Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2012, 00:23

frankqqqqq je napisao/la:
The Only Way Is AFC ‏@RuuAndThatsAll
Evertonians booing the Judas just goes to show how not even neutral fans respect the betrayal shown by this man to AFC ~> @persie_official
Nisam gledao tekmu, jesul mu to zviždali Evertonovi navijači?
negdje sam pročito i ja da jesu, ne znam šta valjda nešto u vezi arsenala.
Arsenal vole mnoge klubovi, prošle godine liverpulovci Nasriju isto :)
Vođa zna.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 21 avg 2012, 00:27

Evertonians booing the Judas just goes to show how not even neutral fans respect the betrayal shown by this man to AFC ~> @persie_official
Zvizdali su svima koji su izlazili i ulazili, a on je dobio pojacane zvizduke. Pa ko mu jos ne bi zvizdao kao navijac, jedino ovi kojim se je prodao. S kim sam god pricao osudjuje njegov potez i prelazak.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 avg 2012, 00:36

Hvala vam na informacijama. Mozda sam pogrijesio u prethodnom postu kada sam napisao "Nama ostaje da pratimo nas klub i nase igrace, a drugi nas ne trebaju zanimati". Svakako da Arsenal ima moje simpatije sto se tice engleskih klubova, ali ja navijam za Bayern, tako da ne bude zabune. :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 avg 2012, 00:40

Haj samo mi nije jasna jedna stvar, kada vi Evertonu uzmete Artetu to je u redu. Nije on Judas niti izdajica. Kada uzmete Rennesu M'Villu i to je u redu. Ali kada igrac ode iz Arsenala onda su izdajice, papci, supci...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 avg 2012, 00:42

Poprilicno su ga izvizdali, na tome respekt.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 avg 2012, 00:42

Zato sto Arsenal nije direktni konkurent Evertonu. Zato sto je Arteta dao dobre godine Evertonu, zato sto nije nakon prve dobre sezone ispao pizda. Zato sto Arsenal Evertonu i nije neki rival, kao sto su to United i Arsenal. I da Arteta je imao manju platu nego u Evertonu sto pokazuje da je htio ici u Arsenal zbog LP a ne zbog para, dok je ovaj rekao kako je uprava neambiciozna a on uzeo tri puta vecu platu u Untiedu.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2012, 00:43

calcio je napisao/la:
Haj samo mi nije jasna jedna stvar, kada vi Evertonu uzmete Artetu to je u redu. Nije on Judas niti izdajica. Kada uzmete Rennesu M'Villu i to je u redu. Ali kada igrac ode iz Arsenala onda su izdajice, papci, supci...
vrati se koju stranicu nazad i vidi šta smo pisali za songa pa skontaj da džaba pišeš gluposti.
naravno osim marasalovih postova on ima ličnih nesuglasica sa njim
Vođa zna.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 avg 2012, 00:46

slika
malo sam se zbunio, halalite :lol:
Zadnja izmjena: cala, dana/u 21 avg 2012, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 avg 2012, 00:56

AllGunsBlazing je napisao/la:Zato sto Arsenal nije direktni konkurent Evertonu. Zato sto je Arteta dao dobre godine Evertonu, zato sto nije nakon prve dobre sezone ispao pizda. Zato sto Arsenal Evertonu i nije neki rival, kao sto su to United i Arsenal. I da Arteta je imao manju platu nego u Evertonu sto pokazuje da je htio ici u Arsenal zbog LP a ne zbog para, dok je ovaj rekao kako je uprava neambiciozna a on uzeo tri puta vecu platu u Untiedu.
Vecina vasih igraca je dovedena sa strane, cesto kao vrlo mladi (sto znaci sa vrlo malom ili nikakvom odstetom), htjeli priznati ili ne ali i vi pustosite i osiromasujute druge klubove. Nemojte glumiti neke moralne vertikale. Po ovoj prici ispada da je evertnovim navijacima bas drago sto im je jedan od najboljih igraca otisao u Arsenal, jest sigurno nisu osmijeh sa lica skidali taj dan.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 avg 2012, 00:57

ljepše je ovako, ne treba ti Img kod :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2012, 01:40

calcio je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Zato sto Arsenal nije direktni konkurent Evertonu. Zato sto je Arteta dao dobre godine Evertonu, zato sto nije nakon prve dobre sezone ispao pizda. Zato sto Arsenal Evertonu i nije neki rival, kao sto su to United i Arsenal. I da Arteta je imao manju platu nego u Evertonu sto pokazuje da je htio ici u Arsenal zbog LP a ne zbog para, dok je ovaj rekao kako je uprava neambiciozna a on uzeo tri puta vecu platu u Untiedu.
Vecina vasih igraca je dovedena sa strane, cesto kao vrlo mladi (sto znaci sa vrlo malom ili nikakvom odstetom), htjeli priznati ili ne ali i vi pustosite i osiromasujute druge klubove. Nemojte glumiti neke moralne vertikale. Po ovoj prici ispada da je evertnovim navijacima bas drago sto im je jedan od najboljih igraca otisao u Arsenal, jest sigurno nisu osmijeh sa lica skidali taj dan.
de molim te nemoj mi toga, tih izazivanja. Već sam reko za Songa. svi su mu poželjeli sreću dalje iako nam je žao. Isto za Bartleya koji će bit vrhunski štoper, pravi razbijač pokazao je to. I šta, jesmo im poželji sve najgore nismo.
Ne fatajte se za slamku tako i ne izazivajte nepotrebne rasprave. Hvala
Vođa zna.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 avg 2012, 01:51

ako dođe Biglia to je za mene korak unazad, cini mi se da sam to vec rekao jednom ali nebitno

M'Vila i Capoue su opcije koje bi u defanzivi bili dosta znacajniji nego Song, ofanzivno nesto malo manje iako to nije u opisu radnog mjesta jednog DM-a. Davno sam jos govorio da je Capoue moj prvi izbor, vjerovatno bi bio tipicni transfer Wengera, sa druge strane M'Vila isto dobar mozda bi se nesto bolje uklopio u pas igru ali je za moj ukus nesto malo manje zadnji vezni u usporedbi sa Etienneom. Prosto Capoue mi se cini kao bolji destruktivac.

Prica se i kako je dosta tih i marljiv, mada ko zna. S druge strane M'vilu su vec proglasili razbijacem :D nazalost van terena...

Kako god, oboje su kvalitetne opcije. Ostalo korak unazad. Songu sretno i hvala mu za protekle godine.

Start sezone za sve vece klubove dosta tezak, dokaz kako nema vise laganih utakmica. Jednostavno moramo se fokusirati na svaku maksimalno. Sacekajmo transfere jos pa da saberemo koliko je posla na tom planu urađeno, te i sam domet tog novog Arsenala.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 avg 2012, 02:01

calcio je napisao/la: Vecina vasih igraca je dovedena sa strane, cesto kao vrlo mladi (sto znaci sa vrlo malom ili nikakvom odstetom), htjeli priznati ili ne ali i vi pustosite i osiromasujute druge klubove. Nemojte glumiti neke moralne vertikale. Po ovoj prici ispada da je evertnovim navijacima bas drago sto im je jedan od najboljih igraca otisao u Arsenal, jest sigurno nisu osmijeh sa lica skidali taj dan.
Pitao si zasto je proglasen izdajnikom. Ja sam ti rekao zasto Arteta nije proglasen izdajnikom, a Robin jeste. Transferi su osnovni dio fudbalske igre, medjutim neke stvari se ne mogu oprostiti. Hoce li i jedan fan Boce biti ljut ako neki igrac ode u Evropu? Bice razocaran, i sve to, ali nece biti ljut. Medjutim ako on predje u River Plate, e tu nastaje problem, i vidis zasto se proglasi izdajicom.
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 21 avg 2012, 09:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
calcio je napisao/la: Vecina vasih igraca je dovedena sa strane, cesto kao vrlo mladi (sto znaci sa vrlo malom ili nikakvom odstetom), htjeli priznati ili ne ali i vi pustosite i osiromasujute druge klubove. Nemojte glumiti neke moralne vertikale. Po ovoj prici ispada da je evertnovim navijacima bas drago sto im je jedan od najboljih igraca otisao u Arsenal, jest sigurno nisu osmijeh sa lica skidali taj dan.
Pitao si zasto je proglasen izdajnikom. Ja sam ti rekao zasto Arteta nije proglasen izdajnikom, a Robin jeste. Transferi su osnovni dio fudbalske igre, medjutim neke stvari se ne mogu oprostiti. Hoce li i jedan fan Boce biti ljut ako neki igrac ode u Evropu? Bice razocaran, i sve to, ali nece biti ljut. Medjutim ako on predje u River Plate, e tu nastaje problem, i vidis zasto se proglasi izdajicom.
:lol: :lol: :lol:

Ne budi smjesan , pa vama je Fabregas izdajnik iako je otisao u grad gdje mu je citava familija i klub gdje je poceo igrati fudbal.Sta je trebao ? Otici u MLS da igra ?!
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 21 avg 2012, 10:54

Ah, kakav bi ja to čovjek bio kada ne bih prokomentarisao ovo burno ljeto za Arsenal. :mrgreen:

RvP je otišao, logičan potez jer nije htio produžiti ugovor, i iako je klasa svi znamo koliko ima problema sa ozljedama, definitivno rizičan potez Uniteda. Podolski i Giroud bi morali zabiti jednako golova kao on, premda je možda previše očekivati da budu tako dobri prvu sezonu u novoj ligi.

E, Song je praktički potjeran po nekim informacijama. Mogao je on ostati, ali navodno je stalno kasnio, folirao se i stvarao lošu atmosferu u momčadi. Govore da mu je Bould na prijateljskoj tekmi u Kölnu skoro glavu skinuo koliko se neprofesionalno ponašao.

Lazy, late, bad attitude: Arsenal couldn't wait to get rid of Alex Song.

Da nastavim. Cazorla je po meni fantastično pojačanje. Bio mi je odličan još u Villarrealu, u Malagi ga nisam nešto pratio. Siguran sam da će on biti jedno od pojačanja sezone.

Sahin i M'Vila bi još trebali doći.

Protiv Sunderlanda to i nije izgledalo toliko loše. Vidjelo se da ekipa nije baš uigrana, prvih 7, 8 kola će se sigurno rasuti puno bodova, ali kasnije bi to trebalo biti u redu, još se nema kvalitete da se suprostavi s dva Manchestera, ali valjda će se iduće ljeto nešto napraviti po tom pitanju.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 avg 2012, 12:28

Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Terms agreed with Nuri Sahin. Arsenal still talking details with Madrid late last night. Club had hoped to announce it by now.

[youtube][/youtube]

Očekujem da se pomire i budu BFF :lol:

I nije više s kim se Persie pošora taj dolazi u Klub nego Podolski. :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 avg 2012, 13:00

Johny je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Ne budi smjesan , pa vama je Fabregas izdajnik iako je otisao u grad gdje mu je citava familija i klub gdje je poceo igrati fudbal.Sta je trebao ? Otici u MLS da igra ?!
Proglasen je tako jer je czmidrio za Barcom i time smanjio kolicinu novca koju je Arsenal dobio za njeg. Nije bas isto akd igrac kaze da hoce tamo igrati.
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 21 avg 2012, 13:06

AllGunsBlazing je napisao/la:
Johny je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Proglasen je tako jer je czmidrio za Barcom i time smanjio kolicinu novca koju je Arsenal dobio za njeg. Nije bas isto akd igrac kaze da hoce tamo igrati.
Ima li igrac koji vam nije bio cigan ? Sta je smanjio cifru , pa dobili ste cca. 40 milki za Cesca.Treba da se lupate nogom u guzicu za te pare.Momak je bio uvjek fer i korektan prema Arsenalu a i dan danas je.Ako je ko zasluzio da se postuje onda je to on.Godinama je bio glavni igrac i srce tima.Bilo je pitanje vremena kada će on traziti da se vrati u Barcelonu.Barcelona je nabolji klub , najatraktivniji a ujedno je i njegov dom.Kada sve zbroiš i oduzmes nema razloga da se on naziva ciganom.Nista lose nije uradio za Arsenal ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 avg 2012, 13:24

Alex Ox-Chamberlain ‏@Alex_OxChambo
To be on the front cover of Fifa 13 is an honour and something I'm definately proud of! Grateful for this opportunity #Fifa13
Gigant 8-) Prošle godine Wilshere, ove Chambo, ko je sljedeći? :mrgreen:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 avg 2012, 13:28

[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []