Moderator/ica: insider

Kolko para i gdje ?adis.p je napisao/la:Evo ih, danas se ponovio![]()
aaa 80KM u Franšiznom Centru ove moj jaran danas kupio.Snizenje veliko, inace su 120KM. Eto povećaj nekako budžet odvajaj od ustaToxicity je napisao/la:Hajde nek' netko nabaci par finih tena za lopte, da su negdje do 70 km po mogućnosti

evo ih, @ Bertrande, malo prelaze budžetanonimni je napisao/la:
Kakvi.anonimni je napisao/la:@ Donnie Darko
original ?
kad budes u srednjoj skoli i ti ces kose nosatineurofunk je napisao/la:Ja košulje ne podnosim, kad izađem u grad i vidim svaki lik je nosi i to bijelu meni se povraća
100KM na skenderiji, prva radnja lijevo kad izlazis iz sportlifea.. nadam se da si skonto išta xdIlPrincipe je napisao/la:
Kolko para i gdje ?
Bolje su od onih ljubičastih.neurofunk je napisao/la:Ja košulje ne podnosim, kad izađem u grad i vidim svaki lik je nosi i to bijelu meni se povraća
nosam ja kosu, sad je do leđaastra1922 je napisao/la:kad budes u srednjoj skoli i ti ces kose nosatineurofunk je napisao/la:Ja košulje ne podnosim, kad izađem u grad i vidim svaki lik je nosi i to bijelu meni se povraća
Jbg xdanonimni je napisao/la:Adise, ima jedan problem, on je iz Zenice![]()
ovakve sam viđao u Primasportu, čini mi se, pogledaj tamo
ma stari upravo otišao za Sarajevo, meni mrsko ba. Yebo patikeanonimni je napisao/la:al' tebi nije problem doći do Sarajeva, njemu očigledno jest
A što je toliki problemanonimni je napisao/la:al' tebi nije problem doći do Sarajeva, njemu očigledno jest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.