Znao sam da cu da se rasplacem i da ce mnogo da me rastuzi kada Robi ode a opet sam se nadao da ce se to desiti.Nije lako kada legenda kluba odlazi,ali u svim losim stvarima koje su se dogodile Robi odlazi kao pravi Delija,kao pravi Cigan koji je svestan trenutka u kome se nalazi i koji je znao da jedino ostavkom moze da donese dobro Zvezdi.Dosao je,videli smo sta zna,otisao je.Uvek sam govorio da za Robija mogu naci 100 losih stvari koje je uradio,ali isto toliko dobrih.Nije lako ostati kao fudbalski trener u Srbiji,istina da je na klupi Zvezde bio neko ko se ne zove Robert Prosinecki bio bi oteran jos prve sezone ali uprava nije imala muda da ga otera jer Robi i dan danas uziva veliko poverenje i ljubav svih navijaca a uprava ne zeli da se zameri Delijama.Opet zahvaljujuci Robiju,novi trener ce da dobije respektabilnu ekipu,odlicno poslozenu koja je za velike domete samo treba neko da to ukomponuje.Upravo je Robi to pokusavao ali nije mu islo zbog njegove tvrdoglavosti i zelje da glumi Barcelonu.Novi trener to nece jer oba trenera koja figuriraju kao glavne mete su treneri koji nisu poznati kao pobornici stalnog drzanja poseda,vec treneri koji znaju kako treba raditi sa ekipom.Moj pik je iskreno Jankovic.Odlican trener,ironicno nazvan Srpski Mourinho ali covek ili ti momak kako god je odlican trener.Trener koji dolazi iz plejade mladih ali trener kod koga stavovi nisu zasnovani na pricama Bata Djore.Secamo se njegove sezone u Zvezdi kada je Partizan uzeo titulu,bez poraza celu sezonu ali i pregrst neresenih koji su nas kostali.Drugi pik je onaj koji se spominjao jos pre mesec dana,nekad pred mec sa Naftanom u Beogradu jedan lik mi rece da uprava pokusava da izvrsi pritisak na Robija da da ostavku jer kako gore rekoh oni nemaju muda i da na to mesto postave vece trenersko ime od njega a to je Rajevac.Rajevac je drugi izbor i na kraju izabrace se izmedju njega i Jankovica verovatno ko ce biti novi trener.
Ono sto me sada brine je kako ce se uprava ponasati,a posebno me brinu navijaci.Nebi valjalo da se izvrsi totalna ofanziva na upravu,bar do kraja oktobra,pocetka novembra,jer nikako na pocetku sezone nam ne treba da ostanemo bez uprave i u totalnom rasulu,a vec od pocetka novembra kud koji mili moji.A Robija cekamo.Cekamo da ispece negde zanat i vrati se da u delo sprovede svoju sjajnu zamisao.
Sa Severa stalno ce se cuti,da zelimo da se vrati Zuti.Za Robija pevacemo pesme,nasa ljubav gasiti se ne sme.Nasa ljubav gasiti se nece VRATICE SE ROBI AKO BOG DA SRECE !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))