Hvala unaprijed!!
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Pomozite ljudi. Hitno mi je potreban corel x4.. Gdje da skinem!? Samo da me ne zezaju kodovi, laik sam za te stvari
...
Hvala unaprijed!!
Hvala unaprijed!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?
Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me! 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma nista,klanjaj na preskak..razumice onaj odozgo..likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Uči ti jaraniko... mnogostruko je korisnije (ako nema džamija u blizini da se čuje ezan)likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne treba meni ,treba mi ocuramiral je napisao/la:Uči ti jaraniko... mnogostruko je korisnije (ako nema džamija u blizini da se čuje ezan)likma23 je napisao/la:Kako da na dvd-u poredam file-ove nak kak ja hocu?Imam ezane i oni su rastkani na dvd-u, to jest npr. sabahski je na track01, aksamski na track 10 (ima osim ezana i neki salavati) i sad bi htio da ih poredam onako kako idu, da sabahski bude pod br. 1; podveski br.2... Please help me!
Nemam ja glasa za to, kad bi ja ucio niko onda ne bi dosao u dzamiju, gori sam od Combeta
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet
, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju??likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Moze biti, isao na windows media player, i ono rip file i tako sam prepacio na komp. i sad nece da ih otvoriMelo15 je napisao/la:Da nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju??likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
imas pplikma23 je napisao/la:Moze biti, isao na windows media player, i ono rip file i tako sam prepacio na komp. i sad nece da ih otvoriMelo15 je napisao/la:Da nisi samo shortcut prebacio pa ne moze da nadje lokaciju??likma23 je napisao/la:Zna li iko da mi pomogne? Bio sam ripovo audi file-ove sa dvd, ali ne mogu da ih pokrenim pise samo file is corruptet, dok sa dvd mogu pikrenuti, ali ove ripovane ne mogu
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
youtube downloader :S :SPuma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
A dobar ti je i Freemake Video DownloaderPuma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
http://www.youtube-mp3.org/" onclick="window.open(this.href);return false;Puma je napisao/la:Koji program je najbolji za konvertovanje youtube klipova u mp3 ?
ja koristim ovo. ide jako brzo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- Invincibles
- Kontakt:
Ljudi imam problem.-..
Komp mi je poceo jako stekat i sve sto ide uz to,i sad hocu da oborim sistem...I sve uredu imam CD preko kojeg sam i prosli put instalirao,al' problem je sto kad mi "ocita" cd izbaci neke komande mux,lend,delay=off i jos par njih...Isti slucaj mi je bio i prosli put i ne znam sta sam "cackao" i sta mi je neko rekao da uradim,kad bi me ko zakl'o...

Komp mi je poceo jako stekat i sve sto ide uz to,i sad hocu da oborim sistem...I sve uredu imam CD preko kojeg sam i prosli put instalirao,al' problem je sto kad mi "ocita" cd izbaci neke komande mux,lend,delay=off i jos par njih...Isti slucaj mi je bio i prosli put i ne znam sta sam "cackao" i sta mi je neko rekao da uradim,kad bi me ko zakl'o...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Invincibles
- Kontakt:
ma brate preko cd,windows XP...ono stavio da ga bootam sa cd-a...a evo sad sam ukucao ova sranja sto mi izbaci,i sjetio sam se da sam prosli put nesto ukucaavao winnt,i386...neo je napisao/la:Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]
edit: ZNAM ja instalirat,al' fazon je sto kod mene i ne dodje to procesa instalacije...(Procesa kojeg ja znam)
Stavis cd, restartujes comp i automatski se bootuje. Ukoliko se ne bootuje u biosu (F2) ili pomocu boot opcije (F8) izaberes da pokrene instalaciju sa CD-a.
kada se to zavrsii, pratis ovaj video i to je to.
ne znam sta ukucajes, digao sam veliki broj sistema, sto XP, vista, w7, i nikada mi nije trazilo nista da kucam, nitisa mimao priliku.
Moguce je da je do CD-a...ukoliko zelis da ti dam link za torrent XP gdje ga samo trebas skinuti i snimiti na CD i onda pratiti video za instalaciju.
EDIT: ono sto ti mogu jos preporuciti da bi "doslo do instalacije" je podesavnaje boot opcije
vise o tome [youtube][/youtube]
kada se to zavrsii, pratis ovaj video i to je to.
ne znam sta ukucajes, digao sam veliki broj sistema, sto XP, vista, w7, i nikada mi nije trazilo nista da kucam, nitisa mimao priliku.
Moguce je da je do CD-a...ukoliko zelis da ti dam link za torrent XP gdje ga samo trebas skinuti i snimiti na CD i onda pratiti video za instalaciju.
EDIT: ono sto ti mogu jos preporuciti da bi "doslo do instalacije" je podesavnaje boot opcije
vise o tome [youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Invincibles
- Kontakt:
Brate preko ovog cda sam i prosli put instalirao,i isto ovako nesto na pocetku je sralo...
Nije uopce problem da on ne krene ocitavat,sve ja to zamijenim kako treba u biosu,stavim prvo na cd i to...U boot menu udjem i kliknem gdje sam ubacio cd...
i on krene njega ucitavat i umjesto loadanja sa cda on meni da neke komande,nesto crni ekran se pojavi,bijela slova,i sad dole ponudjeno...ovo gore sto sam pisao MUX,DELAY=OFF,LEND ON tako nesto...
Nije uopce problem da on ne krene ocitavat,sve ja to zamijenim kako treba u biosu,stavim prvo na cd i to...U boot menu udjem i kliknem gdje sam ubacio cd...
i on krene njega ucitavat i umjesto loadanja sa cda on meni da neke komande,nesto crni ekran se pojavi,bijela slova,i sad dole ponudjeno...ovo gore sto sam pisao MUX,DELAY=OFF,LEND ON tako nesto...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?
- Zenichanin
- Kontakt:
u KonzumuDonnie Darko je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are