CHIAPPERO: "A ROMA CI SONO LE GUARDIE E NOI CREDIAMO CHE ABBIANO LA DIVISA NERAZZURRA".
Kristalno jasno!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Sky Italia izvještava da je nemoguće naći dogovor sa A.Bilbaom. Oni žele 36 miliona za Llorentea.Juventus have changed focus from Llorente, to Dzeko.
Nije isti zato sto rijetko igra, ako vec dajemo neke vece novce ja sam za Dzeksona najprije zato sto je mladi.Vidal je napisao/la:DI Marzio i Sky izvještavaju:Sky Italia izvještava da je nemoguće naći dogovor sa A.Bilbaom. Oni žele 36 miliona za Llorentea.Juventus have changed focus from Llorente, to Dzeko.![]()
Prije sam za Llorentea. Džeko nije isti kao što je bio u Wolfsburgu. Ali nikada ne bih platio 36 mil za Llorentea.
A podsjetimo da je prema Palazzijevim riječima Conte izostavio Mastronunzia iz ekipe jer navodno nije htio učestvovati u namještanju, a čovjek bio povrijeđen.CRISCITIELLO: "Conte negli spogliatoi ha mai detto 'Siamo d'accordo per un pareggio'?
MASTRONUNZIO: "Assolutamente no!"

Ma taj ni u snu ne vrijedi 36 mil. pa ne znam sta oni misle, da je Juve klub naftasa i seika pa da ce samo tako izletiti 36 mil.GaziHusrevbeg je napisao/la:Zamaparini kaže da nisu zainteresovani za Pelusa.
Di Marzio večeras izjavio kako je sada Džeko u prednosti nad Llorenteom jer Athletic ne želi da proda igrača za manje od 36 miliona koliko iznosi otkupna klauzula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.