FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 21 avg 2012, 01:46

Vamos je napisao/la:Da ne odgovaram pojedinacno.
Ovaj koji mi nesto spocitava o bodenju i pucanju..da mi je brat, a ne neko sa tribine, onaj koji bode i puca je PICKA a ne navijac. Za njih je zatvor ko god da je. To je sasvim jasno svima.

Dobro ocito vi stvarate neku kao tenziju na relaciji Sarajevo -Tuzla, ja vam mogu reci i odgovorno to tvrdim sa strane Hz netrpeljivosti nema na toj osnovi Tuzla-Sarajevo.

Pozdrav.
Nema al ima opet, ja licno nemam protiv HZ nesto puno zamjerki (strumfove ne mogu organski) al mrzim ove seljake koji navijaju za Sarajevo, koji se skoluju ovdje i onda ti vrijedjaju Slobodu, Tuzlu i jos te pokusavaju kamenovat ... sad mi samo molim te eto odgovori sta bi ti na nasem mjestu?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2012, 01:49

Marokanac je napisao/la:Nažalost "junaštvo" je izbrisano. Haman došlo iz dupeta u glavu pa brže bolje da se sakrije sramota :D

nelaprdaj ziv bio ...mozda je glupo to ko je postavio taj video ko je uopste snimao, ali i dalje tvrdim da bi i meni skinuli dres Slobode da se pojavim u SA bilo gdje drugo gdje postoje masovne navijacke skupine...ja bi jos dobio i batina jer bi se sigurno protivio tome jer drugacije mi nebi ni mogao neko skinut dres nego da me prebiju ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 avg 2012, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2012, 01:54

SiggySinatra je napisao/la:
Ovaj koji mi nesto spocitava o bodenju i pucanju..da mi je brat, a ne neko sa tribine, onaj koji bode i puca je PICKA a ne navijac. Za njih je zatvor ko god da je. To je sasvim jasno svima.

Dobro ocito vi stvarate neku kao tenziju na relaciji Sarajevo -Tuzla, ja vam mogu reci i odgovorno to tvrdim sa strane Hz netrpeljivosti nema na toj osnovi Tuzla-Sarajevo.

Pozdrav.
Nema al ima opet, ja licno nemam protiv HZ nesto puno zamjerki (strumfove ne mogu organski) al mrzim ove seljake koji navijaju za Sarajevo, koji se skoluju ovdje i onda ti vrijedjaju Slobodu, Tuzlu i jos te pokusavaju kamenovat ... sad mi samo molim te eto odgovori sta bi ti na nasem mjestu?

ma da su u nasoj situaciji nebi drugacije postupili nema sanse..takav smo kanton gdje smo vredjani od takvih ljudi koji pola zivota provede u ovom gradu i opet laju i slicno...ma ni ja nemam nista protiv HZ tamo u SA, ali ovo kao sto covjek navede bogami svima takvim treba stati u kraj , pa da s razlogom moze pljuvat po Tuzli koja ga je skolovala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 avg 2012, 01:54

Navijac sam Gradine,malo prije sam pogledao ovaj video o utkamici u gracanici,,i na kraju sam bio na neki nacin tuzan,susojecam se sa navijacima slobde..ovaj ciganluk sloboda nije zasluzila igranjem u prvoj ligi,i ovaj ciganluk gdje ulazi ovaj navijac i gurkanje izmedju igraca a vidim i ibrakovic nesto se rasoravlja..ovo sloboda nije zasluzila opet ponavljam,nek se stide odogovrne osobe sta su priustile navijacima i simpatizerima slobode da igra sa ovim nizerazrednim klubovima i da igraci slobode i cijela uprava bude prisiljena da ovako reagira na nemocan nacin,na nacin na koji se osjecaju izdano i nemocno..fukare budite uz klub sloboda je institucija i mora da zivi i zivjet ce abd..i nemojte se prepirat sa ovim iz gracanice,oni su mala saka naspram vaS,oni su samo jaki na forumima ,tako su i nama prijetili da nemsijemo doc na njihov stadion ,kako ce nas razvalit i tako te stvari,,a otisli smo gore i proslavili ulazak..pozz svima,izvinte sto vam zauzimam prostor ovdje,ali sam morao komentarisat..nadam se derbiju GRADINA-SLOBODA U PREMIJER LIGI SLEDECE SEZONE..
MOdric..MOdric..MOdric..

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 21 avg 2012, 01:56

Nisam znao da nas dozivljavate kao sto mi dozivljavamo ove iz Listice..ok ako je tako onda peke. Onda ste stvarno uradili jednu odlicnu navijacku pobjedu :mrgreen: :lol: Mi i komsije TM-ovci se u 99% slucajeva ne napadamo na toj osnovi..pa kada bi se skidali svi klubski dresovi i sa jedne i druge strane...pa svaki derbi bi bilo po 50 dresova otetih i na jugu i sjeveru. Kod nas se zna ko koga i kako napada i ko je taj legitimni navijacki cilj i meta..druga je stvar sto to vi ocito niste svjesni kako kod nas funkcionise ;) (ne povezujte pojedine slucajeve bodenja i sl...to su picketine na bilo cijoj strani da su)

@SaltCityAttack, itekako sam upoznat koliko nasih ima tu u vasem/njihovom kantonu, ali opet stoji prica da je jedino momak ili grupa sa obiljezjima HZ, jer svjesno ili nesvjesno tada postaju legitimna meta, od recimo momka u dresu kluba.

Ali dobro hajde..ako je stvarno tako kako kazete pojam prestiza i navijackog i regionalnog Sarajevo vidim zasto ste tako odreagovali. Onda je do nas jer mi vas, kao ni Tuzlu, ne dozivljvamo kao sto ocito vi dozivljavate nas i Sarajevo.

Necu dalje...tema je F.K Slobod. Vi nastavite o vasoj temi.

Pozdrav.

Ne dozivljavam vas kao vi ove u Sirokom,al' to rivalstvo postoji odavno i tako ce uvijek i bit',mislim da si jedini korektan do sad koji je na ovoj temi napisao nesto od strane HZ,i znas i sam da bi tako bio skinut i u Zenici i mostaru,gdje god ima navijacka skupina,ja licno mislim da je uredu da se skine dres svima ovakvim koji se kurce,al ovo sa clipom ni ja ne podrzavam jer je to sitnica obicna i nije se trebalo uopste o tome pricati.pozz
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 21 avg 2012, 01:57

Čovječe dobro si kazao da si ti pojaviš sa dresom Slobode u Sa ali ovo je čovjek u svom gradu nije u Tz bio. Kontaš ???
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 21 avg 2012, 02:00

Marokanac je napisao/la:Čovječe dobro si kazao da si ti pojaviš sa dresom Slobode u Sa ali ovo je čovjek u svom gradu nije u Tz bio. Kontaš ???
Upravu si al' znao je taj lik da Sloboda igra u gracanici, znao je da su Fukare tu,znao je da su nam rivali i da mrzimo sve one sa TK koji navijaju za sarajevo,i opet frajer prodje pored nas,e nemoze tako.

Mislim ljudi da je ovo otislo u krajnost s raspravo ebes vise dres.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 avg 2012, 02:14

Prekrsit cu rijec da se necu vise javljati i napisat cu samo jos ovo.

Desilo se sta se desilo.Ali mislim da svako ozbiljan ko je dio te navijacke price treba, svak u svojoj grupi, poraditi na tome da se ne desavaju stvari kao sto je ova. Da mi ne skidamo pojedince ili ocigledne simpatizere sa DRESOVIMA i koji ocigledno nisu dio nase price..recimo Celika, Slobode ma i sviju drugih, jer se to vec ne desava na relaciji nas i komsija u gradu.
Da se pokusa sve to uzdici barem sto se nas (koji zivimo to) tice na nivo vise, pusti ba simpatizere oni su tu iz drugih pobuda i razloga..to ti je kao da "upucas" civila u ratu :mrgreen: .. ne ide na cast **** ga :mrgreen: (znam da me kontate o cemu pricam ;) )

Situacija kao protiv Hrvatske prije par godina, cuga se po gradu, ima i raje u Hrvatskim dresovima, ali se odmh na prvu vidi da nisu dio price i da su "civili". Al se zato napada Armada u centru Sa. od kojih ni jedan jedini nije imao bilo kakvo obiljezje, ali su oni legitimni cilj ;) ..a i komsije dole negdje u Novom Sa. napadaju neke kombije i sl. isto tako gdje nisu bili simpatizeri i civili.

Da ne duzim.

Uvijek ce biti svega, ali treba teziti barem ljudi koji su dio te price, da se ipak postuju neki kodeksi i pravila. Jer ako ih ti danas postujes, mozes ocekivati da i sutra onaj ozbiljan ispostuje tebe ili neke tvoje simpatizer. Jer ako se nema bilo kakav kodeks i pravilo...onda krece anarhija i svi postaju legitimni ciljevi i mete. A to nije dobro nikako ni za koga od nas :mrgreen:

Hajde necu vise stvarno..pozdrav svima ;)

green
Kontakt:

Post Postao/la green » 21 avg 2012, 09:49

Luka je napisao/la:Navijac sam Gradine,malo prije sam pogledao ovaj video o utkamici u gracanici,,i na kraju sam bio na neki nacin tuzan,susojecam se sa navijacima slobde..ovaj ciganluk sloboda nije zasluzila igranjem u prvoj ligi,i ovaj ciganluk gdje ulazi ovaj navijac i gurkanje izmedju igraca a vidim i ibrakovic nesto se rasoravlja..ovo sloboda nije zasluzila opet ponavljam,nek se stide odogovrne osobe sta su priustile navijacima i simpatizerima slobode da igra sa ovim nizerazrednim klubovima i da igraci slobode i cijela uprava bude prisiljena da ovako reagira na nemocan nacin,na nacin na koji se osjecaju izdano i nemocno..fukare budite uz klub sloboda je institucija i mora da zivi i zivjet ce abd..i nemojte se prepirat sa ovim iz gracanice,oni su mala saka naspram vaS,oni su samo jaki na forumima ,tako su i nama prijetili da nemsijemo doc na njihov stadion ,kako ce nas razvalit i tako te stvari,,a otisli smo gore i proslavili ulazak..pozz svima,izvinte sto vam zauzimam prostor ovdje,ali sam morao komentarisat..nadam se derbiju GRADINA-SLOBODA U PREMIJER LIGI SLEDECE SEZONE..

idi ba prdonja nosaj blokove oko stadiona ,zidaj ti ili nisi bio ili nisi vidio sta je bilo kad je gradina usla u PL jesul vam ljudi iz Gracanice cestitali na ulazku u PL sta se dzaba kurcis neko ti lafa prijeti pa sta i meni su prijetili da ne smijem u srebrnik pa ja bio sta sad ti mangup jel heeej moj................a ciganluk na Lukama i jest napravila sloboda niko drugi (ibrak cigo i "navijac " koji je usao u teren) .......... a sto se tice derbija gradina - sloboda trenutno sve ide u tom pravcu da ce to biti derbi kola 1.federalne iduce godine
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca

LUD
Kontakt:

Post Postao/la LUD » 21 avg 2012, 10:17

Prije par godina Ultrasi su skinuli dresove Čelika dvojici likova, ne znam tačno gdje, sve snimili i stavili na youtube al se ne sjećam da se ovolika frka pravila.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2012, 10:39

Marokanac je napisao/la:Nažalost "junaštvo" je izbrisano. Haman došlo iz dupeta u glavu pa brže bolje da se sakrije sramota :D
Halo bolan, o kakvoj ti sramoti pričaš, de pogledaj malo oko sebe na tekmi, kakve su ono Ultra-vuvuzuele !? Baš me interesuje od kada su one Ultra, slijedeći put prije tekme, vam to treba pokupit' idete na **** s tim. A pazi prije tekme ni Aniste ovdje smjeli da kažete. Ali vidiš najvjerovatnije, slijedeće sezone će Sloboda opet igrati ovu ligu, tako da nemoj puno srati ovdje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 21 avg 2012, 10:44

Jeli se radi o ovom čovjeku ?
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /110813009#" onclick="window.open(this.href);return false;

LUD
Kontakt:

Post Postao/la LUD » 21 avg 2012, 10:50

Nije taj pacijent, ono je momak neki

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2012, 11:03

staragarda je napisao/la:
hoskos je napisao/la:Cuj im price da neko dodze u Sarajevo u slobodinom dresu...Pa jadan nebio gdje ces poredit fukare sa Sarajevom i Zeljom..Hordi i Manijaka ima vise nego u tuzli stanovnika.Druga stvar -rekao sam vam da ste mozda 3 ekipa u TZ kantonu..Kazu da ce te mozda imati (kad vam se zavrsi stadion)najbolji u naredni 10-15 god u federalnoj ligi.Stvarno je danas bio suncan dan u Sarajevu
kad vec spomenu vrijeme..kakav je dan u golubovcima bio
Ovaj kokos je kralj. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2012, 11:07

Amar Rahmanovic napustio Slobodu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 avg 2012, 11:09

Mislim da više smarate sa tim prepucavanjima.Ja ne znam šta mi hoćemo,i šta očekujemo od naših .Ako svi znamo da najmanje 8 njih iz prve postave nisu igrali zadnjih godinu dana u svojim klubovima.Igrali su za premijerligaše i to je našim dovoljno.Ja lično nisam zadovoljan prikazanim.Morali smo sa lakoćom dobiti.Jedino po meni je što imamo dobrog trenera i dobrog golmana.Za ovo ostalo ću da šutim.Kojim linijama su sve većina njih došli trebamo malo provjeriti.Još tome da dodam ono treba prebiti Pantića,ja nisam dio takvih ljudi ,a niti ću ikad biti.Pola naših momaka igra u Gračanici,zato što ih naši nisu htjeli,a sad momci igraju za svoj hljeb.Još kad sam čuo da Zola još uvijek pati za Slobodom,da se toliko naših nudilo Kariću,ali ovaj onako ponosno kaže kako ih sad namjerno neće.E pa za rezultate prvo njega treba pitati,pa ostale oko njega.Još ću samo dodati da dok oni pune svoje džepove ,vi se ovdje i dalje glođite i ništa drugo pametno ne zborite.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 avg 2012, 11:14

Tuzla grade šta ti rade ... papci ...
a papci su u Gračanici ispali šarlatan Ibraković, Denis Karić i još jedan čovjek sa klupe (nije igrač) koji su od samog dolaska u Gračanicu pa od prve minute utakmice, pokazali da su žešći ljakani. Valjda su kontali da će doći, popiti piće, naguzit domaće i otići sretni kućama.

Žalosno je i što većina medija (portala) prije svega prenosi polovične informacije, samo jedne strane (Sloboda). Žalosno je da je samo jedan novinar iz Tuzle bio akreditovan na utakmici a 100 njih je prenijelo informaciju o utakmici i svim dešavanjima (to su novinari tipa rekla-kazala).
Ovakvi novinari i ljudi nisu prijatelji Slobode. Novinari koji ližu d..e Ibraku i njegovoj kompaniji neće ništa dobrog napraviti svom klubu.

Zašto se niko nije usudio napisati da Sloboda nije napravili pravu akciju za 90 minuta igre??? zašto niko nije osporio šarlatansko ponašanje klupe Slobode koja je ovakvim ponašanjem samo nanijela štetu svojoj ekipi, jer su igrači vidjevši kako se ponašaju na klupi, prenijeli nervozu na teren i više vremena trošili na prigovore sudiji nego na igru.

Ova utakmicu je mogao rješiti samo jedan gol a pobjedila je ekipa koja ga je prva postigla. Zašto niko ne odere golmana Slobode koji je glavni krivac za gol. Zašto niko ne kaže kako Cerić može igrati sa 10 kg viška ili Mešić koji je došao na izlet.

Bratstvo je u prvom kolu oštećeno dva puta. Sviran je nepostojeći penal i poništen je čist gol Mujke za POBJEDU - ne za bod. Šta su trebali navijači i struka Bratstva, da se tuku, udaraju, prekidaju itd...

I sva ona priča, napo neko nekoga kod prekida. Halo ba ljudi, 50 osoba je učestvovalo u toj frci, svi igrači i svo osoblje sa klupe ... i ko mi sada može reći taj i taj je ganjao nekoga. Svi su se naguravali, možda je sijevnula i neka šaka nekome ali ni govora da je sa klupe Bratstva neko potrčao da udara igrače. IBrakovića je zaustavljalo jedno 5 ljudi kada je kao razjulareni bik krenuo prema igračima Bratstva.

Sve dok se u taboru Slobode kriju iza frke (danas u Gračanici sutra negdje drugo) a ne priznaju svoju nestručnost u radu, neće imati napretka, nažalost ...
Undici stelle - ACM 1899

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2012, 11:19

Evo sad bas citam vezano za odlazak Rahmanovica,momak nije ni znao da je suspendovan ?? Navodno odlazi jer ga Ibrakovic nije zavolio itd.. momku sve najbolje,Sloboda je ostala bez jos jednog talenta zahvaljujuci ljudima u klubu ;)

Jel neko od vas za ove dvije tekme koje su prosle gdje nasao izjavu "legendi" i zasto se nisu pojavili na mecu u Gracanici ??

Otjerase Zahirovica koji se borio za Slobodu da bi dosli Jaskovi puleni koji ne mrdaju da nesto urade,bitnije su kafe kod Tornja ispijati ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2012, 11:23

harry_90 je napisao/la:Evo sad bas citam vezano za odlazak Rahmanovica,momak nije ni znao da je suspendovan ?? Navodno odlazi jer ga Ibrakovic nije zavolio itd.. momku sve najbolje,Sloboda je ostala bez jos jednog talenta zahvaljujuci ljudima u klubu ;)

Jel neko od vas za ove dvije tekme koje su prosle gdje nasao izjavu "legendi" i zasto se nisu pojavili na mecu u Gracanici ??

Otjerase Zahirovica koji se borio za Slobodu da bi dosli Jaskovi puleni koji ne mrdaju da nesto urade,bitnije su kafe kod Tornja ispijati ;)
Jasmin je dokazao sta sport u Tuzli njemu znaci. Nista! Ovi njegovi moraju dobro zasukati rukave jer vec smo tri boda u minusu i ako se ovako nastavi ne gine nam ova seoska liga na duze vrijeme.
Nije mi jasno kako se samo dopustilo da se igra na onakvom terenu i onakvoj prasini u Gracanici. Tuga je to!
Izgleda da ce trebati nekome yebati mater da se u Slobodi dozovu pameti. Igre moraju poceti i to prljave ako treba!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 avg 2012, 11:35

Čuuj sad to i za Rahmanovića.Samo ću sad jedno reći ovo više nije Sloboda,ovdje nema nikakvog patriotizma -OVI ŠTO NAM SAD VODE KLUB ,SU SAMO TU ZBOG SVOJIH LIČNIH INTERESA .NJIH TREBA JAVNO PROZVATI -jer će nas samo još dublje u ponor gurnuti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.