taman da se obnovi pred pocetak skoleSenaid L.F.C je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Zaradilo se Bajramluka pa se kupuju patike![]()
![]()
![]()
![]()
ma sve se poklopilo snizenja te bajram

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
taman da se obnovi pred pocetak skoleSenaid L.F.C je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Zaradilo se Bajramluka pa se kupuju patike![]()
![]()
![]()
![]()
Ja više preferiram Nike.SA1946 je napisao/la:Neki prijedlog?limenka je napisao/la:Niti jedne po meni. Staromodne.
Samo da su bijele i da su dostupne na nasem trzistu.I naravno da nisu duboke.Cjena nebitna.
ja sam slabo zaradio za Bajram,katastrofa...Evolution87 je napisao/la:taman da se obnovi pred pocetak skoleSenaid L.F.C je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Zaradilo se Bajramluka pa se kupuju patike![]()
![]()
![]()
![]()
Imam crne neonke.Evolution87 je napisao/la:adidas neoSA1946 je napisao/la:
Neki prijedlog?
Samo da su bijele i da su dostupne na nasem trzistu.I naravno da nisu duboke.Cjena nebitna.
PRvi svetlo zeleni model ubedljivo.Blue_He4rt je napisao/la:Koje su po vama najljepse merkurijalke (patike) ?
ja sam znao dobiti za Bajram po 150 KM,a sad jedva 50 KM,ali sam bio spreman za to i kupio patike još davnoSenaid L.F.C je napisao/la:I šta kažete za one nebo plave starke?
Bazeni kriza to,a sve pare idu starom u dzep mito i to.Reci mu da ne prima
Samo ,slabo da sada imaju u prodaji ?Devil je napisao/la:PRvi svetlo zeleni model ubedljivo.Blue_He4rt je napisao/la:Koje su po vama najljepse merkurijalke (patike) ?
opet ponavljamSA1946 je napisao/la:Imam crne neonke.Evolution87 je napisao/la:adidas neoSA1946 je napisao/la:
Neki prijedlog?
Samo da su bijele i da su dostupne na nasem trzistu.I naravno da nisu duboke.Cjena nebitna.![]()
Ma mosa Adidas dolazi u obzir.
anonimni je napisao/la:od ovih čije si slike gore postavio, ja bih uzeo Superstar II, klasičan izgled, al' ih ova guma naprijed razlikuje
ja ni toliko,nesto nemam rodbine puno,stetabazeni je napisao/la:ja sam znao dobiti za Bajram po 150 KM,a sad jedva 50 KM,ali sam bio spreman za to i kupio patike još davnoSenaid L.F.C je napisao/la:I šta kažete za one nebo plave starke?
ma nema ništa od toga
ja se žalim,a ti još goriSenaid L.F.C je napisao/la:ja ni toliko,nesto nemam rodbine puno,stetabazeni je napisao/la:ja sam znao dobiti za Bajram po 150 KM,a sad jedva 50 KM,ali sam bio spreman za to i kupio patike još davnoSenaid L.F.C je napisao/la:I šta kažete za one nebo plave starke?
ma nema ništa od toga
nego jel ono kod vas u star sportu snizenje(sestra mi kaze z 50%)
ja se žalim,a ti još goribazeni je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:ja ni toliko,nesto nemam rodbine puno,stetabazeni je napisao/la:[quote="Senaid L.F.C"I šta kažete za one nebo plave starke?
Bazeni kriza to,a sve pare idu starom u dzep mito i to.Reci mu da ne prima[/quote
ja sam znao dobiti za Bajram po 150 KM,a sad jedva 50 KM,ali sam bio spreman za to i kupio patike još davno
ma nema ništa od toga
nego jel ono kod vas u star sportu snizenje(sestra mi kaze z 50%)
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo, rio_Ferdy88 i 9 gostiju.