Komp mi je poceo jako stekat i sve sto ide uz to,i sad hocu da oborim sistem...I sve uredu imam CD preko kojeg sam i prosli put instalirao,al' problem je sto kad mi "ocita" cd izbaci neke komande mux,lend,delay=off i jos par njih...Isti slucaj mi je bio i prosli put i ne znam sta sam "cackao" i sta mi je neko rekao da uradim,kad bi me ko zakl'o...
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- Invincibles
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ljudi imam problem.-..
Komp mi je poceo jako stekat i sve sto ide uz to,i sad hocu da oborim sistem...I sve uredu imam CD preko kojeg sam i prosli put instalirao,al' problem je sto kad mi "ocita" cd izbaci neke komande mux,lend,delay=off i jos par njih...Isti slucaj mi je bio i prosli put i ne znam sta sam "cackao" i sta mi je neko rekao da uradim,kad bi me ko zakl'o...

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Invincibles
- Kontakt:
ma brate preko cd,windows XP...ono stavio da ga bootam sa cd-a...a evo sad sam ukucao ova sranja sto mi izbaci,i sjetio sam se da sam prosli put nesto ukucaavao winnt,i386...neo je napisao/la:Na koji nacin instaliras sistem i koji ? Evo ti primjer kako instalirati XP
[youtube][/youtube]
edit: ZNAM ja instalirat,al' fazon je sto kod mene i ne dodje to procesa instalacije...(Procesa kojeg ja znam)
Stavis cd, restartujes comp i automatski se bootuje. Ukoliko se ne bootuje u biosu (F2) ili pomocu boot opcije (F8) izaberes da pokrene instalaciju sa CD-a.
kada se to zavrsii, pratis ovaj video i to je to.
ne znam sta ukucajes, digao sam veliki broj sistema, sto XP, vista, w7, i nikada mi nije trazilo nista da kucam, nitisa mimao priliku.
Moguce je da je do CD-a...ukoliko zelis da ti dam link za torrent XP gdje ga samo trebas skinuti i snimiti na CD i onda pratiti video za instalaciju.
EDIT: ono sto ti mogu jos preporuciti da bi "doslo do instalacije" je podesavnaje boot opcije
vise o tome [youtube][/youtube]
kada se to zavrsii, pratis ovaj video i to je to.
ne znam sta ukucajes, digao sam veliki broj sistema, sto XP, vista, w7, i nikada mi nije trazilo nista da kucam, nitisa mimao priliku.
Moguce je da je do CD-a...ukoliko zelis da ti dam link za torrent XP gdje ga samo trebas skinuti i snimiti na CD i onda pratiti video za instalaciju.
EDIT: ono sto ti mogu jos preporuciti da bi "doslo do instalacije" je podesavnaje boot opcije
vise o tome [youtube][/youtube]
- Invincibles
- Kontakt:
Brate preko ovog cda sam i prosli put instalirao,i isto ovako nesto na pocetku je sralo...
Nije uopce problem da on ne krene ocitavat,sve ja to zamijenim kako treba u biosu,stavim prvo na cd i to...U boot menu udjem i kliknem gdje sam ubacio cd...
i on krene njega ucitavat i umjesto loadanja sa cda on meni da neke komande,nesto crni ekran se pojavi,bijela slova,i sad dole ponudjeno...ovo gore sto sam pisao MUX,DELAY=OFF,LEND ON tako nesto...
Nije uopce problem da on ne krene ocitavat,sve ja to zamijenim kako treba u biosu,stavim prvo na cd i to...U boot menu udjem i kliknem gdje sam ubacio cd...
i on krene njega ucitavat i umjesto loadanja sa cda on meni da neke komande,nesto crni ekran se pojavi,bijela slova,i sad dole ponudjeno...ovo gore sto sam pisao MUX,DELAY=OFF,LEND ON tako nesto...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?
- Zenichanin
- Kontakt:
u KonzumuDonnie Darko je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vidi na piku da ne prodaje ko iz zenice, imas sa strane da oznacis odredjena mjestaDonnie Darko je napisao/la:Gdje u Zenici ima kupiti polovnih racunara?
http://www.obr-hardware.com/2012/08/amd ... t-amd.html
holy crap, ako je ovo istina, nagrabusili smo
- raul-zakon
- Kontakt:
CT core i5 Superb Gamer
IntelR CoreT i5-3570 Processor
GIGABYTE MB GA-Z77-DS3H
Kingston HX DDRIII 4GB 1600 x 2
GIGABYTE VGA GV-N560OC-1GI 1.0
WD HDD 1TB 64MB SATA3
LG ODD DVD-RW Drive Bl AKCIJA
GIGABYTE MOUSE M6900 USB
GIGABYTE KEYBOARD FORCE K3
GIGABYTE CHASSIS LUXO X10
GIGABYTE PSU SUPERB E620
GIGABYTE MOUSE PAD GP-MP8000
Ljudi, valja li ovo išta?
GIGABYTE MB GA-Z77-DS3H
WD HDD 1TB 64MB SATA3
GIGABYTE MOUSE M6900 USB
GIGABYTE PSU SUPERB E620
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
@raul - zakon / sve dobro izgleda (posebno procesor) samo što nisam nešto upoznat s grafičkom moram priznat. Koliko para?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- raul-zakon
- Kontakt:
Kaže 2000, ali cijena može ići dolje...Toxicity je napisao/la:@raul - zakon / sve dobro izgleda (posebno procesor) samo što nisam nešto upoznat s grafičkom moram priznat. Koliko para?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Invincibles
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
moze li mi neko, molim vas, napisati koji su najbolji wireless routeri, tj koja marka je najbolja ?
ili, ako vam je lakse, da mi kazete koji je najbolji router od ovih sto ovaj lik prodaje ?
http://www.****/profil/harisdizdarevic/" onclick="window.open(this.href);return false;
ili, ako vam je lakse, da mi kazete koji je najbolji router od ovih sto ovaj lik prodaje ?
http://www.****/profil/harisdizdarevic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://www.****/artikal/3820668/netge ... ter-ruter/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovakav ja imam, pravo dobar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
je li graficka gtx 560 sa "Ti" sufiksom ili bez? pitaj garaul-zakon je napisao/la:CT core i5 Superb Gamer
GIGABYTE MB GA-Z77-DS3H
WD HDD 1TB 64MB SATA3
GIGABYTE MOUSE M6900 USB
GIGABYTE PSU SUPERB E620
ne znam kakva je netgear, nisam s njom najbolje upoznat, ali idi svakako na tp-linkPapastathopoulos je napisao/la:moze li mi neko, molim vas, napisati koji su najbolji wireless routeri, tj koja marka je najbolja ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jbg jarane, vidis u opisu da mu nije sve uredu s antenomanonimni je napisao/la:http://www.****/artikal/3820668/netge ... ter-ruter/
ok, vidicu... hvalaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam kakva je netgear, nisam s njom najbolje upoznat, ali idi svakako na tp-linkPapastathopoulos je napisao/la:moze li mi neko, molim vas, napisati koji su najbolji wireless routeri, tj koja marka je najbolja ?
nisam čit'o opisPapastathopoulos je napisao/la:jbg jarane, vidis u opisu da mu nije sve uredu s antenomanonimni je napisao/la:http://www.****/artikal/3820668/netge ... ter-ruter/
ovakav ja imam, pravo dobar![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pitanje je zasto tebi treba router ? Nije sve u cijeni 
Evo, imam router od 35KM i cim se nakace 3 uredjaja bezicno poludi i zaglupi....
Evo, imam router od 35KM i cim se nakace 3 uredjaja bezicno poludi i zaglupi....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
treba mi ruter da se mogu kuci kacit na netneo je napisao/la:Pitanje je zasto tebi treba router ? Nije sve u cijeni
E onda ti treba nesto ovako:
Cijena je 40-45KM!
Kod: Označi sve
http://hardwarebase.net/recenzije/3728/tp-link-tl-wr340gd"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.