SiggySinatra je napisao/la:Nema al ima opet, ja licno nemam protiv HZ nesto puno zamjerki (strumfove ne mogu organski) al mrzim ove seljake koji navijaju za Sarajevo, koji se skoluju ovdje i onda ti vrijedjaju Slobodu, Tuzlu i jos te pokusavaju kamenovat ... sad mi samo molim te eto odgovori sta bi ti na nasem mjestu?Vamos je napisao/la:Da ne odgovaram pojedinacno.
Ovaj koji mi nesto spocitava o bodenju i pucanju..da mi je brat, a ne neko sa tribine, onaj koji bode i puca je PICKA a ne navijac. Za njih je zatvor ko god da je. To je sasvim jasno svima.
Dobro ocito vi stvarate neku kao tenziju na relaciji Sarajevo -Tuzla, ja vam mogu reci i odgovorno to tvrdim sa strane Hz netrpeljivosti nema na toj osnovi Tuzla-Sarajevo.
Pozdrav.
ma da su u nasoj situaciji nebi drugacije postupili nema sanse..takav smo kanton gdje smo vredjani od takvih ljudi koji pola zivota provede u ovom gradu i opet laju i slicno...ma ni ja nemam nista protiv HZ tamo u SA, ali ovo kao sto covjek navede bogami svima takvim treba stati u kraj , pa da s razlogom moze pljuvat po Tuzli koja ga je skolovala