Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Nema šta momci su zaslužili poziv, pogotovo svojim igrama u Evropi.
ne samo igrama u europi nego i dosadasnjim tokom karijere. svraka, sesar, ne zna se iza koga su blistavije fudbalske sezone, a tek im je 23-24 godine.......
Sent from my Commodore 64
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E cuj svraka
SRETNO IVANE 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj svraka![]()
SRETNO IVANE

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ako bi gledali trenutnu formu onda je logicnije bilo reci e cuj SesarSarajlijc@ je napisao/la:E cuj svraka![]()
SRETNO IVANE

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa bolan cak i vi svraku kritikujete neki dan vam smijesno bilo sto je dobio poziv za Vels 
Ivanovo nije da postize golove

Ivanovo nije da postize golove

Ne opravdavam ja poziv Svraki,znam da nije kvalitet za repke,ali mi je beze i kad vidim da neko uzdize Sesara na nivo Messija a Svraku omalovazava..Tu su oni negdje,nije neka aman zaman razlika.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Treba oplest temu diskusije Svraka vs Sesar, pa se vi tamo Pitari vs Manijaci " obračunavajte " u razmijeni mišljenja.
Po mom mišljenju, poziv za kvalifikacijske utakmice ne zaslužuje niti jedan ako ćemo realno, trebalo im se pružiti prilika u prijateljskim i to je to. A Sušić samo na ovaj način popunjava ionako " oglođan " roster za ove dvije tekme kvalifikacija.
Po mom mišljenju, poziv za kvalifikacijske utakmice ne zaslužuje niti jedan ako ćemo realno, trebalo im se pružiti prilika u prijateljskim i to je to. A Sušić samo na ovaj način popunjava ionako " oglođan " roster za ove dvije tekme kvalifikacija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sesar ima 22, za koji dan 23. Uostalom igrao je i za U21, a Svraka nije!nihco je napisao/la:ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.
sesar je igrao u luka koper i lokomotiva zagreb i nije se uspio nametnuti. godiste 89.Sarajlijc@ je napisao/la:Sesar ima 22, za koji dan 23. Uostalom igrao je i za U21, a Svraka nije!nihco je napisao/la:ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.
Svraka ima vise staza u kafani nego Pape u reprezentaciji.aleksandar_veliki je napisao/la:Da, ali recimo Svraka se nije pokusavao nametnuti u prosjecnim ekipama susjednih drzava. Zar ne? A, Sesar jeste. I da, drago mi je sto su dobili pozive jer ih zasluzujuSarajlijc@ je napisao/la:Sesar ima 22, za koji dan 23. Uostalom igrao je i za U21, a Svraka nije!nihco je napisao/la:ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Šta dižete tog Sesara, kao da bi njega Mamić pustio iz Lokomotive da išta vrijedi.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
ne sumnjam da zasluzuju, mozda i jos koji igrac zelje ili sarajeva ali reprezentacija ne zaluzuje plasman s takvom politikom, sigurno.aleksandar_veliki je napisao/la:[
Da, ali recimo Svraka se nije pokusavao nametnuti u prosjecnim ekipama susjednih drzava. Zar ne? A, Sesar jeste. I da, drago mi je sto su dobili pozive jer ih zasluzuju
Ma pustite se te priče, oni su tu, htjeli mi to ili ne. Ja sam iskazao kao i svi vi svoje mišljenje, a ono će biti na kraju kako je Pape htio.
Ja bih iskreno volio da i Sesar bude zamjena Medunjanina, da ga nikada više ne mora zovnuti, da se poziv Svrake isplati, al to je daleko od realnosti. Nadam se da će opravdati svoje pozive i da ćemo se veseliti njihovim dobrim igrama, volio bih da sam ih podcijenio, više nego i Pitari i Manijaci zajedno.
Ja bih iskreno volio da i Sesar bude zamjena Medunjanina, da ga nikada više ne mora zovnuti, da se poziv Svrake isplati, al to je daleko od realnosti. Nadam se da će opravdati svoje pozive i da ćemo se veseliti njihovim dobrim igrama, volio bih da sam ih podcijenio, više nego i Pitari i Manijaci zajedno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vrijedi on sigurno necega no ne toliko kosto to @sarajlic hoce da dokaze. Naravno da ce se uvjek "svoj" gurati al da budem iskren vise se pitara dizu za Sesara nego Manijaka za Svraku u smilu "ko je bolji". A ako cemo gledati statisciski Sesar Muameru nije ni do koljena.limenka je napisao/la:Šta dižete tog Sesara, kao da bi njega Mamić pustio iz Lokomotive da išta vrijedi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta tek onda reci za Belosevica koji je dao 3 gola a covjek lijevi bek.Hocemo li i njega zvati da igra lijevog beka,svakako nam fali ta pozicija?(i da hocemo ne mozemo nema nase drzavljanstvoaleksandar_veliki je napisao/la:Da za kafanu, ali i kao takav je najbolji strijelac medju veznjacima u Premijer ligi, iako ne igra striktno iza dva spica. Zamisli da nema staza u kafani. Svaki gazda svog konja hvali, no nekad idete iz krajnosti u krajnost. Recimo, zbog cega je Sesar zasluzio poziv, a Svraka nije.

Drago mi je kad dobije igrac iz nase lige poziv u repku.Tu su oni negdje s kvalitetom,ima boljih igraca na desetine u inostranstvu a nisu dobili poziv.Recimo,po meni prije njih dvojice poziv u repku su zasluzili Torlak i Said al' eto.
@nihcudin comodorenihco je napisao/la:ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.

Dovoljno je pogledati tvoj nick i komedija pocinje.
Vazda kuka,zulja mu pozadi,sprijeda.Ko onaj mrgud iz strumfova.
I navede ove jedne te iste,k'o da su drito iz Reala i Barcelone a ne da penziju docekuju u fakat prosjecnim klubovima i ligama gdje ni Evropu ne mogu obezbjediti.
Ohani @nihcudine vise,ohani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja se ne sjecam kad je neki mediji spomenuo Cocalica i Zukanovica da su zivi, a ne o njihovim igrama i zaslugama za poziv! Ko to od vas gleda Izrelsku ligu i prati te timove, mi jedino sta cujemo iz izraela jeste rat, kako zele da napdnu Iran i politika. Isto tako Zukanovic i Belgijska liga, ko prati, sta znate sem Anderlehta, Genka ?
Za razliku od njih mi gledamo Svraku i Sesara u PL BiH lige koja je takva kakva jeste, i nastupa istih igraca u evropi, u evropi Svraka nesto losiji ove godine za razliku od Sesara ali i to je nesto. Znam sigurno vise o njima nego o ovim "famoznim" igracinama iz prosjecnih liga.
Za razliku od njih mi gledamo Svraku i Sesara u PL BiH lige koja je takva kakva jeste, i nastupa istih igraca u evropi, u evropi Svraka nesto losiji ove godine za razliku od Sesara ali i to je nesto. Znam sigurno vise o njima nego o ovim "famoznim" igracinama iz prosjecnih liga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Treba zvati igrace iz premier lige i samim time dizati joj rejting ali i davati motiv igracima da vide da dobrim igrama mogu igrati u drzavnoj selekciji.Samim time jacamo ligu,stavljamo igrace u izlog i obezbjedjujemo finu zaradu klubovima.
Znam da Torlak nije sad perfektan stoper al' recimo u ovoj situaciji mogao ga je Pape pozvati,kad su prolazili Mikelini,Mravci i ostali moze vala i Torlak.Uvijek konstantan,jedan od najboljih igraca lige zadnjih 4-5 godina.Said sa vise truda i rada moze biti jedno od potencijalnih iznenadjenja i Papetov joker sa klupe u ovim kvalifikacijama.
Znam da Torlak nije sad perfektan stoper al' recimo u ovoj situaciji mogao ga je Pape pozvati,kad su prolazili Mikelini,Mravci i ostali moze vala i Torlak.Uvijek konstantan,jedan od najboljih igraca lige zadnjih 4-5 godina.Said sa vise truda i rada moze biti jedno od potencijalnih iznenadjenja i Papetov joker sa klupe u ovim kvalifikacijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.