U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Hajrovic 70 minuta u pobjedi grashopersa
Znam kako je bilo s Bešićem kada ga je pozvao protiv Mexica. Priča je u Sušića bila tipa kao : " svaki mladi igrač koji s toliko godina dospije u prvi tim takvog kluba zaslužuje poziv u reprezentaciju. "
Sada je Kolašincu ne više od 19 god ja mislim, tada je Bešić imao 17g, da mu Kolašinac nije previše star za " A " reprezentacije ?
Sada je Kolašincu ne više od 19 god ja mislim, tada je Bešić imao 17g, da mu Kolašinac nije previše star za " A " reprezentacije ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Susic se prosipa ko malo djete... Ja samo nekontam zasto se neode odmah kolasincu na noge I trazi od njega dokumentacija da se rijese svi papiri da bi on mogao biti pozvan... Jer po pricama schalkeovog trenera on bi za godinu dana vec mogao biti standardan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koji si ti pacenik.gruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- samo_lijevo
- Kontakt:
gruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
U kojoj ligi igra taj Kolasinac?...cetvrtoj,petoj?
Vlado ima rezultate sa kako ti kazes "poluamaterima",a vi samo .erite na njega,dzaba vam.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
U Prvoj ligi Njemacke aka Bundesliga, koja je nula spram Premier League Bosnia.samo_lijevo je napisao/la:gruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
Vlado ima rezultate sa kako ti kazes "poluamaterima",a vi samo .erite na njega,dzaba vam.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
samo_lijevo je napisao/la:gruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
Neka ljudi, polako, nije problem ne znati, problem je praviti se da znaš, a ne znati.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Polako bolan , je l' i onaj Ćorić bio kapiten Njemačke U19 pa gdje na kraju završi , igra mali nogomet , a **** ste Tuliću sve po spisku što ga ne zove . Neka se momak prvo dokaže pa ga zovimo , i Bešić evo , da Bog da da on dospije negdje , dobar je igrač ali klub ga maksimalno J**+ što je u njegovim godinama jako lošegruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
- el-fighter
- Kontakt:
Vidim da se digla velika frka oko Kolasinca. Istina decko je talentovan i sta sada treba ga Susic zvati u reprezentaciju. Znate li koliko mi imamo talentovanih mladih igraca? Po vama treba ukinuti mlade reprezentacije i sve igraci potrpati u A tim. Polako ljudi, sto ste odmah zapeli za Kolasinca. Ima vremena za njega. Najvaznije je da on nema dileme za koju ce zemlju igrati i Jagodic je rekao da ce on biti pozvan za sljedeci ciklus kvalifikacija. Sada imamo odlicnu mladu ekipu, koja dobro funkcionise i ne trebaju joj promjene. U sljedeci ciklus mlada reprezentacija ce krenuti bez nekoliko igraca koji su sada okosnica tima, tako da ce igraci poput Kolasinca zauzeti njihovo mjesto. Mladu reprezentaciju ocekuju odlucujuce utakmice u kvalifikacijama i neke izmjene u timu bi mogle naskoditi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ili Kucukovic a nije Hasimbavarian_bk je napisao/la:Polako bolan , je l' i onaj Ćorić bio kapiten Njemačke U19 pa gdje na kraju završi , igra mali nogomet , a **** ste Tuliću sve po spisku što ga ne zove . Neka se momak prvo dokaže pa ga zovimo , i Bešić evo , da Bog da da on dospije negdje , dobar je igrač ali klub ga maksimalno **** što je u njegovim godinama jako lošegruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
Sto neko rece za Kolasinca ako nema dileme za koga ce igrati,onda sigurno ce mu poziv brzo i uslijediti(naravno ako i zaigra za prvi tim,inace slicna prica kao i Besic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam ja rekao da se zove za kvalifikacijske, nego mogao ga je sada zovnuti ili jedan ili drugi selektor u prijateljskoj tekmi da osjeti atmosferu da se računa na njega ( mislim na selektore U-19, U-21 ) ništa više
Eldin Hadžić,koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Valencia Mestalli vratio se je u Hercules i igrati će najvjerovatnije za prvu momčad ovog kluba.Hercules se takmiči u 2.ligi Španjolske i jedni su od glavnih favorita za ulazak u Primeru.
Eldin je putem svog twittera najavio da će uskoro dobiti španjolsko državljanstvo,jer je do sada imao sam BiH,a kako nismo u EU nije imao pravo nastupati za prvi sastav Herculesa.Trener ovog kluba,Juan Carlos Mandiá poručio je Eldinu da na njega računa u ovoj sezoni.
Eldin je putem svog twittera najavio da će uskoro dobiti španjolsko državljanstvo,jer je do sada imao sam BiH,a kako nismo u EU nije imao pravo nastupati za prvi sastav Herculesa.Trener ovog kluba,Juan Carlos Mandiá poručio je Eldinu da na njega računa u ovoj sezoni.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Cak je I 4ta liga njemacke jaca od nase, to je cinjenica. Jagodic jede **** kao niko cuj zvat ce ga sljedece kvalifikacije..prvo treba da nam propadnu ove pa ce se majmun onda sjetit... Kolasinac je sjedio na klupi zadnju tekmu prvog tima u kupu I realno je ocekivat da dobije pristojnu minutazu ove godine. Neko ko igra za schalke I neko ko igra za rad iz beograda ili u 2goj ligi rusije? Teskog li izbora
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mozes li mi nabaciti link da vidim njegov ucinak u Bundesligi?BIHfan je napisao/la:U Prvoj ligi Njemacke aka Bundesliga, koja je nula spram Premier League Bosnia.samo_lijevo je napisao/la:gruezi je napisao/la:I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
njegov ucinak je da se izborio da bude medju igracima koji konkurisu za minutazu u schalkeu, pazi, schalkeu ! ne gradini, kozari nego , trenutno, trecem najvecem njemackom klubu, a ima 19 godina.samo_lijevo je napisao/la: Mozes li mi nabaciti link da vidim njegov ucinak u Bundesligi?
porediti njega sa 25ogodisnjacima koji se nisu snasli u sloveniji, hrvatskoj je smijesno ali nema veze, ovdje je sve naopako, pa sto ne bi bilo i to.
Sent from my Commodore 64
Šta ste zapeli za Gnjatića? Momak je dobro igrao u Kozari, sada je dobar u Radu. U čemu je problem? Mislim da ga treba zvati jer se pokazao kao dobar.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
nista protiv gnjatica nego , ne bi smjeli ignorisati oigrace koji su u prvom timu velikih evropskih ekipa, to je to.Pauleta je napisao/la:Šta ste zapeli za Gnjatića? Momak je dobro igrao u Kozari, sada je dobar u Radu. U čemu je problem? Mislim da ga treba zvati jer se pokazao kao dobar.
Sent from my Commodore 64
Narano da treba pozvati Kolašinca, ali i još nekoliko mladića koji se ističu po Europi, ali netreba zato prozivati ovog momka koji bi nam danas-sutra mogao biti koristan.nihco je napisao/la:nista protiv gnjatica nego , ne bi smjeli ignorisati oigrace koji su u prvom timu velikih evropskih ekipa, to je to.Pauleta je napisao/la:Šta ste zapeli za Gnjatića? Momak je dobro igrao u Kozari, sada je dobar u Radu. U čemu je problem? Mislim da ga treba zvati jer se pokazao kao dobar.
Begović, Burić, Stanković
Nije problem oko Kolasinca, nego oko ovih anonimusa sto se pojave u novinama i onda pojedini skacu i dizu neku frku oko toga sto oni nisu dobili poziv. Pa normalno da nece dobit neki balavac iz Danske poziv (konkretno mislim na Kapidzica) koji nije nista bolji od domacih igraca koje nasi selektori poznaju.
Ili Sudic koji je dvije godine i vise bio povrijedjen i koji tek ove sezone pomalo igra za Malme, zaigra u nekoj prijateljskoj protiv Lazia i odma neki hoce da bude na spisku Susica ili cak u prvoj postavi. To nema veze s mozgom i s tim se treba prestat.
Ili Sudic koji je dvije godine i vise bio povrijedjen i koji tek ove sezone pomalo igra za Malme, zaigra u nekoj prijateljskoj protiv Lazia i odma neki hoce da bude na spisku Susica ili cak u prvoj postavi. To nema veze s mozgom i s tim se treba prestat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Proximic, Zglavkar i 23 gosta.