tako da odlicno poznaje ekipu, kao i ostale ekipe iz lige... ;)
Daj Bože... Zbog nas to kažem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 21 avg 2012, 08:00

Devil je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Nesta sam ti rek'o. ;)
Više poštovanja prema starijima. ;)
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2012, 13:25

Uh,uh ako si stariji od mene onda definitivno tebi nije mesto na ovome forumu,jer tako se ne ponasa neko sa skoro ili vise od 30 godina. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2012, 13:29

DANTES je napisao/la:
marconato je napisao/la:Sale Jankovic izgleda i zvanicno novi sef strucnog staba! Po meni je to u ovom trenutku najbolje resenje, jer vec vodi nasih 6-7 reprezentativaca u U21 reprezentaciji, tako da odlicno poznaje ekipu, kao i ostale ekipe iz lige... ;)
Daj Bože... Zbog nas to kažem...
[youtube][/youtube]
I ja kazem DOBRODOSAO SALE !!! :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 avg 2012, 13:41

Ode i Evandro. :? Kažu dolazi Milijaš.
Jbt kod nas u klubu ne može biti mirno ni pola godine, stalno neki potresi, rezovi...

Dobrodošao Sale!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2012, 13:51

Sta otisao ? On je oteran. ;)
Mislim da smo vec u avgustu dobili osvajace nagrade za najdebilniju stvar na ovome svetu.Jbt 'ladno su raskinuli ugovor sa Evandrom. :lol: :oops: :oops:
Uskoro ocekujte i odlazak Mijailovica,Maksimovica i Lazovica.

Kao sto danas napisase u Zurnalu:"Robi je zaplakao i otisao,ostaju pojedinci koji nikada nece pustiti suzu zbog Zvezde"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2012, 13:58

E ne mogu da vjerujem da ste i Evandra otjerali :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.