Ah, kakav bi ja to čovjek bio kada ne bih prokomentarisao ovo burno ljeto za Arsenal.
RvP je otišao, logičan potez jer nije htio produžiti ugovor, i iako je klasa svi znamo koliko ima problema sa ozljedama, definitivno rizičan potez Uniteda. Podolski i Giroud bi morali zabiti jednako golova kao on, premda je možda previše očekivati da budu tako dobri prvu sezonu u novoj ligi.
E, Song je praktički
potjeran po nekim informacijama. Mogao je on ostati, ali navodno je stalno kasnio,
folirao se i stvarao lošu atmosferu u momčadi. Govore da mu je Bould na prijateljskoj tekmi u Kölnu skoro
glavu skinuo koliko se neprofesionalno ponašao.
Lazy, late, bad attitude: Arsenal couldn't wait to get rid of Alex Song.
Da nastavim. Cazorla je po meni fantastično pojačanje. Bio mi je odličan još u Villarrealu, u Malagi ga nisam nešto pratio. Siguran sam da će on biti jedno od pojačanja sezone.
Sahin i M'Vila bi još trebali doći.
Protiv Sunderlanda to i nije izgledalo toliko loše. Vidjelo se da ekipa nije baš uigrana, prvih
7, 8 kola će se sigurno
rasuti puno bodova, ali kasnije bi to trebalo biti u redu, još se nema kvalitete da se suprostavi s dva Manchestera, ali valjda će se iduće ljeto nešto napraviti po tom pitanju.