Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 17:48

Monolog je napisao/la:Što bi išao na posudbu, kad je već u ova prva 3 meča pokazao znake života? Čovjek će sigurno biti jedna od glavnih uzdanica "novog" Chelsea, a to što je nama Džeko draži, to već nema nikakve veze sa fudbalom i objektivnim posmatranjem istog.
Za tolike pare mora da ''puca''od zivota i snage,a ne da pokazuje znake zivota.Zamisli Ronalda da nakon tolikih para''daje znaka zivota''.Na magarcu bi ga svezanog u Portugal potjerali.Kaka ima srecu,sto je bara pred njim na putu za Brazil a magarci i nisu neki plivaci :mrgreen:
Iako Ruski-ci-fut ima para,opet ne voli da mu te pare ''leze ili propadaju''bez profita vec duze vrijeme.
Sto se Dzeke tice kako Magath rece,Edin je kao atomska bomba,e sad zavisi ko je koristi i da li je zna koristi.Aludirajuci na trenere i taktiku u vezi njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2012, 17:55

Monolog je napisao/la:Što bi išao na posudbu, kad je već u ova prva 3 meča pokazao znake života? Čovjek će sigurno biti jedna od glavnih uzdanica "novog" Chelsea, a to što je nama Džeko draži, to već nema nikakve veze sa fudbalom i objektivnim posmatranjem istog.
Nece on na posudbu, ali nikad nece bit igrac kao prije. Ne mozes ti bit van forme dvije godine. Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2012, 18:00

Ma dobro, s obzirom da je Džeko plaćen samo 30 miliona funti, onda njegovo gađanje devetog reda tribina, nemogućnost hvatanja šprintova i slične stvari mogu tolerisati. Magath ga je znao koristiti, al' Mancini ima titulu prvaka Engleske. Dakle, zna koristiti ostale igrače. ;)
Cartman je napisao/la:Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 18:04

Monolog je napisao/la:Ma dobro, s obzirom da je Džeko plaćen samo 30 miliona funti, onda njegovo gađanje devetog reda tribina, nemogućnost hvatanja šprintova i slične stvari mogu tolerisati. Magath ga je znao koristiti, al' Mancini ima titulu prvaka Engleske. Dakle, zna koristiti ostale igrače. ;)
Cartman je napisao/la:Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu. 8-)
Jest ali Magath je imao vecinom pjesadiju,a Mancini atomskih k'o i Sjeverna Koreja. :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2012, 18:07

Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 18:12

Monolog je napisao/la:Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu. :mrgreen:
Konacni broj ''zrtava'' nije u velikoj razlici,tako da je to u biti blizu.
U gradjanskom se koristilo prsa u prsa,dok u nuklearnom samo dugme,i to znaju zayebati na kraju :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2012, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2012, 18:14

Monolog je napisao/la:
U koliko ces? 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2012, 18:17

Cartman je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
U koliko ces? 8-)
Ako ti dobiješ, banovaću harishp-a. Ako ja dobijem, banovaću tebe. :lol: MoRe? :lol: Haris ispade kolateralna šteta, al' poznavajući tebe, ti ćeš ovu opkladu prihvatiti. :P Ne možeš ti protiv svoje prirode. :mrgreen:
harishp je napisao/la:U gradjanskom se koristilo prsa u prsa,dok u nuklearnom samo dugme,i to znaju zayebati na kraju
Evolucija, moj prijatelju. Evolucija.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 avg 2012, 18:24

Cartmane da Bog da dobio opkladu. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2012, 18:24

Monolog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Monolog je napisao/la: I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu. 8-)
U koliko ces? 8-)
Ako ti dobiješ, banovaću harishp-a. Ako ja dobijem, banovaću tebe. :lol: MoRe? :lol: Haris ispade kolateralna šteta, al' poznavajući tebe, ti ćeš ovu opkladu prihvatiti. :P Ne možeš ti protiv svoje prirode. :mrgreen:
All in. :lol:

Zezam se, nemoj mi Hareta, uzmi Mandraxa. :D
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 dec 2012, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2012, 18:29

Monolog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
U koliko ces? 8-)
harishp je napisao/la:U gradjanskom se koristilo prsa u prsa,dok u nuklearnom samo dugme,i to znaju zayebati na kraju
Evolucija, moj prijatelju. Evolucija.[/quote]
Jedno je htijeti a drugo moci,rado bi ti to i bez opklade.
Zato adminu ne pada na pamet da prckas oko dugmeta.ubi i sebe i druge :mrgreen:
@curtmo kontao da nesto zaradi,a od ovog vise belaja moze imati,jos i na kraju da mu dosadno bude 8-)
@Curtmo samo pare ulozi,ja cu ti pomoci ako treba,totalno laka para,pa i Jelavic ce vise zabiti od ovog :mrgreen: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 23 avg 2012, 18:31

Monolog je napisao/la:Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu. :mrgreen:
ako je proslosezonska premier liga bila ATOMSKA bomba ja sam ronaldinjo....nikad,aali nikad u zadnjih 5-6 sezonma nije bila slabija....indisponirani man utd sa podmlađenom ekipom,celzi katastrofa, liverpul :D ko i uvijek....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 avg 2012, 18:39

JOHNNYJUVE je napisao/la:
ako je proslosezonska premier liga bila ATOMSKA bomba ja sam ronaldinjo....nikad,aali nikad u zadnjih 5-6 sezonma nije bila slabija....indisponirani man utd sa podmlađenom ekipom,celzi katastrofa, liverpul :D ko i uvijek....
Ma ja sad ispade da je i Norvič mogo komotno uzeti titulu, i na taj način umanjuje Cityjev i Mančinijev uspjeh koji je nedavno podigao 12-ti trofej u menadzerskoj karijeri dugoj desetak godina...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 23 avg 2012, 18:53

muXmania je napisao/la:
Ma ja sad ispade da je i Norvič mogo komotno uzeti titulu, i na taj način umanjuje Cityjev i Mančinijev uspjeh koji je nedavno podigao 12-ti trofej u menadzerskoj karijeri dugoj desetak godina...
onu sa sezonama ranije! a ne je li norwich mogao ili nije, stani i pogledaj relno imao je DREAM TEAM imao je nikad slabije protivnike celzi manutd arsenal liverpool , i opet je to uradio ZAHVALJUJUCI DZEKI i agueru u zadnjim SEKUNDAMA...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 24 avg 2012, 00:46

onu sa sezonama ranije! a ne je li norwich mogao ili nije, stani i pogledaj relno imao je DREAM TEAM imao je nikad slabije protivnike celzi manutd arsenal liverpool , i opet je to uradio ZAHVALJUJUCI DZEKI i agueru u zadnjim SEKUNDAMA...

otkud pa nikad slabiji Chelsea, a ljudi sruslili najekipu svih vremena i uzeli LP... :idea: :idea: :idea:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2012, 00:57

LarryDavid je napisao/la:

otkud pa nikad slabiji Chelsea, a ljudi sruslili najekipu svih vremena i uzeli LP... :idea: :idea: :idea:
Ni dan danas im nije jasno,kako im je to uspjelo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 24 avg 2012, 02:08

Hajdeeeeee

slika :mrgreen: On je stvoren za Juve.

MrBlackHoleMoon
Kontakt:

Post Postao/la MrBlackHoleMoon » 24 avg 2012, 02:11

Ma sumnjam da će igdje, sigurno ne prije januara

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2012, 02:23

Imame neki zafrkan osjecaj da e Edo izbaciti Aguera iz prvih 11. Sve sto vise razmisljam funkcionalan par Tevez - Dzeko razbija sve pred sobom.Jednostano Edin ima toliko rezerve u sebi samo da razbiju tu mentalnu barijeru za motivaciju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 24 avg 2012, 04:53

Dzeko znam da citas ovaj forum. Samo laganini, radi radi i jos vise radi. Kad si na terenu trci sto vise, guraj se, budi sebican ko tvoji suigraci. Puno srece...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.