KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la braoolyo » 23 avg 2012, 12:15

Aman od koga brani Partizan? Ko ih to napada? Sta on to postize sa ovim, osim prica u slucaju uspjeha "Tako je, vidite da smo jaci od drzave!" ili neuspjeha "Jbg, ne mozemo kad su svi protiv nas"? 'Ajde da covjek kaze jednom ili dva puta, razumio bih, ali proslo pola mjeseca priprema, sezona pocinje tek za mjesec dana a on i Todoric se vec tri puta javili sa istom pricom, a to je tek pocetak!?
Njegov ugovor ne moze da se meri sa prethodnim vasim trenerom kojem je platu placao gospodin gradonacelnik.
To nije ono sto sam ja cuo. Koliki je njegov ugovor?
Nemoj mesati zabe i babe,znas ti zasto ovo prica.Za kompleksom nema razloga,jer ste u basketu smesan pojam.
Ne znam, stvarno ne znam koji je cilj ovih izjava. Sta, Vucic ce ovo procitati i automatski povuci sve pare iz Zvezde? Nema razloga za kompleksom, i ja sam to i vise puta napisao. Zato me svaki put on i Todoric izjave sa kompleksaskim izjavama. Dakle, nova sezona, prva pripremna utakmica, novi igraci, izjava poslije utakmice i covjek prica samo o Zvezdi. Ako nije kompleks, onda je velika kolicina mrznje.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 avg 2012, 13:18

Vujosevic je covek koji jedino moze u takvim uslovima da radi, zato nikad nista nije uradio van Srbije, a najverovatnije da nece. Modus operandi je sledeci: digne se tenzija, unapred se napravi alibi prica, onda se vrse pritisci i to je to. To ovde prolazi, u Evropi ne - zato je i taj disbalans izmedju njegovih rezultata.
Radi ilustracije, kad je vodio Zvezdu, isto tako je pljuvao po Partizanu, koji je tada bio najbolji tim Evrope. Prisao mu je 1 Predrad Sasa i rekao mu nesto tipa: "Daj Dule, ne treba ti to".
U Buducnosti je opet pricao tu pricu, protiv Zvezde i Partizana...
Nazalost, to u hard core navijackim krugovima prolazi, ali ne moze da zamaskira istinu. A pravi lakmus papir je Evropa. ;)

No, da neki "genijalci" to skapiraju, trebace im jos 20 godina. Bolje je verovati konspirativnim teorijama.

Neka, mladi su...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 23 avg 2012, 15:22

Daj bre, manite se tih vestackih projekata, zavrsice kao sto su i uvek zavrsavali...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 23 avg 2012, 16:56

To nije ono sto sam ja cuo. Koliki je njegov ugovor?
20k mesecno
Aman od koga brani Partizan? Ko ih to napada?
-Cilj nam je da u svim takmičenjima napadnemo prvo mesto : u Jadranskoj, Evrokupu, domaćoj Ligi i Kupu. I to uopšte ne krijemo. Kao što ne krijemo da ćemo napasti i sve druge faktore koji probaju da nas uvedu u neregularnosti. Više ćutanja nema. A to znači, ako hoće da muljaju sa sudijama, metaforički rečeno, hvatamo za vrat.

Nebojsa Covic ......Neko rece pritisak?

Ono juce se zore sarkazam.
To ovde prolazi, u Evropi ne - zato je i taj disbalans izmedju njegovih rezultata.
Jako su losi rezultati Vujosevica u Evropi,samo 2 F4,Kup Radivoja Koraca,i konstantan nastup u drugoj fazi zadnjih par godina.S' obzirom na "gigantski" budzet jako lose.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2012, 19:21

Da @magica u evropi treneri ko Vujošević ne prolaze... Zato Murinjo caruje, pa i SAF! Najviše mrzim kad počnu te priče o evropskim vrijednostima, manirima i nivou kulture....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 avg 2012, 20:15

ama ljudi,Partizan se ne takmiči u Evropi,prethodnih 11 godina na čelu sa Duletom smo se takmičili na bajnom afro kontinentu,odatle valjda i jasna konstatacija pojedinaca kako Dule u Evropi nije uradio ništa! ;)

Spominje se i taj famozni Bremer, jedno 30ti licitirani ovog leta. Videćemo u narednih par dana,evidentno da je onaj otkaz turneje doneo s druge strane da neke stvari se brže odvijaju i obavljaju,usudiću se pa reći da nam je taj otkaz dobro i došao. :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 avg 2012, 20:21

DANTES je napisao/la:Da @magica u evropi treneri ko Vujošević ne prolaze... Zato Murinjo caruje, pa i SAF! Najviše mrzim kad počnu te priče o evropskim vrijednostima, manirima i nivou kulture....
Super. Ajde, onda objasni taj disbalans rezultata.
Ti makar vazis za koliko-toliko realnog grobara i nisi napaljenko, pa bih voleo da vidim taj odgovor, tim pre sto i sam DV tvrdi da ga je "strah da ne ostane upamcen, kao neko ko je uspeo ovde, a nista nije uradio van".

Dvojici kojima sam rekao da nema potrebe vise da komuniciramo, a izgleda da im to nije jasno jos uvek, porucujem:

1) citajte sta je napisano

2) kad budete razumeli to sto je napisano, necete imati vise potrebe da replicirate kretenskim sofizmima. Cao, zdravo!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 avg 2012, 20:29

šofizam je neki novi pojam :) :) :) e kuku!

Čovek koji sam ističe kako ne prati domaći sport i kako ga ona stvar boli na kraju još želi promovisati svoje konstatacije kao merilo vrednosti i nešto što je tačno,a eto svi mi koji godinama pratimo i navijamo smo napaljenici... smešno!

Ali dobro ukoliko neko je geografiju polagao preko dopunskih časova to i mogu razumeti. Dakle Beograd nije u Evropi,Beograd je mestašce u Singapuru! Nek sam i to naučio,ovako napaljen. Dakako je veći uspeh s jednim timom koji ima budžet 2mil otići na F4 nego što je neuspeh sa timom od 40 miliona to ne uraditi! Ali evidentno različite kontradiktorne teorije uspeha u nekim glavama nikada nisu izbrisane,svak ima pravo na stav,ali za samu temu je bolje ukoliko se zaobiđu špekulacije i procene i ocene koje su zasnovane na navijačku pripadnost.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 avg 2012, 21:20

underPFC je napisao/la:šofizam je neki novi pojam :) :) :) e kuku!

Čovek koji sam ističe kako ne prati domaći sport i kako ga ona stvar boli na kraju još želi promovisati svoje konstatacije kao merilo vrednosti i nešto što je tačno,a eto svi mi koji godinama pratimo i navijamo smo napaljenici... smešno!

Ali dobro ukoliko neko je geografiju polagao preko dopunskih časova to i mogu razumeti. Dakle Beograd nije u Evropi,Beograd je mestašce u Singapuru! Nek sam i to naučio,ovako napaljen. Dakako je veći uspeh s jednim timom koji ima budžet 2mil otići na F4 nego što je neuspeh sa timom od 40 miliona to ne uraditi! Ali evidentno različite kontradiktorne teorije uspeha u nekim glavama nikada nisu izbrisane,svak ima pravo na stav,ali za samu temu je bolje ukoliko se zaobiđu špekulacije i procene i ocene koje su zasnovane na navijačku pripadnost.
Posto trazis repliku, da ti je ne uskratim. Makar jos jednom, iako je ponasanjem nisi zasluzio.

Retardeli, nije "shofizam", nego "sofizam". Ako si imao kontakta sa predmetom logika (a koji ja predajem u 1 skoli, igrom slucaja), onda si valjda cuo za nesto sto se zove "sofizam i paralogizam". Toliko su to novi pojmovi da su ih jos Grci definisali u 6.v.p.n.ere. Kad vec nisi izostajao sa casova geografije. ;)

Drugo, rekao sam da pratim "fenomenoloski" domaci sport. To znaci da se ne unosim poput navijaca u isti. Isto mi dodje ko je sampion u fudbalu i ko je sampion u streljastvu, apsolutno mi je svejedno. Zanimaju me samo reprezentacije. Capisco?

Dakako, da mi to daje za pravo da pricam o cemu ja hocu, a bez da mi vas nekoliko ostrascenih prigovarate i da me stavljate u nizi rang, jer nisam ostrascen poput vas i ne gledam svet kroz crno-belu vizuru.

A "Evropa" i "van" su jasni termini. Znaci, covek nije uradio nista van, sa nekim stranim evropskim klubom. To je valjda jasno ili treba da se crta opet?

A ti "realni" forumasu, idi i broji OI medalje Maksimovica, Jevticeve i sl. u pauzama kad ne branis lik&delo D.V.
Em korisno po zivce, em u duhu realizma doticnog gospodina o kome se ovde pisalo. 8-)

Over and out.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 avg 2012, 01:17

Laki je malo nervozan :lol:

Dodjes ovde da trujes na temi navijaca Partizana i ocekujes da ti se ne replicira?Zaista velika i nerealna ocekivanja imas.

Nema potrebe da vredjas decka sa tim retardeli i "kretenskim sofizmima",budi parlamentaran vodi normalnu konverzaciju PROFESORE.

U Evropi iliti van kako ti kazes se nije proslavio znamo zbog cega,zbog neznanja stranog jezika.Ne moze on drzati tajm aut nekom tamo Gordonu,Siskauskasu,Svedu itd putem prevodioca niti uticati jedako kao sto ovde utice sa svojim pogledom a ne recju na jednog Tripkovica,Tepica i slicno.Psihologija je cudo,a za nju postoje odredjeni osnovi koji moraju biti ispunjeni.Jako neozbiljno je usao u ceo taj koncept,plus igrom slucaja par nesrecnih povreda koje su ga dotukle na tom mestu trenera.Ponavljam njegova krivica prvenstveno.Dok je radio u Italiji vodio je ekipe koje rangom nisu mogle da ostvare neki veci uspeh pored Kindera,Benetona i slicnih giganata u Italiji.

On je po opisu trener stvaralac,vise nego trener tipa Zeljko Obradovic,Mesina,Pesic koji ce dobiti dream team i znati sa njim da uzmu titulu.

Vise cenim njega sa svim svojim manama,nego Pirocanca koji bi dupe dao za lovu.Jer je taj isti prasac,Dukljanin i kako ga vec sve ne zovete stvorio Djordjevica,Danilovica,Divca,Rebracu,Paspalja,Pekovica,Krstica...i mnoge druge koji su doneli dosta toga Srpskoj kosarci u zadnje 2 decenije.Posto pratis reprezentaciju mogao bi da mu se poklonis zbog njih ako nista drugo,jer ti je kroz njih doneo mnogo slavlja na Trgovima tokom bolnih i nesrecnih 90tih.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2012, 11:52

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Da @magica u evropi treneri ko Vujošević ne prolaze... Zato Murinjo caruje, pa i SAF! Najviše mrzim kad počnu te priče o evropskim vrijednostima, manirima i nivou kulture....
Super. Ajde, onda objasni taj disbalans rezultata.
Ti makar vazis za koliko-toliko realnog grobara i nisi napaljenko, pa bih voleo da vidim taj odgovor, tim pre sto i sam DV tvrdi da ga je "strah da ne ostane upamcen, kao neko ko je uspeo ovde, a nista nije uradio van".

Dvojici kojima sam rekao da nema potrebe vise da komuniciramo, a izgleda da im to nije jasno jos uvek, porucujem:

1) citajte sta je napisano

2) kad budete razumeli to sto je napisano, necete imati vise potrebe da replicirate kretenskim sofizmima. Cao, zdravo!
Ne tražim ja opravdanja za njegove neuspjehe vani, već samo kažem da je netačno da treneri takvoga sklopa ne prolaze u Evropi, kad očito prolaze..... Ne volim to joj što su ti evropljani divni kod njih to ne prolazi. Jašta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 avg 2012, 14:32

DANTES je napisao/la: Ne tražim ja opravdanja za njegove neuspjehe vani, već samo kažem da je netačno da treneri takvoga sklopa ne prolaze u Evropi, kad očito prolaze..... Ne volim to joj što su ti evropljani divni kod njih to ne prolazi. Jašta...

Mozda i prolaze, ali su u manjini. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 avg 2012, 14:45

sasagmp je napisao/la:Laki je malo nervozan :lol:
Normalno da sam nervozan kada mi neki tamo pilicar baca aluzije na RL, a pritom ne zna gde je supalj.

Dodjes ovde da trujes na temi navijaca Partizana i ocekujes da ti se ne replicira?Zaista velika i nerealna ocekivanja imas.
Od kada je konstatacija, jedna jedina, "trovanje teme"?
Nema potrebe da vredjas decka sa tim retardeli i "kretenskim sofizmima",budi parlamentaran vodi normalnu konverzaciju PROFESORE.
Zao mi je sto moram tako, ali prema svecu ide i tropar. Nisam ja dovodio u pitanje njegovu skolsku spremu, vec obratno.
U Evropi iliti van kako ti kazes se nije proslavio znamo zbog cega,zbog neznanja stranog jezika.Ne moze on drzati tajm aut nekom tamo Gordonu,Siskauskasu,Svedu itd putem prevodioca niti uticati jedako kao sto ovde utice sa svojim pogledom a ne recju na jednog Tripkovica,Tepica i slicno.Psihologija je cudo,a za nju postoje odredjeni osnovi koji moraju biti ispunjeni.Jako neozbiljno je usao u ceo taj koncept,plus igrom slucaja par nesrecnih povreda koje su ga dotukle na tom mestu trenera.Ponavljam njegova krivica prvenstveno.Dok je radio u Italiji vodio je ekipe koje rangom nisu mogle da ostvare neki veci uspeh pored Kindera,Benetona i slicnih giganata u Italiji.
Covek govori dobro italijanski, mogao se tamo pokazati ili otici sada, tj. pre dve sezone. Nije se pokazao i nije nista napravio. Prosto receno. Kad bude nesto napravio, skinuce etiketu sa sebe.
On je po opisu trener stvaralac,vise nego trener tipa Zeljko Obradovic,Mesina,Pesic koji ce dobiti dream team i znati sa njim da uzmu titulu.
A oni nisu stvaraoci? Kari nije stvorio Keselja ili Bjelicu? Zeljko nije stvorio gomilu igraca u Grckoj ili Italiji i Spaniji?
Vise cenim njega sa svim svojim manama,nego Pirocanca koji bi dupe dao za lovu.Jer je taj isti prasac,Dukljanin i kako ga vec sve ne zovete stvorio Djordjevica,Danilovica,Divca,Rebracu,Paspalja,Pekovica,Krstica...i mnoge druge koji su doneli dosta toga Srpskoj kosarci u zadnje 2 decenije.
Ma za te igrace nikad niko ne bi ni cuo, da nije bilo Kanta iz Kuca... :roll:
Kao sto za Bodirogu niko ne bi znao da nije bilo Tanjevica ili za Gurovica da nije bilo Sakote?
Posto pratis reprezentaciju mogao bi da mu se poklonis zbog njih ako nista drugo,jer ti je kroz njih doneo mnogo slavlja na Trgovima tokom bolnih i nesrecnih 90tih.
Ajde da se slozim sa tobom. Dule je "stvorio" sve te igrace, niko nije zasluzniji od njega. 8-)
Jbte, ovo je ko na pdfu Serie A, gde trolovi sto pate od "juvetusitisa", tvrde da je Conte stvorio ovu talijansku repku, a da je Prandelli bukvalno prepisivao od njega. :lol:

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 24 avg 2012, 15:11

" " паре узете $ " са &," & $ зарађене $ 20 $ - " % $ " $ " нову ?! $ је ' % је $ заправо ? $ $ ?,то је оно % је ? " $,а све то рађено & " тзв. ? " " " ' " $ $ " ¥,$, - " се " $ ? " $ " ?.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 avg 2012, 16:22

Od kada je konstatacija, jedna jedina, "trovanje teme"?
Pa ja se ne secam da si ovde dosao nakon neke titule,pobede,dobre utakmice,pristiglog pojacanja da pohvalis nesto....nego po defaultu si prvi kada trebaju da se opravdaju ulaganja u KKCZBGD navodnom cinjenicom da je Partizan taj kojeg drzava isto gura,cak i vise.Prvi kada treba da se pljune po necijem radu(citaj Duletovom) itd itd.To je za mene trovanje teme.
Covek govori dobro italijanski, mogao se tamo pokazati ili otici sada, tj. pre dve sezone. Nije se pokazao i nije nista napravio. Prosto receno. Kad bude nesto napravio, skinuce etiketu sa sebe.
Birati izmedju Rome i CSKA?Da ne znam ni Srpski izabrao bi CSKA.Prvo velicina kluba,finansijski deo sto se tice igraca i same plate....on je tim ugovorom obezbedio sebe do kraja zivota.Kazem pogresan potez,ali u neku ruku i ocekivan.Lako je vikati iz naseg ugla,da je tebi neko ponudio tu lovu pristao bi sigurno.
A oni nisu stvaraoci? Kari nije stvorio Keselja ili Bjelicu? Zeljko nije stvorio gomilu igraca u Grckoj ili Italiji i Spaniji?
Svaka cast za Keselja i Bjelicu,ali oni nisu i bojim se nikad nece biti rang jednog Djordjevica,Divca,Paspalja,Danilovica i ostalih koje sam nabrajao.
Ma za te igrace nikad niko ne bi ni cuo, da nije bilo Kanta iz Kuca... :roll:
Kao sto za Bodirogu niko ne bi znao da nije bilo Tanjevica ili za Gurovica da nije bilo Sakote?
Al si uporan....ponavljam mozda i bi,ali eto on ih je ubacio u vatru,on im dao sansu,ona formirao igrace od njih.Neko drugi nije imao tu srecu da radi sa njima ili znanje da prepozna talenat.Niko ne spori Tanjevicu Bodirogu ili Sakoti Gurovica.Nemoj tako ni ti da sporis Duletu njih,koliko god da to tebi smetalo...tako je jbga :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2012, 17:22

Pola ovih forumasa se neće javiti dogodine... Ako budemo živi i zdravi Ako Bog da...
@magica znači predajes logiku... Sila jada mi je zadao prof Vlajki sa logičkim greškama... Budi dobar prema djeci :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 avg 2012, 17:38

Mene je moja profesorka logike i filozofije toliko obozavala da me je ako ne svaki,svaki drugi cas izbacivala napolje :mrgreen:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 avg 2012, 18:09

http://www.sportske.net/vest/kosarka/vu ... 92877.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Groteskno zvuče njegove pretnje da će hvatati za vrat kad to prosto antropološki nije moguće. Njemu visina omogućava samo da hvata za donje ekstremitete (na primer koleno).

"Stvarno su nam gaće pune, kao i prethodnih 11 godina.
Nećemo ulaziti u dalje polemike, ali nećemo dozvoliti da propali političar Nebojša Čović pokušava da svoje frustracije kompenzuje na ovakav način.
I kao po običaju na kraju malo poezije:
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
P.S. Al` nikad neće - Kadinjača.“"

Koji je Dule BOG, CAR, MAJSTOR!
Zadnja izmjena: NukeR_G1970, dana/u 24 avg 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 24 avg 2012, 18:40

Ovo je preslo vec sve granice normale :lol:

http://www.spo" onclick="window.open(this.href);return false; rtal.rs/news.php?news=81230

- Gospodin Ristović, koji je kao veliki navijač Partizana, satima umeo da čeka ispred vrata kluba, ili telefonski zove za ulaznicu utakmica Evrolige, na kojima je bodrio naš tim, zna koliko je bogatije i jače velikane pobeđivao Partizan, pa ne bih komentarisao pojmove straha i nervoze, jer znam da se nije lako dokazati gazdi, takođe nekadašnjem pioniru Partizana.

- Želim i da se izvinim navijačima Partizana, što poslednjih nedelja moramo da se spuštamo na najprizemnije nivoe, ali su i sami shvatili da posle svih mahinacija, podmetačina i manipulacija, na šta su pojedini spremni, poput sramne utakmice u Železniku, moramo da se oglasimo i odgovorimo. Partizan se nije plašio Reala,CSKA, Panatinaikosa, Makabija, Barse, nije ni Denvera ni Feniksa, ali je umeo i sportski da čestita kada izgubi, bilo od Širokog, Cedevite, tako i FMP-a, nije izmišljao gepekovanja, tražio da se prazne dvorane zbog verbalnog delikta kojime smo bili najizloženiji. Pristao je da igra i u onakvoj hali i uslovima u Železniku, nije mu bila ’’Štala’’ kao pojedinima hala u Kraljevu, mrskija od Zadra. Pristao je da igra i Jadransku, da sude strane sudije, da se domaće žrebaju a ne delegiraju, da FMP postane Zvezda... Šta vam još treba gospodo, ostavite nas na miru - stoji u odgovoru Todorića.

:lol: :lol: :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2012, 18:49

NukeR_G1970 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/kosarka/vu ... 92877.html

Groteskno zvuče njegove pretnje da će hvatati za vrat kad to prosto antropološki nije moguće. Njemu visina omogućava samo da hvata za donje ekstremitete (na primer koleno).

"Stvarno su nam gaće pune, kao i prethodnih 11 godina.
Nećemo ulaziti u dalje polemike, ali nećemo dozvoliti da propali političar Nebojša Čović pokušava da svoje frustracije kompenzuje na ovakav način.
I kao po običaju na kraju malo poezije:
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
P.S. Al` nikad neće - Kadinjača.“"

Koji je Dule BOG, CAR, MAJSTOR!
Mene bi iskreno bilo sramota da se trener i predsjednik SDCZ ovako izražava, ali od Duleta se nije moglo ništa drugo ni očekivati, čak sam i davno ovdje predvidio ovo. A ima i ono "Čega se pametan stidi..."

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.