sasagmp je napisao/la:Laki je malo nervozan
Normalno da sam nervozan kada mi neki tamo pilicar baca aluzije na RL, a pritom ne zna gde je supalj.
Dodjes ovde da trujes na temi navijaca Partizana i ocekujes da ti se ne replicira?Zaista velika i nerealna ocekivanja imas.
Od kada je konstatacija, jedna jedina, "trovanje teme"?
Nema potrebe da vredjas decka sa tim retardeli i "kretenskim sofizmima",budi parlamentaran vodi normalnu konverzaciju PROFESORE.
Zao mi je sto moram tako, ali prema svecu ide i tropar. Nisam ja dovodio u pitanje njegovu skolsku spremu, vec obratno.
U Evropi iliti van kako ti kazes se nije proslavio znamo zbog cega,zbog neznanja stranog jezika.Ne moze on drzati tajm aut nekom tamo Gordonu,Siskauskasu,Svedu itd putem prevodioca niti uticati jedako kao sto ovde utice sa svojim pogledom a ne recju na jednog Tripkovica,Tepica i slicno.Psihologija je cudo,a za nju postoje odredjeni osnovi koji moraju biti ispunjeni.Jako neozbiljno je usao u ceo taj koncept,plus igrom slucaja par nesrecnih povreda koje su ga dotukle na tom mestu trenera.Ponavljam njegova krivica prvenstveno.Dok je radio u Italiji vodio je ekipe koje rangom nisu mogle da ostvare neki veci uspeh pored Kindera,Benetona i slicnih giganata u Italiji.
Covek govori dobro italijanski, mogao se tamo pokazati ili otici sada, tj. pre dve sezone. Nije se pokazao i nije nista napravio. Prosto receno. Kad bude nesto napravio, skinuce etiketu sa sebe.
On je po opisu trener stvaralac,vise nego trener tipa Zeljko Obradovic,Mesina,Pesic koji ce dobiti dream team i znati sa njim da uzmu titulu.
A oni nisu stvaraoci? Kari nije stvorio Keselja ili Bjelicu? Zeljko nije stvorio gomilu igraca u Grckoj ili Italiji i Spaniji?
Vise cenim njega sa svim svojim manama,nego Pirocanca koji bi dupe dao za lovu.Jer je taj isti prasac,Dukljanin i kako ga vec sve ne zovete stvorio Djordjevica,Danilovica,Divca,Rebracu,Paspalja,Pekovica,Krstica...i mnoge druge koji su doneli dosta toga Srpskoj kosarci u zadnje 2 decenije.
Ma za te igrace nikad niko ne bi ni cuo, da nije bilo Kanta iz Kuca...
Kao sto za Bodirogu niko ne bi znao da nije bilo Tanjevica ili za Gurovica da nije bilo Sakote?
Posto pratis reprezentaciju mogao bi da mu se poklonis zbog njih ako nista drugo,jer ti je kroz njih doneo mnogo slavlja na Trgovima tokom bolnih i nesrecnih 90tih.
Ajde da se slozim sa tobom. Dule je "stvorio" sve te igrace, niko nije zasluzniji od njega.
Jbte, ovo je ko na pdfu Serie A, gde trolovi sto pate od "juvetusitisa", tvrde da je Conte stvorio ovu talijansku repku, a da je Prandelli bukvalno prepisivao od njega.