I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu.Cartman je napisao/la:Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma dobro, s obzirom da je Džeko plaćen samo 30 miliona funti, onda njegovo gađanje devetog reda tribina, nemogućnost hvatanja šprintova i slične stvari mogu tolerisati. Magath ga je znao koristiti, al' Mancini ima titulu prvaka Engleske. Dakle, zna koristiti ostale igrače.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jest ali Magath je imao vecinom pjesadiju,a Mancini atomskih k'o i Sjeverna Koreja.Monolog je napisao/la:Ma dobro, s obzirom da je Džeko plaćen samo 30 miliona funti, onda njegovo gađanje devetog reda tribina, nemogućnost hvatanja šprintova i slične stvari mogu tolerisati. Magath ga je znao koristiti, al' Mancini ima titulu prvaka Engleske. Dakle, zna koristiti ostale igrače.![]()
I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu.Cartman je napisao/la:Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Konacni broj ''zrtava'' nije u velikoj razlici,tako da je to u biti blizu.Monolog je napisao/la:Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu.
U gradjanskom se koristilo prsa u prsa,dok u nuklearnom samo dugme,i to znaju zayebati na kraju
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2012, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U koliko ces?Monolog je napisao/la:I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu.Cartman je napisao/la:Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako ti dobiješ, banovaću harishp-a. Ako ja dobijem, banovaću tebe.Cartman je napisao/la:U koliko ces?Monolog je napisao/la:I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu.Cartman je napisao/la:Jednostavno je oslabio kao igrac i to je to. Nadam se da ce mnogo igrat za Chelsea.
Evolucija, moj prijatelju. Evolucija.harishp je napisao/la:U gradjanskom se koristilo prsa u prsa,dok u nuklearnom samo dugme,i to znaju zayebati na kraju
Cartmane da Bog da dobio opkladu. 
All in.Monolog je napisao/la:Ako ti dobiješ, banovaću harishp-a. Ako ja dobijem, banovaću tebe.Cartman je napisao/la:U koliko ces?Monolog je napisao/la: I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu.MoRe?
Haris ispade kolateralna šteta, al' poznavajući tebe, ti ćeš ovu opkladu prihvatiti.
Ne možeš ti protiv svoje prirode.
![]()
Zezam se, nemoj mi Hareta, uzmi Mandraxa.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 dec 2012, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ako ti dobiješ, banovaću harishp-a. Ako ja dobijem, banovaću tebe.Monolog je napisao/la:U koliko ces?Cartman je napisao/la:
I ja se nadam. Čak sam spreman i na opkladu. Torres zabija preko 20 golova u Premiershipu.
Evolucija, moj prijatelju. Evolucija.[/quote]harishp je napisao/la:U gradjanskom se koristilo prsa u prsa,dok u nuklearnom samo dugme,i to znaju zayebati na kraju
Jedno je htijeti a drugo moci,rado bi ti to i bez opklade.
Zato adminu ne pada na pamet da prckas oko dugmeta.ubi i sebe i druge
@curtmo kontao da nesto zaradi,a od ovog vise belaja moze imati,jos i na kraju da mu dosadno bude
@Curtmo samo pare ulozi,ja cu ti pomoci ako treba,totalno laka para,pa i Jelavic ce vise zabiti od ovog
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
ako je proslosezonska premier liga bila ATOMSKA bomba ja sam ronaldinjo....nikad,aali nikad u zadnjih 5-6 sezonma nije bila slabija....indisponirani man utd sa podmlađenom ekipom,celzi katastrofa, liverpulMonolog je napisao/la:Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
alex ! 10 !
alex ! 10 !
Ma ja sad ispade da je i Norvič mogo komotno uzeti titulu, i na taj način umanjuje Cityjev i Mančinijev uspjeh koji je nedavno podigao 12-ti trofej u menadzerskoj karijeri dugoj desetak godina...JOHNNYJUVE je napisao/la:ako je proslosezonska premier liga bila ATOMSKA bomba ja sam ronaldinjo....nikad,aali nikad u zadnjih 5-6 sezonma nije bila slabija....indisponirani man utd sa podmlađenom ekipom,celzi katastrofa, liverpulMonolog je napisao/la:Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu.ko i uvijek....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
onu sa sezonama ranije! a ne je li norwich mogao ili nije, stani i pogledaj relno imao je DREAM TEAM imao je nikad slabije protivnike celzi manutd arsenal liverpool , i opet je to uradio ZAHVALJUJUCI DZEKI i agueru u zadnjim SEKUNDAMA...muXmania je napisao/la:Ma ja sad ispade da je i Norvič mogo komotno uzeti titulu, i na taj način umanjuje Cityjev i Mančinijev uspjeh koji je nedavno podigao 12-ti trofej u menadzerskoj karijeri dugoj desetak godina...JOHNNYJUVE je napisao/la:ako je proslosezonska premier liga bila ATOMSKA bomba ja sam ronaldinjo....nikad,aali nikad u zadnjih 5-6 sezonma nije bila slabija....indisponirani man utd sa podmlađenom ekipom,celzi katastrofa, liverpulMonolog je napisao/la:Jes', al' Magath je ratovao u građanskom, a Mancini u nuklearnom ratu.ko i uvijek....
alex ! 10 !
alex ! 10 !
- LarryDavid
- Kontakt:
JOHNNYJUVE je napisao/la:
onu sa sezonama ranije! a ne je li norwich mogao ili nije, stani i pogledaj relno imao je DREAM TEAM imao je nikad slabije protivnike celzi manutd arsenal liverpool , i opet je to uradio ZAHVALJUJUCI DZEKI i agueru u zadnjim SEKUNDAMA...
otkud pa nikad slabiji Chelsea, a ljudi sruslili najekipu svih vremena i uzeli LP...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Ni dan danas im nije jasno,kako im je to uspjelo.LarryDavid je napisao/la:JOHNNYJUVE je napisao/la:
onu sa sezonama ranije! a ne je li norwich mogao ili nije, stani i pogledaj relno imao je DREAM TEAM imao je nikad slabije protivnike celzi manutd arsenal liverpool , i opet je to uradio ZAHVALJUJUCI DZEKI i agueru u zadnjim SEKUNDAMA...
otkud pa nikad slabiji Chelsea, a ljudi sruslili najekipu svih vremena i uzeli LP...![]()
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajdeeeeee
On je stvoren za Juve.
- MrBlackHoleMoon
- Kontakt:
Ma sumnjam da će igdje, sigurno ne prije januara
Imame neki zafrkan osjecaj da e Edo izbaciti Aguera iz prvih 11. Sve sto vise razmisljam funkcionalan par Tevez - Dzeko razbija sve pred sobom.Jednostano Edin ima toliko rezerve u sebi samo da razbiju tu mentalnu barijeru za motivaciju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dzeko znam da citas ovaj forum. Samo laganini, radi radi i jos vise radi. Kad si na terenu trci sto vise, guraj se, budi sebican ko tvoji suigraci. Puno srece...
- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
juve je spas njegove karijere... tim u kojem 11 igrača igra pod motivacijom, gdje trener iz svakog od njih izvlaci 100% , i gdje klub ima veliku tradiciju. U juveu ne bi imao tako jaku konkurenciju, ali bi morao da grize, a conte bi sigurno mu usadio u glavu taj mentalitet borca...
sto se tice proslosezonskog celzija
ne potcjenjujem ih al ono je ekipa koja je u LP igral sa velikom sadakom
s time ne umanjujem njihov uspjeh , ali ono se desava svakih 100 godina ....
ps. da izbaci aguera? :S ni u snu , taj ce i povrijeđen da igra
bas kao i tevez
sto se tice proslosezonskog celzija
ps. da izbaci aguera? :S ni u snu , taj ce i povrijeđen da igra
alex ! 10 !
alex ! 10 !
- Zenichanin
- Kontakt:
Kad vec citas Dzeki trebala bih mi koja marka,AzRimiRzA je napisao/la:Dzeko znam da citas ovaj forum. Samo laganini, radi radi i jos vise radi. Kad si na terenu trci sto vise, guraj se, budi sebican ko tvoji suigraci. Puno srece...
jbg plata kasni, vraticu kad mognem
i umal ne zaboravih napisat, AJD U JUVE,
IMAM ARENUSPORT DA NE MORAM UVIJEK LINKOVE GANJAT,
DA VIDIM KAKVU SI ZURKU NAPRAVIO.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Trenutno korisnika/ca: AgresivnaHercegovina, Beli98, Daduli, Edincapitano, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Kaunas, komax, LeCoq, RacioEmocionalan, signalidunapark, zenica159 i 93 gosta.