Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Ibizevic
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Ibizevic » 22 avg 2012, 14:29

Nema šta momci su zaslužili poziv, pogotovo svojim igrama u Evropi.

nihco

Post Postao/la nihco » 22 avg 2012, 14:34

ne samo igrama u europi nego i dosadasnjim tokom karijere. svraka, sesar, ne zna se iza koga su blistavije fudbalske sezone, a tek im je 23-24 godine.......
Sent from my Commodore 64

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2012, 14:35

E cuj svraka :lol: :lol: SRETNO IVANE 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 avg 2012, 14:44

Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj svraka :lol: :lol: SRETNO IVANE 8-)
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2012, 14:46

Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj svraka :lol: :lol: SRETNO IVANE 8-)
Ako bi gledali trenutnu formu onda je logicnije bilo reci e cuj Sesar ;) Svraka je u 3 kola PL postigao 3 gola,i fakticki donio Zelji 6 bodova.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2012, 14:47

Pa bolan cak i vi svraku kritikujete neki dan vam smijesno bilo sto je dobio poziv za Vels :roll:

Ivanovo nije da postize golove ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2012, 14:51

Ne opravdavam ja poziv Svraki,znam da nije kvalitet za repke,ali mi je beze i kad vidim da neko uzdize Sesara na nivo Messija a Svraku omalovazava..Tu su oni negdje,nije neka aman zaman razlika.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2012, 14:54

Treba oplest temu diskusije Svraka vs Sesar, pa se vi tamo Pitari vs Manijaci " obračunavajte " u razmijeni mišljenja.
Po mom mišljenju, poziv za kvalifikacijske utakmice ne zaslužuje niti jedan ako ćemo realno, trebalo im se pružiti prilika u prijateljskim i to je to. A Sušić samo na ovaj način popunjava ionako " oglođan " roster za ove dvije tekme kvalifikacija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nihco

Post Postao/la nihco » 22 avg 2012, 14:57

ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2012, 14:59

nihco je napisao/la:ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.
Sesar ima 22, za koji dan 23. Uostalom igrao je i za U21, a Svraka nije!

nihco

Post Postao/la nihco » 22 avg 2012, 15:04

Sarajlijc@ je napisao/la:
nihco je napisao/la:ovo je dno dna , igraci poput zukanovica i cocalica, defanzivni vezni i stoperi, u pristojnim ligama i klubovima , nemaju mjesta u reprezentaciji. anonimusi koji se nisu uspjeli nametnuti u slovenackom, hrvatskom prosjeku, koji s 24 godine igraju u najgoroj europskoj ligi, standardni su reprezentativci. banditizam i baliluk.
sesar je igrao u luka koper i lokomotiva zagreb i nije se uspio nametnuti. godiste 89.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 22 avg 2012, 15:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Da, ali recimo Svraka se nije pokusavao nametnuti u prosjecnim ekipama susjednih drzava. Zar ne? A, Sesar jeste. I da, drago mi je sto su dobili pozive jer ih zasluzuju
Svraka ima vise staza u kafani nego Pape u reprezentaciji. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 22 avg 2012, 15:06

Šta dižete tog Sesara, kao da bi njega Mamić pustio iz Lokomotive da išta vrijedi.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

nihco

Post Postao/la nihco » 22 avg 2012, 15:07

aleksandar_veliki je napisao/la:[

Da, ali recimo Svraka se nije pokusavao nametnuti u prosjecnim ekipama susjednih drzava. Zar ne? A, Sesar jeste. I da, drago mi je sto su dobili pozive jer ih zasluzuju
ne sumnjam da zasluzuju, mozda i jos koji igrac zelje ili sarajeva ali reprezentacija ne zaluzuje plasman s takvom politikom, sigurno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2012, 15:08

Ma pustite se te priče, oni su tu, htjeli mi to ili ne. Ja sam iskazao kao i svi vi svoje mišljenje, a ono će biti na kraju kako je Pape htio.
Ja bih iskreno volio da i Sesar bude zamjena Medunjanina, da ga nikada više ne mora zovnuti, da se poziv Svrake isplati, al to je daleko od realnosti. Nadam se da će opravdati svoje pozive i da ćemo se veseliti njihovim dobrim igrama, volio bih da sam ih podcijenio, više nego i Pitari i Manijaci zajedno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 avg 2012, 15:09

limenka je napisao/la:Šta dižete tog Sesara, kao da bi njega Mamić pustio iz Lokomotive da išta vrijedi.
Vrijedi on sigurno necega no ne toliko kosto to @sarajlic hoce da dokaze. Naravno da ce se uvjek "svoj" gurati al da budem iskren vise se pitara dizu za Sesara nego Manijaka za Svraku u smilu "ko je bolji". A ako cemo gledati statisciski Sesar Muameru nije ni do koljena.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 22 avg 2012, 15:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Da za kafanu, ali i kao takav je najbolji strijelac medju veznjacima u Premijer ligi, iako ne igra striktno iza dva spica. Zamisli da nema staza u kafani. Svaki gazda svog konja hvali, no nekad idete iz krajnosti u krajnost. Recimo, zbog cega je Sesar zasluzio poziv, a Svraka nije.
Sta tek onda reci za Belosevica koji je dao 3 gola a covjek lijevi bek.Hocemo li i njega zvati da igra lijevog beka,svakako nam fali ta pozicija?(i da hocemo ne mozemo nema nase drzavljanstvo :mrgreen: )

Drago mi je kad dobije igrac iz nase lige poziv u repku.Tu su oni negdje s kvalitetom,ima boljih igraca na desetine u inostranstvu a nisu dobili poziv.Recimo,po meni prije njih dvojice poziv u repku su zasluzili Torlak i Said al' eto.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2012, 15:16

@nihcudin comodore :lol:
Dovoljno je pogledati tvoj nick i komedija pocinje.
Vazda kuka,zulja mu pozadi,sprijeda.Ko onaj mrgud iz strumfova.
I navede ove jedne te iste,k'o da su drito iz Reala i Barcelone a ne da penziju docekuju u fakat prosjecnim klubovima i ligama gdje ni Evropu ne mogu obezbjediti.
Ohani @nihcudine vise,ohani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2012, 15:25

Ja se ne sjecam kad je neki mediji spomenuo Cocalica i Zukanovica da su zivi, a ne o njihovim igrama i zaslugama za poziv! Ko to od vas gleda Izrelsku ligu i prati te timove, mi jedino sta cujemo iz izraela jeste rat, kako zele da napdnu Iran i politika. Isto tako Zukanovic i Belgijska liga, ko prati, sta znate sem Anderlehta, Genka ?

Za razliku od njih mi gledamo Svraku i Sesara u PL BiH lige koja je takva kakva jeste, i nastupa istih igraca u evropi, u evropi Svraka nesto losiji ove godine za razliku od Sesara ali i to je nesto. Znam sigurno vise o njima nego o ovim "famoznim" igracinama iz prosjecnih liga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 22 avg 2012, 15:31

Treba zvati igrace iz premier lige i samim time dizati joj rejting ali i davati motiv igracima da vide da dobrim igrama mogu igrati u drzavnoj selekciji.Samim time jacamo ligu,stavljamo igrace u izlog i obezbjedjujemo finu zaradu klubovima.

Znam da Torlak nije sad perfektan stoper al' recimo u ovoj situaciji mogao ga je Pape pozvati,kad su prolazili Mikelini,Mravci i ostali moze vala i Torlak.Uvijek konstantan,jedan od najboljih igraca lige zadnjih 4-5 godina.Said sa vise truda i rada moze biti jedno od potencijalnih iznenadjenja i Papetov joker sa klupe u ovim kvalifikacijama.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.